90 дневна диета - килцата ти стопи и фиданка остани-тема № 72

• 38 657
  • 738
  •   1
Отговори
# 240
Здравейте, момичета! Вчера пътувах, а ми се падаше плодов и до вечерта изкарах някак с едно бананче и 2-3 кафета. Ама после като си изядох печената тиква и 1 голяма ябълка, разбрах че няма да стане така тая работа и замезих със солети и обикновени бисквити  smile3514 голям ужас! Та днес на белтъчни, ще гледам да съм стриктна! Успешен и отслабващ ден!

# 241
mai4o4e  има го на първата страничка.

Технология на успешното отслабване
В течение на 90 дни се повтарят четири различни дни в зависимост от това какви продукти съчетаваме в този ден. Диетата винаги започва с белтъчен ден, последван от бобов ден, след това въглехидратен и плодов. След това дните отново се повтарят. Всеки 29 ден е разтоварващ. В този ден се пие само вода и никакви други течности. В НИКАКЪВ СЛУЧАЙ НЕ СМЕНЯЙТЕ ПОСЛЕДОВАТЕЛНОСТТА НА ДНИТЕ!

# 242
Нападате ли, а ми то време за обяд, приятен апетит от мен.
Мойта дуетна половинка, защо не се включва  newsm78 newsm78 newsm78

# 243
Скачаме с Били, че пушек се вдига! Crazy
Не съм обядвала, защото като си знам деня и ми се отяжда.Сещате се за кой говоря. Laughing Сега малко пауза за водичка и продължавам.
Половинке, няма ли да излизаш в обедна? Hug

# 244
Ух.. да вярно как не съм го видяла с тия големи букви   Mr. Green
Благодаря за отговорите  Heart Eyes
  bouquet

# 245
Добро утро и добър ден!
Аз докато стигна да пиша, то станало обяд. Знаете днес съм на  #2gunfire плодове и донякъде съм спокойна, че ще издържа, защото в нас е паднала бомба и имам доста домакинска работа.
Харизанова в екип сме си ние, ще си се подкрепяме, няма начин.
Благодаря за закуската и кафето.   bouquet
Честит рожден ден  vagarious.   bouquet Пожелавам ти да получиш много подаръци и усмивката и щастието да не ти падат от лицето. Здраве и щастливи мигове.  newsm59

# 246
  • dobrich
здравейте момичета аз днес съм белтъчна сега хапнах червено зеле с кюфтенца приятно изкарване на рожденичката и да е жива и здрава

# 247
И отново много Ви благодаря, дамиии.. Hug

# 248
Ох ,а аз ще се гръмна,изядох две кюфтета на скара със салата от чушки и сега ми е много тежко ooooh!Не ми се струва много като количество, а защо ме боли стомаха ? ThinkingА на всичко отгоре и кантара не ще да се помръдне.

# 249
milena80 , защото ти се е посвило коремчето, браво. И аз днес съм белтъчна и винаги след плодов ден се наяждам от малко. Само можеш да се радваш, че се засищаш от по-малко.

# 250
  • София
Здравейте, Диетички!

vagarious и от мен едно ЧЕСТИТО!     newsm67

Аз днес вия от глад! newsm22  Ябълките ми изстъргаха стомаха, пък не се сетих да си взема някой морков да хрупам.Крепи ме утрешното теглене.Вече реших да се тегля на 4 дена веднъж и то след плодовия,  Twisted Evilза да не се отчайвам. Mr. Green

# 251
И аз се записвам към вече наялите се.Ядох пържени картофки  Embarassed че ги съновах направо вече и едно десертче севън дейс 30 грама.За довечера пица 1 парченце (уж) апък утре да му мисля.

# 252
привет момиченцаSimple Smile
Честито на рожденничката  bouquet жива, здрава и много обичана да си!

аз днес съм на варива и на обяд хапнах оризче със зеленчуциSimple Smile въпроса ми е дали мога да хапвам днес ядки?
снощи прегреши с 1 шепа фъстъчкиии Embarassed

# 253
Здравейте, момичета. Peace
Пак започнах диетката, имам да свалям 2, 3 кг. Знам, че е малко, но от нея се чувствам добре, пък и ми разтоварва стомаха, тоест не го чувствам подут.
Днес съм на въглехидратен, хапнах 1/2 кифла с шоколад и 2 мандаринки. За вечеря ще си хапна малко спагетки, сигурно.

# 254
vagarious   newsm38  bigdance2 Tada
Да си жива и здрава и много щастлива.
Момичета, аз днес ще си трая - въглехидратка съм, хапнах наобед две препечени филийки с маргарин и съм доволна и щастлива.
Ели...незнам оправи ли си бравата, но в следствие от ремонта който аз сама направих на моята снощи половин час висях навън. Извадих от колата отверките и днес сменям патрон:-)

Общи условия

Активация на акаунт