90 дневна диета - килцата ти стопи и фиданка остани-тема № 72

• 38 657
  • 738
  •   1
Отговори
# 615
Мимозка,то не само здравната система е скапана в тази държава,тук нищо не е както трябва.Аз така преди няколко дни останах много разочарована от образователната система тук.Ако знаете само децата още във втори клас какви неща учат,за главата съм се хванала.То едно дете на 8год. въобще не може да асимилира толкова много информация наведнъж.Гола вода ни е всичко тука,като започнеш от здравеопазване,образование,полиция ...абе нямам думи.В къщи живеем две семейства.Онази нощ на горния етаж са влезли крадци,всички сме си били вкъщи и никой не е разбрал.Толкова са нагли ,че са влезли в спалнята,докато хората са спели.И това е защото в тази държава всичко е безнаказано.

# 616
Здравейте и от мен сладки мой, моя плодов мина успешно имам минусче, но е малко, ама колкото толкова, важното е да вървят нещата надолу. Днес белтъчна аз ще ям месце и кашкавалче, а довечера ще си панирвам кашкавал със зелева салатка, трудно ми е да нося на работа разни храни, но се справяме няма как.
milena80 това е просто ужасно, радвайте се че не сте пострадали вие, я си представи, че някой се разбуди по това време и да го тупнат с нещо по главата, хора всякакви, дано нямате такива проблеми вече.
Мимозка-та най- е важно здравето другото не го мисли диета можеш да започнеш винаги, сега се наблюдавай всичко да е наред, а килограмите и те ще се наредят.
Аз съм си все така болна кихам, сополивя се с две думи нямам думи, добре че е петък последен ден, та съобта и неделя в къщи на чайчета.
Харизанче душице какво става нанкаш ли.

# 617
  • София
Здравейте, момичета!

Днес ми е плодов ден, ще ми се да го пропусна, ама няма как. Sad  Ядки, за разнообразие, си взех макадамия.Малко са мазнички и засищат.Та на тях разчитам, да имам сили за плуването на обяд. Joy

Мимозка-та и на мен белтъчният ден ми е любим!Може би ми е останало от Дюканстването...Много рецепти преоткрих тогава.

джоджо Стискаме палци!    newsm10  Успех!И аз съм на същото дередже, така че взаимно ще се подкрепяме!

polq29, оздравявай бързо , мила!

# 618
  • Добрич
Здравейте и от мен фиданки Hug
Диетата засега е много добре при мен и аз съм вече - 4 кг. след втори плодов ден Peace.

Добре дошла на джоджо .
Ако знаете само децата още във втори клас какви неща учат,за главата съм се хванала.То едно дете на 8год. въобще не може да асимилира толкова много информация наведнъж.

milena80  и моето момиченце е втори клас, наистина незнам понякога дали домашните са за тях или за нас родителите???

Хайде лек и отслабващ ден на всички Peace

# 619
  • Бургас
здравейте, искам пак д апродължа срешила съм заради МЦ и сега съм 2 кила надолу за 10дена, просто преди да ми дойде задържам повечко и после се изчиствам, но незнам от кога да продължа, 2 дена ги обърках, май подобре да започна от първи ден, а взеха д ами стават широки дрешките.

# 620
yana_kuncheva продължавай по план какъвто ти е деня, а не от начало. Седни и си направи на едно карирано лисче си напиши кой ден какъв ти е и когато ти се случи да прегрешиш, така лесно като погледнеш ще видиш на какво трябва да си. Май го обясних доста сложно, но не се отказвай  и не почвай винаги от първи ден, когато си прегрешила.
Джоджо добре дошла и от мен, при нас ще ти е весело и забавно, дните не вървят, а летят, е аз бутам вече 3 месец.
Хайде бодър апетит от мен все пак е 12.

# 621
Здравейте!Най-накрая се излюпих.Имам въпросче.Някой пекъл ли е квадрати в йенски съд? newsm78

# 622
Харизанче,аз ги пекох в тефлонова тавичка и нямаше ядове.Мисля,че ако намажеш с олио йенския съд ще стане PeaceДобре си хапнах сирене по шопски,след вчерашния глад си е супер направо.Сега мисля да пийна едно кафе в двора на слънчице,черпя и вас                                                                               

Последна редакция: пт, 20 ное 2009, 12:46 от milena80

# 623
здравейте,днес ми е 11ден откакто започнах диетата и много се зарадвах когато сутринта кантара ми показа минус 3 кг.досега не бях се теглила,но днес не издържах на любопитството ми.освен диетата ходя и се връщам пеш до работа running, изкачвам се по стълбите -не ползвам асансьор,карам в къщи велаергометър newsm39.гледам колкото се може повече да се движа. newsm49 smile3539  tiptoe

# 624
milena80 , малеее какво яко кафенце си поднесла, мерси много, точно такова го обичам  Hug ! Аз днес съм плодова и за сега без проблеми Simple Smile Смятам да не се тегля скоро,за да се радвам повече след това  Flutter
Утре мъж ми ще ме води на ресторант,че преди 2 дни имахме годишнина от сватбата и се падна супер, че ще ми е белтъчен ден  newsm44 Сега по ваш пример ще взема да си напиша и аз как ми се падат дните по празниците .
Приятен следобед на всички   bouquet

# 625
Скъпи фиданки, въпреки че съм в застой в момента, диетата ми понася мн добре. Не гладувам, не ям боклуци, пия много вода и въпреки бавното сваляне, поне не качвам. Както някои от вас казват по-добре малък -, отколкото +  Flutter. На новодошлите  Hug, не се отказвайте, дори и даняма бързи резултати, режимът не е тежък и не ви лишава от разнообразното хранене. Толкова с напътствията, а сега отчет: днес съм на белтъчни храни и закусих 1 ябълка, на обяд 1 кис.мляко и парче кашкавал, а довечера ще пекна кебапи, че мъжо все отваря фризера да ги проверява дали не намалява тарелката, че и аз от три дни това правя Joy.

# 626
Тея квадрати къде ли не съм ги пекла-нормална тава, тефлонова тава, форма за кекс, където бяха пълен провал.Иначе като вкус са много вкусни, но искам да имат и вид.Никого не мога да почерпя с тях, само домашните любимци(мама, татко, дядо). Cry Вече и в йената, ако не станат, не знам.  chef newsm78

# 627
Martin4e аз се чудех дали да не я довърша сега и да я почна пак след празниците .. но Eли и Харизанова ме посъветваха да я почна Януари ... и аз ги слушам .. не съм режимна от 7 - 8 дена вече ... за тва закуска Активийка   Simple Smile

# 628
  • Berlin
добре. за днес съм закусила 2 ябълки, обядвах 2кюфтета с бял сос (фрикасе), обаче те май имаха ориз вътре, който не е позволен. надявам се, че не фатално, тъй като все пак ми е 1ви ден. сега пия едно кубче зеленчуков бульон на Маги.  Mr. Green ще вечерям 1 кюфте, купено от магазина + малка салатка от доматки, лук и сиренце.

# 629
Мерси, за кафето, чая и плодовете.
идеята за календара е супер, още сега ще я спретна. хич не ми се чака да отминат празниците и тогава да започвам , хептен ще се освиня
А и с добра компания и силна подкрепа  от форума няма начин да не стане

Общи условия

Активация на акаунт