90 дневна диета - килцата ти стопи и фиданка остани-тема № 72

• 38 657
  • 738
  •   1
Отговори
# 45
bebok ,доста сме ,така ще има за всички HugА за проблема с отварянето на форума-и аз го имах Simple Smile

# 46
Ами аз съм започнала от 8 без нещо да го "отварям" ама неще и неще. И по едно време си викам абе да не са ми забранили достъпа  Joy.Луда работа.

# 47
Добро утро кандидат фиданки!
Благодаря за закуската , кафето и водата !  bouquet
tanju6 - аз пия само витамин ц и имунобор бронхо( това второто е защото правя много пневмонии и да се предазя) .Габинцето пие разтворими витамини , както и Ели. Peace
bibi_iv   - добре ти е минал вчера плодовия - браво. Peace
vagarious - аз съм смесвала няколко пъти  досега два белтъка  Wink  И аз смятам ,че е по- добре два белтъка отколкото белтък и въглехидрат. Peace
Днес съм на въглехидратен - в чуденка съм  newsm78  Най- вероятно на обяд ще е геврек , а за вечеря незнам още. Wink
Лек и минусов на всички! Hug Hug Hug

# 48
  • TX
Добро утро и спорен ден ,
Честита нова темичка и от мен   bouquet

Честита нова темичка и от мен   bouquet zvezdichka

Много сте писали имам да наваксвам 4 стр от тази тема и 3 от другата , отивам да  smile3529 и после ще коментирам  Joy
Проблема с отвяарянето на форума е от снощи затова имам много да чета, , не можах и сънчо да пусна Sad

# 49
gabriel,и аз съм въглехидратен и мисля да си направя от тези полуготовите спагети.Аз ги ям само с чили и соев сос,така ,че мисля,че са режимни Peace

# 50
Е тоя форум много бъгав! Първо не ми се отваряше 100 часа, после като писах, писах- взе, че на публикуването ми даде грешка!
Та казвах, че днес ще съм по- често в темичката- да видя ще успея ли да остана режимна... На последък много съм му отпуснала и часовете между храненията, и смесването на храните... smile3538
Днес ми е бобов- нещо с ориз, броколи и карфиол ще си спретна...
Мерси за закусчицата и това кафе ли е торта ли, където  Murka го е сервирала...

# 51
Добро утро фиданки!  Flutter
И на мен не ми се отваряше от вчера вечерта, но сега е ок.
Аз вчера си бях режимна на белтъчен ден, а днес мисля да правя леща и картофи на фурна, та да угодя на всички.  Party

Много кофти време е тук. Не е спряло да вали от вчера. Сега искам да съм на изток, цал ден да се разхождам като някои други хора.  Rolling Eyes

Благодаря за закуската и кафенцето. Много мило  bowuu

# 52
аз днес съм плодова:) вчера на обяд хапнах 1 парче торта, ама толкова сладко ми стана, чак тежко...ама я прекарах де! Вечерта 1 купен тиквеник и приключих деня режимнааа

# 53
Добро утро и от мен прекрасни мои, много вяло във форума да, защо така уж се множоим всеки ден, а не пишете.
Бубу-линка и аз днес съм плодова успех и на теб и на мен, това ми е най-трудния ден, а сега ми се падат два под ред на мен, ох от сега съм го замислила.
Който спал спал, айде ставайте, че си проспахте младините и по-активно във форумчето.
Аз не пия никакви витамини, нали си ям плодове те са пълни с витамини, поне аз мисля така. Благодаря за кафенцето и закуската и така сервирайте плодове, че с Бубу-линка днес ще ги нападаме  Joy

# 54
Ето, тук сме си, никакво отказване! Днес съм на въглехидрати, но трябва да внимавам, че предишния път лепнах килото. На обяд мисля бисквити Хогаренас, че са сравнително диетични и някое зеленчуче, а довечера ще лепна една тортичка, нема начин.  Blush Успешен и режимен ден!

# 55
И аз май ще си прекарам целия ден във форума,че няма какво да се прави .Тук от сутринта един дъжд като е завалял ,та не спира-много подтискащо TiredА и децата подивяха само вътре smile3540 ukliam1тая грипна ваканция ми излезе на носа.

# 56
Бубу-линка и аз днес съм плодова успех и на теб и на мен, това ми е най-трудния ден, а сега ми се падат два под ред на мен, ох от сега съм го замислила.
Аз не пия никакви витамини, нали си ям плодове те са пълни с витамини, поне аз мисля така. Благодаря за кафенцето и закуската и така сервирайте плодове, че с Бубу-линка днес ще ги нападаме  Joy
защо ти се падат 2 поредни плодови?
аз също не пия витамини, хапвам плодчета, днес съм се заредила с 1 кг ябълки, круши и мандаринки...и  водаааа

# 57
Бубу-линка,2 плодови са,защото водния й също ще е плодов Simple Smile (ех,че го обясних Laughing)

# 58
ааа тя е в края на цикъла, затова ясно...... разбрах те много добре си го обяснилаSimple Smile

# 59
И аз имам едно въпросче,може ли във въглехидратния малко обикн.солети? Те децата така ги хрускат ,че ми се приядоха и на мене Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт