90 дневна диета - килцата ти стопи и фиданка остани-тема № 72

• 38 657
  • 738
  •   1
Отговори
# 570
Полинче кетчуп в ден за варива  newsm78 сигурно е бил без захар  Peace

# 571
Mr. Green Глупости, много по- добре изглеждат така...
http://i.topmodel.bg/files/2008/09/02/3e151f9348.JPG

Извинявай, но наистина на горните снимки изглеждаш супер, страхотно ,зашеметяващо !!!  Peace  bouquet
На тази си малко слабинка, не че не си добре, но ....

В крайна сметка ,който както се харесва де Simple Smile

# 572
Не, не, на тази снимка с банския не съм аз. Не знам кой е просто краката й ми харесват.  Blush

# 573
  • dobrich
здравейте момичета страхотни резултати браво Hug

# 574
Здравейте момичета!Раличка,супер резултат!Харизанче и твоя е впечатляващ,дай снимки да видим.Аз днеска съм плодов,засега върви добре,не съм и много гладна.От сутринта съм на две ябълки и един банан ,малко с водата съм зле ,но по принцип в плодов ден пия малко.То загубих и апетит ,ходих до училището на моя хубостник,че той все нещо е направил-голяма щуротия.От време на време ме привикват да се оплачат,нашия обещае да слуша и след някой ден пак си прави каквото си реши.Голям инат ви казвам,каквото си реши го прави,после друг му виновен.

# 575
Миленче, и Поля днес ме заръфа за снимките.Не съм се снимала още.Не искам да си показвам шкембето на Дядо Коледа.В края на диетата като се въведа в що годе приличен вид, ще се демонстрирам. Joy

# 576
Браво за резултатите, то повечето нямат нужда и от строга диета като гледам
Раличка, при мене фактор за килограмите беше пак раждането. Бременна 70 кг, за цяла бременност + 2 кг., дотук добре. родих бях 67 кг. Кърмене 6 месеца и станах 89 кг. хем глкедах да не ям много

# 577
  • dobrich
Момичета в грешка съм с тоя кетчуп. Ама пък изобщо не съобразих ,че е със захар.
Край няма да го ползвам вече. Уж внимавам,а пък правя простотии. Добре ,че сте вие.
Тенкю  bouquet

# 578
Тез квадрати ако ги направя в тавичка, а не в пекарска хартия нали няма да има проблем? Ами сладкиша с канела ако не му сложа орехи- те нали не са във въглехидратният ден.

# 579
Орехите са много калорични, но май можеш да ги ядеш днес. Имат много въглехидрати. Но ако можеш без тях, ще е най- добре.  Grinning

# 580
 mamby аз пси правих шок. квадрати в обикновенна тава, подмазах я и готово и сложх само стафиди, не съм слагала орехи и станаха супер. Плодовия ден ми върви по план, засега нямам прегрешения, ама една хрема ме мъчи страшна работа ви казвам, дано не се разболея само.

# 581
И аз съм на плодов  Confused От сутринта съм на 3 ябълки и преди малко 2 парчета печена тиква. Ама съм гладнаааа,тия ябълки ми остъргаха стомаха,от тях огладнявам.
Успешен режимен на всички ....и на мене-довечера ще докладвам.
Поля 29 да оздравяваш ,не и се давай на тая хрема ,капиш ли нещо?

# 582
момичета, а за патладжаните какво ще ми кажете? дали са режимни и ако - да - в кой ден?

Последна редакция: чт, 19 ное 2009, 16:11 от Бубу-линка

# 583
Не, не, на тази снимка с банския не съм аз. Не знам кой е просто краката й ми харесват.  Blush
Мацка ти просто имаш нужда от стягане в някой фитнес не от диета Peace

# 584
 Бубу-линка патладжаните са зеленчук, според мен може всеки ден, но нека и др да кажат.
bariksto стискай зъби ще успеем в плодовия, аз си хапнах сушени смокини по заръка на Харизанова  bouquet много съм доволна, че я послешах засищат много, можеш и сурови ядки да си хапнеш. За хремата си капя капки, пия витамини, ама довечера мисля да се напаря едно хубаво да глътна един аспирин и в леглото, та утре ще видим  Peace , ще доклрадвам и кг и запушен нос  Joy
Голямо затишие нещо в нашите редици, защо така фиданки, вие да не да поотслабнахте и да сте тръгнали на лов за мъже.

Последна редакция: чт, 19 ное 2009, 17:10 от polq29

Общи условия

Активация на акаунт