90 дневна диета - килцата ти стопи и фиданка остани-тема № 72

• 38 657
  • 738
  •   1
Отговори
# 540
Стигнах 45,5 кг и спрях да свалям... а имам още 2 кила  Crossing Arms

# 541
scizero,аз ако съм на твоите килограми ще си умирам от щастие.Не се измъчвай,моето мнение е че кг.са ти супер,но ти си знаеш най добре Peace Hug

# 542
Проблемът е в това, че съм 161 см  Sick
Иначе мерси  Hug

# 543
Проблемът е в това, че съм 161 см  Sick
Иначе мерси  Hug
 Аз какво да кажа тогава 159см.-64кг. Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed  261uu

# 544
А пък аз съм 158см и 56кг и от няколко дни не съм мръднала и грам Cry първите 15 дни -3кг и нищо повече вече съм 18 дни на диетата newsm78

# 545
  • област Софийска
Момичета, имайте търпение. По-добре по-бавничко да се сваля, а не изведнъж по много.

# 546
Milena, ти поне сваляш, което предполага, че ще постигнеш желаното Simple Smile Пък при мен не е така  Crossing Arms Четох някаква диета, в която сутрин ядеш въглехидрати, след 5-6 часа, каквото ти се яде за обяд и след още 5 часа белтъчини за вечеря. На 24ти (ми е плодов ден), вечерта започва нещо на луната, при което не се яде 24 часа, мисля да го направя и се чудя дали да не продължа с въпросната диета... обърках се вече много.
Накрая на фитнес ще ходя.

mimeto80, сигурно изведнъж ще свалиш много, и това го пише като опция...аз все още съм изпълнена с надежда, че ще сваляма Praynig

# 547
Иначе мерси  Hug
Миличка... и сега, при твоите 45,5кг КТМ-а ти е под 18,5 /17,55 в случая/, т.е. под нормата.... просто си супер  Hug ... направо си слаба... защо мислиш че имаш проблем  newsm78

# 548
Килограмите наистина звучат добре, но огледалото друго показва. За съжаление  ooooh! Затова се подлагам на това мъчение, но нещо не ми се отдава, а толкова стриктно я спазвах...

Мисля, че ако тези 45,5 кг бяха от мускули, не от сланинките, които се подвизават по тялото ми, тогава вече щях да изглеждам нормално...

# 549
И аз съм 158 см и на младини се виждах пухкава на 48 кг,а дъщеря ми е 161 см и всяко лято става 45-46 кг и изглежда много слаба, но различни конструкции, по различен начин стоят килограмите на всеки.Важното е да се чувстваме добре в кожата си  Heart Eyes
Много се разписах тази вечер,но ................
nelikom ти си злато бе , купих банани от новооткрития Пени маркет в нашия град и те бяха топли, изпоти се торбичката веднага като ги сложих вътре.Защо ли newsm78

# 550
Иначе мерси  Hug
Миличка... и сега, при твоите 45,5кг КТМ-а ти е под 18,5 /17,55 в случая/, т.е. под нормата.... просто си супер  Hug ... направо си слаба... защо мислиш че имаш проблем  newsm78

И аз това щях да кажа ....
Както и да изглеждаш, не вярвам да е зле, даже си мисля,че най-вероятно изглеждаш супер

# 551
Мерси за милите думи Simple Smile, но ето две снимки, така май ще съм най- убедителна, че проблем имам  Mr. Green И той е в краката. Изглеждат...ниски и набити, така да се каже. Е, сега са съвсеем малко по- слаби. Личи си само като обуя едни стари дънки. И то по това, че дънките просто ми стават.

http://store.picbg.net/pubpic/84/C3/f37fae31cc7784c3.jpg
http://store.picbg.net/pubpic/49/84/781f9257a8c04984.jpg

ПП: Това с дънките наистина е някакво старо, универсално сравнение  Mr. Green

# 552
Откога искам да изглеждам толкова набита като теб! Joy Много си си добре.Всичко е до конструкция. Hug

Рали, не те доживях, ама утре пак. Hug

# 553
 Mr. Green Глупости, много по- добре изглеждат така...
http://i.topmodel.bg/files/2008/09/02/3e151f9348.JPG

# 554
Ето малко снимки от мен. Не е за хвалба  Joy , но да имате предства за моята личност.  bowuu

Цък

Общи условия

Активация на акаунт