90 дневна диета - килцата ти стопи и фиданка остани-тема № 72

• 38 657
  • 738
  •   1
Отговори
# 630
Здравейте,момичета! Hug
Влизам за малко само за да Ви напиша нещо-дори нямам възможност да прочета какво сте писали вчера и днес.В сряда питах от къде да си купя електронен кантар.Е,вече си имам но не за това Ви пиша.Знаете,че започнах диетата втори път от 16.11.09г., защото имах прегрешения първия път особено по време на почивката.И се страхувах че няма как да отчета реални резултати ако продължа направо с втори цикъл.Сега нямам проблеми и всичко си спазвам правилно.Реших да си купя кантар,защото нямам къде да се меря освен когато ходя в една аптека в близкия град.Дори започнах диетата без да съм се премерила.Вчера като влязох в Кауфланд видях същия апарат като в аптеката където се меря и реших да видя колко съм качила след голямото ядене на почивката.Оказа се обаче че след всичките прегрешения които имах  и заради които започнах отново диетата аз за 33 дни/от времето когато започнах за пръв път диетата до четвъртия ден от сегашния ми първи цикъл/имам един минус от 6.400 кг.А днес колежките ме видяха с една по-прилепнала блуза и ми казаха,че си личало че съм отслабнана.Много съм доволна от себе си.И сега наистина вярвам че ще успея ,защото определено мисля да изкарам всичките 90 дни.
Лек  и отслабващ ден на всички!

# 631
  • област Софийска
Иренка, браво за хубавия резултат  smile3501 smile3501 smile3501

# 632
Ирена, браво !!! Hug
А може би не е нужно да започваш отначало,а ?

# 633
irena_oi чекстито и за придобивката и за килограмчетата.
Харизанче пак изчезна  newsm78

# 634
Ирена,радвам се за тебе.Дано има повече такива резултати,че да имаме стимул.Специално за мене подкрепата ви е от голямо значение,като видя,че някой се похвали с такива резултати се надъхвам още повече HugДнес ме навести МЦ-то предполагам,че ще имам застой,нооо продължавам смело напред.Между другото днес ми казаха,че си личи ,че съм отслабнала.

Последна редакция: пт, 20 ное 2009, 16:16 от milena80

# 635
Здравейте момичета!Отдавна ви чета и днес се реших да ви пиша!Вече трети месеца  сам на този хубав режим ,но аз нешто зациклих и не мърдам,имам доста за сваляне,но свалих само 10 кг до тук,ништо пак съм доволна.Има ли и от вас такива, които известно време не са сваляли ништо.Благодаря ви и много успехи ви желая.Страхотни сте

# 636
  • Berlin
ааами този хубав режим не се ли прави точно 3 месеца?  newsm78

# 637
Да остават ми още две седмици до края,извинявайте не се изразих правилно

# 638
Азмира, акъл ли ни даваш или така ми се струва?Какво значи отслабване не като това тук?Като не ти харесва това, което правим ние, какво правиш в нашата тема?Всички фиданки са интелигентни млади жени и знаят какво правят.Добре, че ни дойде свише, че да ни разясниш на какви доктори да ходим и по колко калории да приемаме.Излагаш се!

