90 дневна диета - килцата ти стопи и фиданка остани-тема № 72

• 38 657
  • 738
  •   1
Отговори
# 555
Положението,при мен, вече наистина е трагично, така , че хоп- троп с двата крака при вас
Надявам се приемате нови попълнения

# 556
  • Добрич
Добро утро ,момичета Hug

Хайде на сутрешното кафенце

Вчера ми беше плодов ден, цял ден бях стриктна, но вечерта бях със съвсем малко прегрешение Embarassed

Ето малко снимки от мен. Не е за хвалба  Joy , но да имате предства за моята личност.  bowuu

Цък
Малеееееее, раличка много добре изглеждаш, я кажи това за колко време го постигна newsm78

MVK  welcome welcome welcome

Лек и отслабващ ден на всички  Hug

# 557
  • dobrich
Добро утро фиданки!
didi_demi мерси за кафето тъкмо си пийвам моето.
Очите ми тази сутрин виждат много красиви и отслабнали момичета- Раличка браво изгреждаш много добре, а за scizero се чудя защо изобщо се мъчи да е на диета- чудесна си.
Харизанова ей на това му викам резултат -14кг  smile3501 smile3501 smile3501
При мен кантара не показва минус ,но не се притеснявам ако за 2цикъла ги сваля тия 5кг ще скачам до тавана.
Днес съм но варива и за обед ще си спретна картофи на фурна и за вечеря ще си оставя. Резултата е малък защото и аз за вечеря хапвам повече от допустимото ,но гледам да се поправя ама пусти глад.

Заповядайте по-един грейпфрут с кафето за закуска за да задействаме топенето на мазнинките.
Хубав ден момичета!

# 558
Добро утро и от мен, днес ми е вече трети ден, което ще рече че съм въглехидратна. Да ви кажа незнам дали от диетата или от скачането, но се чуствам много добре- някакси по лека и хвърча. Нямаго мързела, който ме беше налегнал допреди няколко дена. Чуствам се екстра. Относно килограмите незнам, тъй като кантара е механичен и всеки ден различни килограми показва. От утре болничният свършва и се връщам на работа и то в най гадният ден плодовия. Всички да стискат палци!!!!!!!!

# 559
  • Шумен
Добро утро и от мен!
Пия кафенца и ви се радвам на резултатите  smile3501 .Днес съм плодова и ще гризкам ябълки .Вчерашния мина добре, без прегрешения , само май в количеството  newsm78 . Хапнах и от прословутите топчета - те много сладки бе  ooooh!, ако трябваше да вечерям с тях щях да си умра от глад  Joy - изядох 3,4 - добре , че преди това хапнах постна пица  Blush. Дано се справя днес с плодовете - хайде по една ябълка да почерпя

# 560
Добро утрооо , момичета благодаря ви за кафенцето и закуската! Hug
scizero , изглеждаш страхотно, според мен може да помогне спорта за краката и то доста, опитай заедно с режима и да спортуваш  Peace И аз искам да изглеждам така  Laughing
rali44ка , разликата е гооооооооооляма  Hug Продължавай в същия дух и никой няма да те познае  Mr. Green
Харизанова, поздравления, супер резултат   bouquet
Аз да отчета след втория воден ден, резултата е 6,7 кг, от които 4,5 - от първия месец, 2,2 кг - от втория. Много ми се ще да сваля още 2-3 кг до края  Praynig
Днес съм белтъчна, за обяд съм си приготвила от готовите ролца с шунка и кашкавал.
Приключих тортата за рожденния ден на мъжа ми /с голяма помощ за трюфелите отгоре от сина ми/, ето я, почерпете се за негово здраве. Моля да не ме нападате, напъъъъъъълно режимна е, но аз ще си я хапвам в събота, ако остане за мен де  Whistling

# 561
rali44ka,ти с 5 свалени кг ли постигна тази голяма разлива,изглеждаш чудесно!
martin4e,а за твоята торта нямам думи,по-хубава е от купешка,каква по-голяма радост за съпруга ти от това ти лично да му приготвиш тортата за РД.

# 562
  • dobrich
Мартинче и ти заслужаваш  smile3501 Мисля ,че тези 2-3кг ще ги разкараш бързо бързо така ,че смело напред.
Реших да споделя с вас какви картофи си приготвям в бобовия ден и мисля ,че са режимни.
Загрявате фурната до 200градуса. Намазвате тавичка с малко маргарин и нареждате отгоре замразени бланширани картофи и ги поръсвате със сол. Слагате ги във фурната и за 20мин са готови. Аз си ги поливам после с кетчуп и си хапвам сладко сладко. Стават много вкусни. Пробвайте ги ще ви харесат ,а са и за пишман готвачи като мен hahaha Joy
П.П.Мартинче с тази вкусотия ,която си спретнала утре доста фиданки ще си признаят прегрешенията.

# 563
  • Добрич
martin4e , тортата изглежда великолепно Peace. Да ти е жив и здрав съпруга.
 Само да можех и аз да правя такива красотииии Crossing Arms

Виждам  доста фиданки сме от Добрич, защо не спретнем някоя срещичка ?

# 564
Здравейте сладурнаки и от мен, действам без прегрешения днес плодова, цял ден ще съм на ябълки така съм решила, та да видим утре кантарев.
Раличка, ми ти си просто супер, направо аплодисменти за това, което видях, все едно си свалила най-малко 10 15 , а не 5кг, продължавай и ще успееш.
мартинче, да ти е жив и здрав мъжа и много да те слуша, а за подаръка, който си му приготвила страхотен е няма две мнения по въпроса.
Успешен ден и без прегрешения моля и най-вече да не ми минават мисли през главата за отказване.

# 565
polq29, vilka42  да ви кажа момичета, може и да съм била повече от 85. Когато започнах диетата не се премерих. Бях се мерила 1-2 седмици преди това и бях 87 кг, но все се ограничавам и викам може да съм свалила до 85, затова така съм написала.
Ще ви разкажа набързо историята ми за кг. С 1-то ми дете наддадох 27 кг, не ги свалих - само 7, останах 20. 4 години си ги отглеждах и забременях на 85 кг, качих 27 кгм влязох да раждам 112кг. 10 дни бяхме след раждането в болницата и от там излязох 17 кг надолу-93 кг. Започнах безвъглехидратната диета - станах 83 кг детето стана на три месеца. Спрях да пазя, защото спрях да свалям. 3 месеца почивка и ето ме тук при вас. Свалила съм сигурно повече на мерки, защото още се възстановявам от раждането/според мен де/. Раждах секцио и двата пъти.
Благодаря на всички, но не е това което искам. Не съм доволна от себе си, а даже съм си бясна.  #Cussing out

Пожелавам на всички напролет да сме перфектни, такива каквито искам да бъдем.
Харизанче къде си момиче, май - май спинкаш още.  Flutter
Благодаря за кафето и закусчицата. Аз днес съм бобова. Какво ли да е ?  newsm78

# 566
Здравейте кандидат - фиданки!
rali44ка - браво вижда се разликата ! Peace
didi_demi - ммм кафенцето изглежда супер. Благодаря ти !  bouquet Бонбончета ще те черпя разбира се . Wink 
martin4e  - тортата изглежда страхотна . Браво !  bouquet Ще мина на лични да питам за трюфелите , може нали. Wink
polq29  - погледни  в кетчупа да не би да има захар , защото тогава не ти е режимен.  Wink
Днес плодова ! Peace И ще го карам въпреки , че ще имаме гости довечера - ще ям само салата . Peace Снощи бяхме на гости и хапнах една пържолка  Embarassed  Ще отнеса няколко бухалки. Peace
Лек и минусов на всички ! Hug Hug Hug Hug

# 567
аз днес съм белтъчнаSimple Smile любимия ми ден!
а вчера минах без прегрешения плодовия (освен салатката която овкусих за вечеря)... а през деня хапвах круши и ядки микс (непечени - обожавам ги)Simple Smile и водааа

# 568
Здравейте, хубавици, завидни резултати за повечето момичета. Аз съм свалила само 2 кг., но честно казано виждам ефект в мерки, не се мерих в началото, но патналончето не ме стяга като менгеме  Party
gabriel2 и аз съм на плодов и честно казано печена тиква най-много ме засища, въпреки, че моят проблем винаги е, че вечер ям основното количество храна за деня и не мога да се откажа от тоя ужасен навик.

# 569
Рали, изглеждаш страхотно! Hug Да ви се оплача.Сега станах с мисълта, че ще готвя крем-супа с броколи.Започнах да си задушавам зеленчуците и гледам, че водата спряла. Cry И сега ще ходя да купувам минерална вода, за да сваря да сготвя до обяд. #Cussing out

Общи условия

Активация на акаунт