90 дневна диета - килцата ти стопи и фиданка остани-тема № 72

• 38 657
  • 738
  •   1
Отговори
# 495
Добро утро милички!didi demi-супер кафенце ,аз вече обърнах две Rolling Eyesgabriel,с тебе си вървиме ръка за ръка и аз въглехидратен днес.Мисля за обяд да ям филия с лютеница,а за вечеря да пробвам бисквитените бонбони Peace

# 496
Добро утро и от мен мили мои.
Благодаря за кафенцето и аз сега ще пийвам второто за деня. Днес и аз въглехидратна и от сутринта ми върви само на рожденници и си напълних с бонбони, но ще ги хапвам след 12. Да ви кажа, че вече не ми прави впечатление кой какво яде у нас, приготвям си вечеря за хората, а аз сядам и си поскам там каквото ми се полага. Проми ми се мозъка вече  hahaha hahaha hahaha
Пожелавам ви лек ден, ако имам възможност пак ще вляза, но се очертава ден с много работа.
Анииииииииииииииииии, ще те чакам да се включиш, поне за малко да се чуем, а чакам и резултата след втори цикъл Peace

# 497
Добро утро фиданки!
Благодаря за кафенцето, аз си го изпих моето с мляко /обожавам го в този вид/ Премерих след първи цикъл и съм -5 кг, за което съм много щастлива и доста мерки, но незнам в цифри.
Доволна съм, очаквах седмица да видя, но здраве да е, впредвид прегрешенията, които правих от време на време резултата е перфектен.
Ако продължа в този дух, до лятото ще достигна 60 кг. Само здраве да има.
Режима ми харесва и се чувствам добре с него.
Мисля да се премеря след два дни пак, че когато съм плодова, не ползвам 00 и ще се премеря след бобовия пак.
До скоро милички. Минусов ден на всички.
Харизанче айде миличко ставай вече!  Flutter Hug

# 498
Добър ден и от мен!Отчет за втори етап-7кг.по-малко.Време за смяна на линийката!Рали, честито минусче и на теб! Hug След малко ще видя дали ще излизам за 2ч. на разходка.Ако ли не, Били ме чака със страшна сила. Laughing
Днес е белтъчен ден и още не съм решила какво да ям, но май ще си взема една млечна салата, че ми се преяде.Успешен и отслабващ ден на всички!  bouquet

# 499
  • София
Здравейте, Фиданки! Hug

Режима е много готин и ефикасен, но трябва да се спазва правилото: "колкото по-малко ядеш, толкова повече отслабваш" .Напоследък аз наруших това основно правило, защото съм лакомия  Embarassed  и резултатът е налице -   800 гр. отгоре... smile3511
Иначе съм разделна и спазвам дните, но ям вечер повече от обяд.Това ми е много лош навик, който трудно се изкоренява! newsm61

Днес пак съм на плуване.Нямам търпение да си изразходя негативната енергия.Забелязала съм, че когато съм ядосана, съм като катер в басейна...

# 500
Дали съм прекалила и дали не съм я нарушила с таз активия?
Определено не й е мястото на таз активия в този ден, а и в никой де  Wink Човек се учи с грешки си, всичко друго е ок. Peace Ако искаш пробвай предварително да напишеш какво планираш да хапваш, за да може да помагаме с каквото можем  Hug За днес оризчето е супер!

# 501
  • Бургас
оф, аз не мърдам 10 дена вече, май не ми е полезна за мен тази диета и ще спра....
аз не мога да ям малко, много ъсм лакома..а тук е важно това..

# 502
yana_kuncheva не спирай, мила. пробвай д анаблегнаеш на салатите и яж плодове м/у храненията.
*Миленски това с наплюскването вечер и аз го правя.

