90 дневна диета - килцата ти стопи и фиданка остани-тема № 72

• 38 657
  • 738
  •   1
Отговори
# 600
Добро утро от ранобудните Simple Smile
Доре дошла при нас MVK   bouquet почвай,не е трудно ,за мен си мога да кажа -това е моят режим!
Да докладвам: вчерашният плодов завърши успешно и днес имам награда-кантара ме радва с -1 кг  newsm44   Преди малко смятах какви дни ще са ми по празниците и излезе че на банкета на фирмата съм белтъчен,на коледа бобови  а на нова година пак белтъчен,ааааа и на рожденният ден на мъжо който е на 4 януари пак белтъчен ! Ама то да съм ги смятала нямало да ги подредя така добре!
Лек и успешен ден на всички!

# 601
Добро утро момичета Hug

пускам ви мойто любимо плодче и заминавам

лек и отслабващ ден на всички Hug newsm51

# 602
Добро утро и от мен Валентинче благодаря за кафенцето сега ще си направя а плодчето малко по-късно сега ви черпя по едно чайче зада не ви боли гърло

# 603
Привет момичета.
До сега бях на принципа-голям залък лапни, голяма дума не казвай.
Затова не писах и не казах на никой че ще спазвам някакъв режим.
Но положението започна да се променя.
От 1 ноември си наложих и започнах.И днес имаме резултат-4 килограма.
При мен все едно е капка в морето, защото съм висока 168, а тежах 108 кг.
Дано устискам.Не ми е трудно.Малко ме затруднява водата, защото когато съм на работа не пия толкова много.
Стискайте палци.Моля за морална подкрепа.

# 604
Джоджо добре дошла при нас аз приключих преди 24 дни на мен също ми беше  много трудно със водата защото аз не пия вода , не ми е вкусна но си правех сокчета Фрути те са със подсладител повече от даденото разредени е не са позволени но аз си ги пиех все пак е по добре от нищо а може да пиеш чай .И все пак успях да сваля 5,5 кг. но те мойте и без това не бяха много за сваляне . Пожелавам ти успех в начинанието свиква се с режима и после ще видш, че ще продължиш пак така да се храниш.

# 605
Добро утро, момичета!Валентинче, мамо Кулинар  Hug
джоджо , добре дошла при нас  Hug Ще успееш, и ще станеш фиданка, аз вярвам в това, особено когато килцата са повече, и се спазва стриктно - бъди убедена, че резултатите няма да закъснеят. Постепенно ще усетиш, че и количествата на приетата храна се намаляват  Peace
Благодая ви за комплиментите за тортата, пуснала съм рецептата и снимка с разрез тук. А перличките ме пита някой, те са купени  Simple Smile
Днес съм бобова и ще я карам на ориз със зеленчуци, този път сложих и праз.
bariksto , браво за минусчето  Hug Ама как си ги наредила празниците  Wink, хич да не чувам че си прегрешила, нямаш основание ама хииииииич  Naughty
MVK, бързо да се оправяш  Hug
abs , идвай и не се чуди, ще ги борим заедно килцата  Hug
GaBiNcEt0oy, каква е тая активия на закуска мацко  ooooh!, пък уж си на режима до 17 дек.
А за водата и на мен ми е малко трудно по студеното, иначе лятото с кеф си я пиех, затова сега като се сетя си правя чайчета.

# 606
mama kylinar благодаря   bouquet
Аз два дни работя, два почивам, и когато съм на работа ограничавам всички течности.
Голямо пишкане пада.Имам чувството че ако някой ме бутне ще се пръсна.
Най- странното е че от темата за любими рецепти, хем се по научавам да готвя, хем си намирам интересни и разнообразни храни за мен.

# 607
ЕЕЕЕЕЕЕйЙ УСПЯХ! Издържах първия си плодов ден без прегрешия и без кой знае какви усилия. Не ми беше много трудно. днес съм на протеини- млечна салата и 2 яйца за обяд, а за вечеря може би ще пилешко фила. Исках да ви питам може ли пилешко филе със маги фикс за крехки пържоли? И другото- в купешката млечна салата като че ли има майо неза-пречи ли това на белтъчния ден. Таз исутрин се теглих и ако може да се вярва на тези китайски кантара съм някъде -1кг.
Харизанова ти за месец и половина ли си отслабнала 14кг. Ако е така-браво. това е супер.