тук съм не да давам акъл..Понеже се занимавам именно с това..И бих искала колкото се може по малко жени да допуснат грешките които аз бях правила в миналото..Сега взимам уроци от месеци и имам близо 15 пациентки които отслабват заедно с мен.. MoneyЕдната от които е дъщеря ми която е лекарка..Опитахме доста диети едната от които прилича на тази тук..Отслабвахме но после килограмите се връщаха обратно..И чувахме за нова диета която започвахме..Получи се така че с всяка нова диета сме спирали метаболитичните процеси в организма и се е получило хиперглисемия.. Tired което доведе до още покачване на килограми..С постоянните диети бях получила и увреждане на хормоните на щитовидната жлеза и това беше краят..За две години почти с гладуване..наддадох с цели 20 кила.. Tired а бях постоянно гладна..от непълноценните диети получих страшно окапване на косата..и не само това..от наднорменно тегло загубих и баща си и започнах да се уча..върнах се с години назад и започнах да взимам уроци за балансирано хранене..здравословен начин на живот..регистрирах фирма за това..и успехите започнаха.. Moneyпърво мъжът ми с диабет се научи да се храни правилно..Отслабна с 12 кила..и вече има нормална захар..Това което не успя неговият лекар го постигнах аз.. а беше стигнал до инсулина..Money Купих си уреди за измерване на процента на мазнини и започнах съвсем безплатно да измервам на всички желаещи..Изнесох масата от офиса направо на улицата..и направих огромни афиши.. Moneyзапознах се с тераписти и започнахме заедно работа..вечер ходехме на уроци и сутрин практикувахме..Оказа се че всички които идват при нас са пробвали десетки диети и килограмите им са именно от това..започнахме да поправяме старите грешки..и в същото време и ние се учехме..Имам приятелка който ходила при десетки лекари..Отслабвала с лекарства..Ходила и на акупунктура..ходила и 3 месеца на фитнес което нямало никакъв резултат..не само че взела обратно дадените кила но и качила доста отгоре..При нея съставихме програма..Сутрин отделянето на инсулин е най голямо..и погрешното хапване дори само на един единствен плод който си е чист въглехидрат води до складиране..Сутрин препоръчахме приемане на белтъчини които не увеличават рязко кръвната захар и отделянето на инсулин става равномерно и това не води до прекалено силен вълчи глад..Ако при диета се чувства глад това означава че нещо не е наред..не искам да ви давам акъл..Всичко това го знам от собствен опит..Но вие си отслабвайте по начина който сте си избрали..Но знайте че тези диети са забранени и никой лекар няма да ви препоръча това защото вместо да си направите добро ще е точно обратното..При по младите хора няма проблем но слез 40 години всичките тези диети ще ви дойдат като гръм от ясно небе..Няма да се усетите как сте станали 100 кила че и повече.. Naughty Тук виждам че има и 47 килограмови дами които се терзаят че не са 45.. newsm78 При височина 161 см и кило 45...да приемем че дамата е на 25 години..процента на мазнини при нея е доста снижено..7% и половина..нормалното е 22%..Имам пациентка която е 36 годишна..висока 148 см..и с тегло 35 кила.. newsm78..Ходила на лекар но резултат няма..Оказа се че при нея развитието и е спряло на 11 годишна възраст..Общото и състояние е следното..Глас- детски..Слаба..ханш гърди няма..тялото и прилича повече на подрастващо дете отколкото на жена..вече няма и месечен цикъл понеже с тези килограми хормоните и вече не действат..Гладувала е от малка..По точно била на постоянни диети понеже майка и е с наднорменно тегло и много се бояла да не стане като нея..Кожата и беше доста набръчкана за годините и..понеже не пиела и много вода..Бъбреците и постоянно наболявали..Причината бе че  няма просто мазнини и органите и са провиснали отвътре и това вреди особенно на бъбреците.. Tired но не само това..зъбите и бяха доста увредени поради липса  на витамини и минерали..имаше и остеопороза..беше вече със съсипано тяло и не пожела да се възстанови.. Tired предполагам че знаете за последиците от модата за силно слабо тяло което стана причина за смъртта на десетки млади момичета които страдаха от булимия..и не само от булимия..Една от професиите ми е психолог и вече знам че тези случаи не се лекуват..или много трудно..и тази реклама на 45 килограмови тела е напълно погрешна..Дори страшна.. #Crazy
лошото е че тези фиданки въпреки че са интелигентни не знаят какво правят..Чета че една от фиданките тук 2 ден била само на плодове..и че щяла да продължи така още дълго..Нейна си работа..Снощи четох за жена която е на хемодиализа понеже диетата която практикувала от години съсипали бъбреците и.. newsm78...Тя била диетата на аткинс..Ние тук които сме на диета не гладуваме..Понеже се храним здравословно и балансирано..Ядем и сладко но само в 16 часа следобяд..Когато това е допустимо..Вече знаем през кои часове се яде пастичка например и в кои не се прави това..и въпреки приетото килата ни се топят..Ходим и на фитнес..и с това се чувстваме още по добре..не отслабваме рязко..по кило и 250 грама на седмица..Но това отслабване няма да е временно и дадените килца няма да се върнат лесно назад..някои от нас вече изхвърлиха доста неща от кухните си..и разбрахме кое е полезно за нас и кое изобщо не трябва да се яде..Ето наближава 16 часа и ме чака чудесно тирамису.. Money
Ако има друг въпроси ще отговоря..И не е необходимо да сте враждебно настроени..Хубаво е да се учим от хора които знаят повече от нас самите..Както правя аз в момента. Постоянно се уча. И за правилен разговор трябват поне двама..Единият да говори правилно и другият да разбира правилно..Иначе не се получава..  bouquet

