ЯНУАРСКИ размисли и страсти - 25

• 29 506
  • 742
  •   1
Отговори
# 435
Katinche, точно легнала на една страна е най-удобно, по-гръб не съм пробвала. Мисля, че големината на гърдите е без значение, знам ли, моите стават двойно по-големи от кърмата.  newsm78

# 436
  • София
Здравейте момичета  Hug И аз днес трябваше да съм на консултация, но за съжаление я отложиха за 25-ти чак  Sad А толкова исках да я видя бебка ( иначе утре съм на тонове в Тина Киркова) . Трябваше и секрет за микробиология да ми вземат, ама ще е другия път Sad Аз от известно време насам имам някакво много странно бяло течение, много се притеснявам... Всеки месец си правя микробиология, нямам гъбички, чиста ми е, но винаги излизат някакви лактобацили или бактерии Shocked лекувах с Лактажин ама все същото... Много ме е страх  Sick Докторката каза, че имам раничка, която секретирала и от там идва проблема, но ако е така дали ще мога да родя нормално ? На някоя от вас случвало ли се е ? Rolling Eyes

# 437
Barbie^girl, аз предния път бях с раничка и силно течение. Родих си съвсем нормално, не съм имала проблеми. Около месец след раждането ми изгориха раничката, която заради самото раждане се беше увеличила. Сега си я наблюдавам, но все ми казват, че е спокойна. Пак си имам силно течение и чакам да мине епидемията, за да отида на лекар в понеделник. Знам, че ще е лудница първия ден, но няма как. Трябва да си пусна изследвания, а и болничния ми е от 23  newsm78 На мен за тоновете ми казаха от 34 седмица  Thinking Ти как си записваш час предварително?

# 438
  • София
Barbie^girl, аз предния път бях с раничка и силно течение. Родих си съвсем нормално, не съм имала проблеми. Около месец след раждането ми изгориха раничката, която заради самото раждане се беше увеличила. Сега си я наблюдавам, но все ми казват, че е спокойна. Пак си имам силно течение и чакам да мине епидемията, за да отида на лекар в понеделник. Знам, че ще е лудница първия ден, но няма как. Трябва да си пусна изследвания, а и болничния ми е от 23  newsm78 На мен за тоновете ми казаха от 34 седмица  Thinking Ти как си записваш час предварително?

Благодаря за успокоението, дано и при мен всичко е наред с раждането, че се притеснявам от тая ряничка и най-вече от течението, което е много странно  Rolling Eyes Иначе за час ходих лично до Тина Киркова, защото ми казаха, че по телефона били дълги и широки... Ама моите данни ги имаха от миналата година и записването стана за няма и 5 минути... Обаче тоновете вече не са безплатни, а се заплащат по 10 лв

Имам и едно питане, различно от всичко до тук, ама... сори Mr. Green Как да си кача една снимка в албумчето ни  Mr. Green Embarassed newsm78

Последна редакция: вт, 17 ное 2009, 16:28 от Barbie^girl

# 439
  • БГ
Разписвам се преди да ми е свършил работния ден, ееех, не остана тази и другата седмица и край!   Laughing

Хм, незнам дали ще ми повярвате, но нито с предната бременност, нито сега са ми правили гинекологичен преглед, явно моите доктори имат голяма вяра на апаратурата си!?   newsm78   Днес отидох и най-после дадох кръв за ПКК и урина, нямам търпение да видя резултатите, утре ще ги споделя. За запис на тонове все още никъде не съм се записала, но не съм и питала кое, къде, как и кога.   Embarassed  

За кърменето в легнало положение май ще трябва и аз да се обуча как става, аз така и не пробвах предния път,  newsm78   винаги в седнало положение действах.  Родих секцио и Марти си беше при мен, в стаята, леглото му (коритцето) беше закачено за моето легло и когато идваше време за кърмене, ставах, сядах на медицинския стол с възглавница на коленете и Марти върху нея. В къщи продължих в същия дух, седнала на стол с изправен гръб, задължително вода и нещо занимателно наблизо.   Peace

За обезболяването след секцио, нямам представа с какви хапчета ме поддържаха 4 дни, но така и не усетих непоносима болка, дано и този път имам това щастие!   Praynig

manuella, много съжалявам да чуя, че имаш сериозен проблем, почивай си повече и ограничавай разходките до минимум!  Peace

Мяу, коя възглавница си взе - тази, която е само за кърмене във форма на подкова или другата - права - за кърмене и спане?

villy , благодаря за поканата с удоволствие бих пазарувала с теб!   Hug  

Мама Цоцоланка, не съм имала щипане, дано бързо отшуми!    Hug  А за апетита, на периоди съм, понякога дъвча постоянно, а има случаи мога и цял ден да си изкарам с едно ядене?! Тук, на работното място, съм заформила цяла сладкарница, нося си солети, бисквити, плодове и какво ли още не, с цел нищо да не ми липсва, ако изобщо ми се прияде. Вечер съм основно на плодове, там вече нямам мярка - ям до пръсване, незнам защо?!   newsm78

Сиер, има едни специални помпички с вакуум, които издърпват зърната навън, не знам обаче откога е хубаво да започнеш подготовката на зърната, дано някой по-информиран се включи.