# 608
  • dobrich
Добро утро хубавици!
Джоджо  welcome много сладък аватар.
MVK добре дошла и на теб.
Момичета благодаря за кофето,закуската и чайчето!
Днес съм на въглехидрати , а тази вечер съм на благотворителен бал на дамски клуб
"Майчина грижа"  и ще видим как ще съчетая диетата с вечерята. Най-вероятно ще си хапна от салатата и ако има десерт и от него. Ще изляза малко и аз кото мома, а едната баба ще гледа малкия. Малко социален живот и нови запознанства ще разнообразят живота на една мама домакиня Mr. Green
Да кажа на новите момичета ,че са на точното място с най-приятната компания.
Фиданки благодаря ви за подкрепата!  bouquet  bouquet  bouquet

# 609
Аз компанията съм си харесала много отдавна.
Но да се присъединя към вас ми трябваше време.
И се надявам да не се изложа.

# 610
Добро утро момичета
Добре дошли на новите кандидат фиданки  thumbsup
Вчера нямах време да пиша но след втори плодов ден съм -4 кг .Днес съм на варива готвя боб как го обичам  eat
Искам да ви питам маслините в кои ден могат да се хапват

# 611
Добро утро ,милички.Гледам, още нови има Hug Hug HugДавам отчет:след успешен плодов,пак имам-1кг. newsm68 newsm44.Дайте идея за днешния белтъчен,нещо дето да има за всички вкъщи за да не готвя поотделно.

# 612
  • Berlin
започнах със закуска от 2 ябълки. Simple Smile аз с водата нямам особен проблем, по-кофти е сега зимата, защото голямо ходене до WC пада. Simple Smile))
от предния режим се научих да пия много  вода, но всяка нощ ставах. Sad това е много неприятно. сега ще си избера какво да обядвам.
също така аз не пиша много-много, но ще се старая да ви изчитам! Simple Smile) Поздрави! Simple Smile

# 613
Ох, дружки мои....в последните 3 дни напуснах с гръм и трясък редиците, но от днес отново ще съм при вас (само се чудя вече от кой ден да я почвам). Оказа се при нас в службата, че има двама болни от хепатит. И аз каквато съм паника....да не ви казвам. Докато минат изследвания, докато намерим някакви ваксини...сега ще ви се оплача и за това....аз реших, че ако следващите 6 месеца ще съм на варено пилешко и ориз без сол трябва да хапна. И хапнах да ви кажа....добре си хапнах даже....Ама...сега вече когато знам, че всичко ми е наред и съм ваксинирана ми е много съвестно smile3511 smile3515
А иначе съм възмутена от здравната система у нас. Значи - работя в обществена сграда. Има двама болни. От ХЕИ - пълна незаинтересованост относно дезинфекциране, изследвания и тн. Същото и от трудова медицина. Отговорът беше - мийте си ръцете и си наблюдавайте урината. Представяте ли си???? Оттам уж ще търсим гамагуболин да си бием при отрицателни резултати. Обаче...това било отречено и вече не се произвежда бе отговорът. Няма защита. Представяте ли си!?!?! Нямам повече думи направо
Та тъй...по график днес трябва да съм плодове. Но през последните три дни бях основно на пърленки, сирене, ракия и какво ли още не. Какво да правя, а????

# 614
Добро утро ,милички.Гледам, още нови има Hug Hug HugДавам отчет:след успешен плодов,пак имам-1кг. newsm68 newsm44.Дайте идея за днешния белтъчен,нещо дето да има за всички вкъщи за да не готвя поотделно.
Аз досега се оплаквах, чакай сега да се изкажа като "голяма спец".. newsm64 хахахаха
белтъчния ми е любим на мен. Ям много сирене, яйца по панагюрски правя, омлети, паниран кашкавал или сирене, миш-маш....все такива вкусни нещица. Не съм мното по месото, но там пък е съвсем разнообразие - пържоли с гъби без гъби, със сметана и тн, гнезда, кюфтета...дробчета....избор огромен. От два месеца съм на диета и в този ден още не съм успяла да си наготвя всичко любимо...

Общи условия

Активация на акаунт