# 639
Азмира, вместо да изнервяш една дузина хора във форума, си напиши излиянията на Word и ги издай в книга.Така ще си полезна на  хилядите си фенове, към които явно не се числим.Искам да ми израстне трети бъбрек, да ми окапе носа, да ми се спука капачката на коляното и да стана 150 кила, както ти ми го вещаеш.Ако исках да слушам Канал 2001 и как 9 годишно има проблеми с простата, щях да си го пусна.Яж си спокойно тирамисуто и не ни занимавай със себе си!

# 640
 azmira аз ти препоръчвам да направиш отделна тема, в която да опишеш всичко нужно, вожем да се включим там, опииши всичко какво се прави и ще имаш последователи  Peace

# 641
azmira аз ти препоръчвам да направиш отделна тема, в която да опишеш всичко нужно,  да се включим там, опиши всичко какво се прави и ще имаш последователи  Peace
СЪГлАСНА СЪм, всяка полезна информация е добре дошла Peace

# 642
рина, благодаря!
и аз почвам от утре. Ще следя от 1ви пост какво е позволено за хапване. Предполагам, че ще правя и лека следобедна закуска, защото съм свикнала на повече хранения, може би един плод.
Малко ме притеснява предупреждението да се посъветваме с лекар преди да започнем диетата. Имате ли някакви проблеми?

започвам от 60кг., но нямам 160см...  Blush

да миличко..преди всяка сериозна диета при която се налага намаляване на 20 25 % от теглото се налага препоръка от лекар..Правят се банални изследвания на хормоните и чак тогава се започва..При албуминурия която е свързана със скрито заболяване на бъбреците една продължителна белтъчна диета води до хемодиализа..Един диабет неустановен и увеличено приемане на въглехидрати води до кома.. Не забравяйте че при небалансирано хранене и отслабване рязко защитните сили на организма се понижават и много често хора отслабнали така получават за награда едно раково заболяване.. Tired Това е положението за жалост..хора имащи проблеми със щитовидната жлеза имат важни проблеми с метаболитичните процеси в организма...много пълнеят..Дори и от водата или отслабват драстично..Високият инсулин в кръвта се лекува и после се започва диета..Иначе няма никакъв смисъл..Дават се няколко кила но се взимат двойно повече..и така започва един омагьосан кръг..Обикновенно това състояние се получава след 30 годишна възраст и е в последствие на  погрешни диети..небалансирано хранене и гладуване..И е присъщо на жените.. Money
не искам да си правя отделна тема..Нямам време за това..Но бих искала да помогна..Нямам за цел да изнервя някого..Но ще се радвам поне да променя 10% от негативното ви отношение..

# 643
azmira щом искаш да си полезна или си направи отделна тема или сподели и с другите кога какво трябва да се яде. Щом при теб и пациентите ти действа кажи и на нас как да водим
Цитат
..здравословен начин на живот..
Може да не съм на тази диета но подкрепям всички за отделната тема.

# 644
Азмира, вместо да изнервяш една дузина хора във форума, си напиши излиянията на Word и ги издай в книга.Така ще си полезна на  хилядите си фенове, към които явно не се числим.Искам да ми израстне трети бъбрек, да ми окапе носа, да ми се спука капачката на коляното и да стана 150 кила, както ти ми го вещаеш.Ако исках да слушам Канал 2001 и как 9 годишно има проблеми с простата, щях да си го пусна.Яж си спокойно тирамисуто и не ни занимавай със себе си!
Благодаря за препоръката. Но книгата ми е вече готова и пиша от години.. MoneyНо все пак се радвам че има и такива като теб..Иначе ние терапистите от какво ще печелим..Че нали все някой трябва да греши и ние да оправяме грешки..В бъдеще предполагам че можеш да имаш силна нужда от моите съвети.Не ти го пожелавам. Но ти си си избрала пътя. Продължавай.

Общи условия

Активация на акаунт