90 дневна диета - килцата ти стопи и фиданка остани-тема № 72

• 38 657
  • 738
  •   1
Отговори
# 270
Честит рожден ден, вагариус. Да си много щастлива Simple Smile

А днес бях на плодове и съм много доволна от себе си. Grinning Изяла съм един банан, половин грейпфрут, една ябълка и една круша. Сутринта видях, че те жа 45.5 кг, а в началото на диетата (преди 4 дни) бях 47.6, понякога и малко повече. Само дето на външен вид виждам разликата само ако се помъча да я видя Grinning

# 271
Благодаря ти, scizero ! Simple Smile)

# 272
Здравейте момичета!!!

Нямам време да ви изчета само минавам да се запиша! Тук съм, режимна съм, доволна съм и съм сита. Спортувам си 3 пъти в седмицата и тази сутрин кантарев показа 3 кг надолу. Днес съм въглехидраотна и може малко да съм прекалила, но си хапнах, щото малкия не е мн добре и трябва да го кърмя. Но утре с плодовете ще оправя нещата.

Хайде отслабвайте и насън, мисленно съм с вас!!! Hug

# 273
Утре понеже ми е бобов... ще споделя една рецепта много простичка: няколко картофа се измиват с четка и се изпичат на скарата във фурната. Консумират се с обелките, като още топли се разрязват на две. Подправят се с малко зехтин и копър..... Аз мисля утре да си ги направя, но ще добавя повече подправчици....
Това е от книгата за Разделно хранене, която имам и преди години прилагах... Вкусно звучи, нали?  Hug ... Има и други такива рецепти, ако има желаещи мога да ги пиша .....  Peace

# 274
Party  има има желаещи пиши ги :Laughing:

# 275
Само че рецептичките в сайта за рецептите, или по точно с приложена снимка в сайта на фиданките, намиращ се на първата страница  Peace
Мимозка бравата ми е на шест, да видим докога хихи докато се развихря, то като с замисля утре е петък 13, нищо чудно да счупя нещо  Joy между другото изпразни си кутията, не мога да ти пратя лично съобщение  Peace
vagarious честит рожден ден, с пожелание за много здраве, щастие и късмет за напред и днес ти пиша извинителна бележка от бухалките  Peace
миленка мерси, радвам се че съм ти стимул и винаги като оклюмаш отвори албума и сравни кестенявото с русото момиче, мисля че ще ти подейства  Peace
Режима ще го почна, но не съм решила кога точно, но ще е тия дни  Peace
 newsm29 newsm66 newsm29 newsm66 newsm29 newsm66 newsm29 newsm66
 smile3524

Последна редакция: чт, 12 ное 2009, 22:16 от elinor80

# 276
elinor80 Благодаря ти. HugУтре си продължавам, само, че доста по-сериозно.Лека и мека от мен.Много минусчета.  Simple Smile

# 277
  • dobrich
Добър вечер скъпи дами!
Аз съм си режимна, но резултатите и при мен да мижави. Но аз си знам, че хубавите работи стават бавно и с много търпение.
Утре ми е плодов ден - най-кофти ден от всички, така и не се научих да обичам плодовете и си мисля да ги заместя със зеленчуци е без закуската.
Не знам при вас как е ,но аз имам чувството ,че все повече и повече ми се яде ,а нали съм на диета и все си викам не може,не може и т.н.
Щях да пропусна Честит рожден ден vagarious! Пожелавам ти каквото поискаш да го имаш .
Набарах и аз една рецепта за бобов ден ,но ще видим кога ще я напиша в рецептурника.
Лека нощ момичета !

# 278
Момичета, в рецептите има много вкусни неща, обаче не се ли смесват много белтъци в един ден? Набелязах си пица върху омлет, но в нея има яйца, кашкавал и месо...дали не е по- добре да я пропусна утре?

# 279
Добър вечер милички !  Hug Аз да ви се оплача от себе си ... Пo - гаден човек не съм виждала ... Вече съм на 3-та четворка /  10 ден / а съм имала само 5 стриктни дни .. другите 5 са с прегрешения ...Направо незнам вече... Като съм на училище всичко е ок - всичко е стриктно , а тука ся ваканцияте цял ден главата ми е завряна в хладилника и ето резултата ... Добре , че в понеделник почваме училище ... Сега реших , че няма да я спирам .. продължавам , но като свърша 90-те дена ще направя още 2 четворки заради нарушенията ... Сега другата новина ... Записвам се на хип-хоп танци с най-добрата ми приятелка и ходя на фитнес с Valentinche ... а и правя упражнения вкъщи , така че от тук нататък прегрешенията / надявам се да са много малко / ще са ми простени .... Защ0т0 всеки ден ще спортувам .. Ще понеса всички бухалки , тенджери , тигани , кой с квото има да ме бие .... А утре сутринта на фитнеса Valentinche ще ме натупа наистина ....  Хайде връщам се да ви чета  ... утре белтъчна ... ама няма да ви пиша щ0т0 имам много натоварен график ... сутрита трябва да изчистя , след тва съм на фитнес , после на фризьор и после отивам да видя залата за танци и да получа малко информация за тях ...  Лека и welcome на новите ако има такива ... сега ще чета 10 страници  #Crazy

# 280
По съвет на Harizan4eto  реших да спра диетата  ... Та сега танци , фитнес и малко ограничения в храните .. без хляб , без сладко / 1  или 2 пъти на седицата / и като минат празниците както бях планувала за догодина ... се мятам на хорото ... На 3 Януари 2010  ще започна .... Че сега не трябваше да я  почвам диетата ,  щ0т0 сега дядо на 25 Ноември има Рд ... баба е готвачка и има по 15 яденета кое от кое по-вкусни ... после на 3 Декември мама има рд .. пак много ядене .... после на 6 Декември Никулден / на тати вкусния пълнен шаран / после на 9-ти Декември една приятелка има рд .. после на 18 Декември  аз имам рд ... пак много ядене .. после на 24  - Бъдни вечер , 25 - Коледа ,  после 31 - Нова година .. после 1 Януари татко има Рд ... и просто не я виждам диетата ... Сега с ръка на сърцето ви казвам .. че бяхте моя голяма морална подкрепа .. и ви заобичах много ... Сега ще наминавам да ви пиша и естествено да се хваля ... ако има минусчета от ограничението ... та откакто я почнах 1вия път / Август  съм свалила 7 кг ... бях 78 сега съм съм 71 ... надявам се догодина преди да я почна да съм около 65 ... и да сваля 10-тина кг с нея ... и да стана 55 .. Лека вечер .. newsm51

# 281
Добро утро фиданки време е за сутрешното поднасям ви го с удоволствие и пожелание за хубав ден Hug Hug Hug

# 282
Добро утро фиданки.
mama kylinar  благодаря за кафето.
Ето закуската от мен

Аз днес плодова ама мисля на чай да го карам и ако много ме подгоди глада да изям 1 грейпфрут.
GaBiNcEt0oy наистина май по-добре да я спреш че тия рожденни дни дето си изредила тотално ще ти скапят режима.
Апък аз от сега да си кажа - утре мъжо има имен ден св.Филип, та добре че ми се пада белтъчен.Ама сигурно ще омажа деня и с нещо сладко, но ще гледам да се въздържам.По-добре да се наям с пържоли отколкото със сладко  Laughing

# 283
Добро утро, слабички сладуранки! И аз да се оплачаот себе си, направо ми идва да се самонабия, ето сега ще се ощипя от яд. Вчера бях на белтъчини - чудесно, но вечерта като приключих със салатата и рибата, праснах и една "доза" сладурийки за десерт  #Crazy . После карах велото за компенсация, ама каква ти полза вече  Tired . Та днес ще съм послушна! Обещавам  Shocked - ето честни сини очи!

# 284
  • dobrich
добро утро фиданчици благодаря за закуската и плодчетата аз днес съм на варива отчета за вчерашния ден на обяд кюфтенца със
червено зеле към 6 часа кисело мляко и това беше  днес не знам още какво ще е лек  и отслабващ ден

Общи условия

Активация на акаунт