# 503
Здравейте, момичета! Hug
Харизанова и Rali44ka,честити минусчета!  bouquet
На мен днес ми е трети ден-въглехидратен.Обяда ще е филийки с лютеничка,а вечерята ще е нещо сладко и лентичка натурален шоколад.А вчерашния ден мина отново напълно режимно.Сега искам да попитам нещо.В някоя от по-старите теми се коментираха електронните кантари.Аз имам мехатичен на който въобще нямам доверие.И се мерех само когато ходя до града в една аптека.Този път не успях да се премеря като започнах отново диетата.За това искам да си купя електронен кантар.Молбата ми е ако можете да ме насочите в кой от големите магазини бих могла да си купя такъв кантар,защото утре имам ходене до по-голям град в който има Била,Кауфланд,Зора,Техномаркет и Технополис.
Лек и отслабващ ден на всички момичета от мен!

# 504
Раличка и Харизанова браво момичета, продължавайте в същия дух.  bouquet
ИРЕНЧЕ във всеки от тези магазини има ел. кантарче, аз моя си го взех от Метро за 35лв заедно с ел. апарат за кръвно, мин ден гледах брошура и видях, че пак я има тази промоция. Ще си намериш утре кантарче в тия магазини сигурна съм.Да се похвалиш после.

# 505
По дяволите защо ми трябваше да ям тази активия? От първият ден оплесках нещата.
Днес смятам да ям ориз със зеленчуци, вече даже ги направих, сложих и пилешко месце, но аз само ще ям ориза със зеленчуци. За вечеря ще си направя бобена салатка с кисели краставички, четох я някъде в рецепти.
Тъй като ми престои утре въглехидратен ден в рецептите, които са публикувани има десерти с мляко, това не е ли нарушение?
Поздрави!

# 506
Здравейте сладурки !
Аз да се похваля първия ден мина като по книга Simple Smile Ултра доволна съм от себе си  Crazy
Днес ще хапвам боб и печен пипер и за обед и за вечеря
Най- ми е трудно да измисля за въглехидратния какво да ям ..... Има много рецепти,но повечето неща аз не ги ям и се обричам сама на глад, да не взема да изчезна съвсем  Joy
Приятен ден на всички!

# 507
Здравейте момичета Hug да се впиша и аз в темата,че ще вземете съвсем да ме забравите  bouquet mamby и аз съм яла актавия с плодове ,като ми се е преяждало,но гледай да я избягваш ,взимай си натурална в белтъчен ден, в рецептите има мляко да гледай да избягваш смесването търси си без белтъчни,колкото по-стрикно се спазва толкова са по-добри резултатите Hug Tea - fea винаги можеш да хапнеш салата от зеленчуци и плодчета по-сладките примерно или филийки с лютеница,ако не обичаш сладко и тестяно,можеш да си направиш и овесени ядки с мед,има много варианти в този ден не стой гладна той ти е нужен за енергия  bouquet аз съм режимна засега,режимчето върви,така че с вас съм  bouquet  bouquet  bouquet

# 508
Tea - fea форнет, баница с тиква, щрудел, торта, шоколад-не обичаш ли такива неща.
Аз си хапнах прилежно 2/3 от едно пакетче валички(цялото е 135гр) Дали не попрекалих-а! Сега се чувствам супре. За вечеря може би ще си направя спагети с кетчуп, за по-бързо. Пък и разхлабват. Въпреки че ям плодове посещенията до WC-то не са се увеличили.

# 509
  • dobrich
zdraveite sladuranki otdavna ne sam pisala  zashtoto nqma s kakvo da se pohvalq poneje imah naru6eniq vav vtori cikal no vi 4eta sled dva dena svar6vam vtori etap i sam si obe6tala vav treti etap da nqma pregre6eniq pone si zadarjah kilogramite koeto pak e dobre izvinqvaite 4e pi6a taka no na laptopa nqmam bg bukvi i mi e mnogo trudno da pi6a mnogo trudno namiram bukvite i se iznervqm prostete sled dva dena 6te ot4eta to nqma kakvo ama vse pak
 Embarassed

Общи условия

Активация на акаунт