90 дневна диета - килцата ти стопи и фиданка остани-тема № 72

• 38 657
  • 738
  •   1
Отговори
# 255
Хаааайде на следобедното кафенце молииим...

# 256
От това имах нужда - благодаря milena80 Simple Smile
Хапнах аз едно оризче с гъбки и малко чушки
за вечеря - същото  Peace

# 257
И аз за утре съм го замислила ориз да е .Много го обичам Peace                                                                                                                                                                                                                                                                                        Ели,от време на време отварям снимките ти ,и  трябва да ти кажа ,че ми действат като инжекция стимул.Ти си пример за воля и самоконтрол.

Последна редакция: чт, 12 ное 2009, 15:47 от milena80

# 258
Здравейте на всички нови и стари фиданки.От доста време не съм писала а вие сте разполовили и новата новата тема,но ви чета най-редовно.НЕ пиша защото няма с какво да се похваля.Завартях и 4 четворка а резултатът е-1,5кг нищо работа а като гледам вашите резултати,е на някои де,се отчайвам много. smile3511Но и аз не съм мн стриктна ,на кой да се сърдя като нямам воля и си позволявам понякога и непозволени неща.Ще продължа пък дано потръгнат нещата sohappy sohappy sohappyДали е от това че не мога да пия мн вода
vagarious честито и от мен да си жива и здрава. newsm59  ura Tada

# 259
Благодаряя !  Hug Blush

# 260
Бубу-линка 
 Във бобовият ден (на мене ми е днеска Simple Smile ) можеш да хапваш фъстъци, а другите ядки се ядат във въглехидратния и в плодовият денр но по малко Wink да де то ти сигурно знаеш  Simple Smile

# 261
Бубу-линка 
 Във бобовият ден (на мене ми е днеска Simple Smile ) можеш да хапваш фъстъци, а другите ядки се ядат във въглехидратния и в плодовият денр но по малко Wink да де то ти сигурно знаеш  Simple Smile
благодаря ти:)

# 262
Лелелеле... писали, писали....  newsm51

vagarious, честит рожден ден!!!  nbirthday newsm67  bigdance2
Да се похваля де - след 9-те дни /един лунен глад и осем режимни/ съм -2,3кг.....  Embarassed
Много се радвам и съм мнооооогооо доволна, дано така продължава  fingerscrossed
На всички ви пожелавам само минусови резултати и висок дух!   newsm81

# 263
 newsm43 smile3520Къде са всички ? newsm55

# 264
На масата, вероятно.Simple Smile

# 265
# 266
# 267
хах някой не сме на масата Joy някой сме до масата  hahaha аз съм на компа приключих с яденето още в 5 чеса ама то кво ядене беше през целия ден ooooh! правих малко упражнения за равновесие Whistling
П.С Имате много поздрави от Габито  и  Hug Hug Hug тя като може ще се включи  bouquet Лека и режимна вечар  на всички newsm51

# 268
здравейте момичета,аз да се похваля,днес ми е вторият ден от диетата.Да се отчета: сутринта:ябълка наобед:леща и преди малко вечерях-варени картофки.За сега се справям дано да издържа така и занапред.

vagarious >> Ч.Р.Д  nbirthday newsm59  party023 Tada

лека вечер на всички  smile3525

# 269
Благодаря Ви!Аз след малко отивам да "срина" диетата. #Cussing out #Cussing out

Общи условия

Активация на акаунт