Style, питаш ли ме, вече втори футбулист си имам в корема!   Joy 

# 440

Иначе за час ходих лично до Тина Киркова, защото ми казаха, че по телефона били дълги и широки... Ама моите данни ги имаха от миналата година и записването стана за няма и 5 минути... Обаче тоновете вече не са безплатни, а се заплащат по 10 лв

Имам и едно питане, различно от всичко до тук, ама... сори Mr. Green Как да си кача една снимка в албумчето ни  Mr. Green Embarassed newsm78
А дали може мъжа ми да ми запише час и моите данни ги имат, и за колко време напред може да се записва час? Пак ли ги прави Царичкова?

# 441
  • София
А дали може мъжа ми да ми запише час и моите данни ги имат, и за колко време напред може да се записва час? Пак ли ги прави Царичкова?

Мисля, че няма да има проблем той да ти запази... Само евентуално му дай личната си карта... Да Царичкова ги прави... Иначе не знам за колко време напред може да запазваш... Сигурно за когато искаш, ама стига да има свободни  Hug Утре ще питам и ще ти кажа  Mr. Green

# 442
  • Mediterraneo

Мале....това преносване 18 дни си е сериозна работа Shocked

Аз затова в кавички го написах. Реално бебето по ехограф си беше в термин, като при всички прегледи преди това "изоставаше". Нито водите, нито плацентата ми бяха като за такова преносване, бебето пък най- малко  Crazy

Аз тъкмо щях да питам колко ви вземат за запис на тоновете. Моята докторка досега нито въднъж не ги е слушала, все засича по ехографа, гледайки пулсациите на сърчицето  Thinking Да взема да си платя един запис накрая  ooooh!

# 443
  • Варна
Аз се завърнах от прегледа и малко ми се пооправи настроението. Бебето е добре, върви с 5 дни напред, плацентата била хубава. Правиха ми и запис на тонове, от което ми стана лошо заради по-дългото лежане по гръб. От предния месец съм качила само 1 кг, което ме радва. Помолих доктора пак да види пола на бебчето, защото съм купила розови дрешки и ако не е момиче, няма какво да ги правя. Той ми вика: Ще ги дадеш на мен, въпреки че аз имам момче  Joy Та момиче си е де  Simple Smile А най-хубавото е, че имам позволението на лекарят ми да излизам по малко и днес се възползвах и отидох след прегледа на пазар за бебето  Simple Smile Утре ще снимам покупките и ще ги покажа тук. Вече съм купила почти всичко. Онзи ден си поръчах и възглавница за кърмене, която е огромна. Мислех, че са по-малки.
Роси, снощи си мислих за твоя младеж, как е крачето? С какво толкова те ядоса твоят мил съпруг, няма с какво, а??? В това нашето състояние и един поглед ни влудява.
Вили, благодаря ти, добре е Вики, само миналата седмица започна леко да го боли крачето, та мъжът ми го води при лекаря който го оперира. Било нормално да го боли заради пирончетата, иначе крачето е зарастнало много добре. Другият месец ще му махат пирончетата.
А иначе за какво ме ядосва мъжът ми ли? Ами като излезе с приятели, забравя да се прибере. Нямам нищо против да излиза, но всичко да е с мярка. А той се забравя. Пък аз седя цял ден у нас сама и вечерта вече полудявам. За наказание спа на леглото на малкия, да му е тясно  Twisted Evil Танчелинке, тия съдии му влияят зле  Laughing
Тарталета, на мен не ми взимат нищо за записите, но аз съм на платена консултация и в цената си влиза и това. Иначе съм чела, че в София взимат към 15 лв. за запис.

# 444
Не искам да преносвам.........Направо ме побърква това чакане след термин.....Но каквото дойде - това - само всичко да е наред с Бебо и да няма проблеми.

№1 - термин - 26.01. - родено 02.02.
№2 - термин - 19.08. - родено 24.08.
№3 - термин - 05.08. - родено 21.08. - 16 дни!
№4 - термин - 11.01.(по УЗ) и 03.01. (По ПРМ) - родено - ???????

За запис на тоновете - 15лв. си платих като поп - имала съм бол пари - дала съм ги!

# 445
Здравейте, момичета Simple Smile Simple Smile Simple Smile
И аз сега се завръщам от преглед, мериха тонове, кръвно, дадоха ми онази пръчка за изледване на анален секрет, искаха да ми пускат ПКК и урина, но ПКК ми я пускаха на 28,10,, та ми се разина сега, другия път трябва да си занеса пръчицата и да пуснат урина, минах и на ехограф при доктора, бебка е 1850гл. отговаря си на 32 седмица, високо е разположена, плацентата е добре, водите са добре и така Слава Богу всичко е ОК и аз съм доволна Simple Smile Simple Smile Simple Smile
В края на месеца излизам по майчинство и вече консултциите започват всяка седмица Simple Smile Simple Smile Simple Smile
Роси и моя мъж снощи беше в тая компания, но споко, аз не се впрягам, какво да го правя, и да се ядосвам нищо, а пк аз съм и с Дани, та представи си, но съм спокойна, така че не се ядосвай, нека продишат още малко, че не остана вече Simple Smile Simple Smile Simple Smile

# 446
Здравейте и аз днес бях на ЖК, бебчо е добре, пак не видяхме пола  Laughing Продължавам да съм в невидение, ама каквото такова. За съжаление е седалищно, но много, много се надявам да се обърне защото искам да родя по естествен път  Wink

Сега ви черпя с малко сладко изкушение, защото днес остарях с една годинка и вече съм на заветните 22   bouquet

# 447
Герганчето  Hug

# 448
На рожденничката пожелавам най-хубавия подарък догодина

# 449
Герганчето , Ч.Р.Д. да си жива и здрава и много щастлива.

Мислех че аз съм най младата тук,но ти си по малка от мен а 8 месеца. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт