90 дневна диета - килцата ти стопи и фиданка остани-тема № 72

• 38 657
  • 738
  •   1
Отговори
# 585
Е вярно голямо затишие има.polq ,вижда му се края на този гаден плодов.Аз не съм яла сушени плодове ,но никога не съм ги обичала,аз карам само на ябълки и от време на време някой банан.Много ми се хапва кисела краставичка,но днес не може.Как си приготвяте броколи,кажете нещо вкусно с тях да си направя утре Peace

# 586
Проблемът е в това, че съм 161 см  Sick
Иначе мерси  Hug
 Аз какво да кажа тогава 159см.-64кг. Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed  261uu

Това е най идеалното..Няма нужда да бъдеш 45 кг..Вече е доказано че няколко килца не се вредни а дори полезни за здравето..И тези жени които са в тези норми живеят по дълго и са по здрави отколкото по слабите и жените с наднормено тегло. Money

Ето една на 45 килограма.

Последна редакция: чт, 19 ное 2009, 18:32 от azmira

# 587
Почти ме навихте, ама бях решила да пазя диетата до вторник, така че ще си спазя обещанието и тръгвам на фитнес Simple Smile
А сега да ви питам в тия шоколадови квадратчета (онези от рецептите) (http://fidanki.multiply.com/photos/album/6/6#photo=3 ) от горчивото какао ли се слага, или се има предвид нескуик?

И може ли за вечеря да хапна нещо солено и след това един квадрат? Или само едното трябва да избера  (ей, че съм лакома Mr. Green)

# 588
здравейте.аз също започнах диетата на 10.11.2009г.искам да се запиша и в табличката ,но незнам как. Embarassed Embarassed EmbarassedЗвездичке,ако четеш това моляте включи ме.висока съм 165см.тежа 95кг.искам да стана 60 кг.

Най сетне една дружка която има нужда от диета..Тук всички както разбрах са по на 47-60 кг и още искат да отслабват.. newsm78
Първо миличка иди на лекар и си направи няколко изследвания..Първо на хормоните на щитовидната жлеза..Ако имаш проблеми с тях никаква диета няма да ти помогне..Особенно тази..Второ на инсулина..Не на кръвната захар..и ако всичко е нормално запиши се на фитнес и се храни балансирано..Без въглехидрати на закуска..въглехидратите взимай на обяд..белтъчините на закуска и вечер да си само на салата и парче месо..Да пиеш повечко вода..По 40 гр на килце..Ако имаш проблеми с инсулина или хормоните непременно спазвай указанията на лекаря и се лекувай. После следва ред на диетата.  Money ако искаи пиши ми на лични..Ще ти бъде от полза..И когато започнеш да отслабваш отслабването ще бъде трайно а не временно както тук.. Money

# 589
Азмира, акъл ли ни даваш или така ми се струва?Какво значи отслабване не като това тук?Като не ти харесва това, което правим ние, какво правиш в нашата тема?Всички фиданки са интелигентни млади жени и знаят какво правят.Добре, че ни дойде свише, че да ни разясниш на какви доктори да ходим и по колко калории да приемаме.Излагаш се!

# 590
  • област Софийска
azmira, чудех се и аз  newsm78 Защо не си отвориш своя собствена темичка, в която да консултираш евентуалните желаещи съветите ти. Тук е тема за конкретен режим, от който всички сме доволни.
Мартинче, тортичката ти е супер, аз още вчера я видях в Готварския  smile3501

# 591
Фиданки здравейте Hug страхотни резултати имате браво Hug аз се надявам скоро и аз да имам с какво да се похваля Whistling да питам Мартинче перличките как се правят или те са готови newsm78

# 592
  • Berlin
Здравейте!
Зачетох се в режима и ми допада на 1во четене. Преди 2 год. бях на ВМ НВД и свалих, но от няколко месеца много качих. Сега ми се иска да пробвам нещо ново и не за цял живот. Simple Smile)))
Харесва ми, че мога да хапвам всичко, разпределено по дни.
Само един въпрос имам засега - пише само 1 вид плод за закуска, но 1 вид за всички 90 дни или само за една закуска? Т.е. днес закусвам 2 ябълки, но утре мога ли да закусвам с 2 портокала напр.?
Благодаря!

# 593
  • област Софийска
abs , добре дошла  Hug
Относно плодовете, има се предвид един вид плод на ядене, а не за всичките 90 дни. Днес ако закусваш ябълки, утре можеш да закусиш портокали, а вдругиден - мандарини например.

# 594
Айде и днес минааа Simple Smile
Въглехидратния ден, хем е готин, хем не чак толкова, но свърши Simple Smile
Днес ядох питки и лютеница и на вечеря пак това плюс леко запържен лук.

Утре е голям ден, надявам се да мине добре, за сега имам само ябълки,но ще купя и банани и си мисля за сурови бадеми Simple Smile

Кой друг е плодов утре ?  Hug

# 595
Здрасти мили мои newsm51 ... как сте .. минавам да се разпиша .. не съм ви чела .. добре дошли на новичките welcome и да ви кажа какво реших да правя до 17 Дек. , че на 18-ти яко парти  Laughing .. начи сутрин Активия .. на обед нещ0 готвено .. според зависи кво има вкъщи ... следобед ако съм гладна плод .. вечеря салата или плод .... Почвам от утре ... и след Нова Година отново съм на линия ...  а и да ви се похваля .. днес ми казаха , че съм отслабнала ... но не са ме виждали през ваканцията ... тогава бях още по-слабичка ... ся се чувствам много надебеляла / откакто я спрях / ... и ми се отпусна корема и е зле положението  ... утре ще се меря на Кантарев .. и се мятам на Активиите 14 дена ... незнам дали имат ефект .. ам тъй казват по телевизора  Laughing Айде лека  Hug

# 596
  • Berlin
рина, благодаря!
и аз почвам от утре. Ще следя от 1ви пост какво е позволено за хапване. Предполагам, че ще правя и лека следобедна закуска, защото съм свикнала на повече хранения, може би един плод.
Малко ме притеснява предупреждението да се посъветваме с лекар преди да започнем диетата. Имате ли някакви проблеми?

започвам от 60кг., но нямам 160см...  Blush

# 597
Айде и днес минааа Simple Smile
Въглехидратния ден, хем е готин, хем не чак толкова, но свърши Simple Smile
Днес ядох питки и лютеница и на вечеря пак това плюс леко запържен лук.

Утре е голям ден, надявам се да мине добре, за сега имам само ябълки,но ще купя и банани и си мисля за сурови бадеми Simple Smile

Кой друг е плодов утре ?  Hug

Аз!
Би трябвало, но се чудя дали да не се прехвърля на една друга диета...
А днес ядох от тези вълшебни квадрати и не знам кой ги е измислил, но много го обичам Mr. Green

# 598
# 599
При мен от утре е ден 1, т.к днес се тръшнах болна и хич не ми се яде само мандарини и мляко. Още от сега усещам че белтъчния ден ще ми е най- любим.
Аз определено имам нужда от диета 161 см- 92 кг.хармони и инсулин добре, стрес огромен

Общи условия

Активация на акаунт