Честита месечинка на бебчовците, вече имаме на 5 месеца, пу-пу ! Да са живи и здрави и много щастливи!

Svetly, когато ходим следващия път, мога да си издействам една екскурзия до Силистра и да се видим. Ние като ходим в Тервел, пътуваме и до Варна (сестра ми живее там) за два дни, след това почивка в Тервел - 2 дни и после Русе (на половинката сестра му живее там) и на връщане от София и в Червен бряг (там са нашите). Та обикновено са ни необходими поне 10 дни, че трябва да се угоди на всички.

Буболече, ще проуча къде е училището и при първия по-хубав ден, ще дойда на там да се видим, ако е удобно и за теб.

Нашият татко си идва към 19,30 ч. и много ми помага. В събота и неделя основно той се грижи за малката. Помага и в домакинството. Спирам да го хваля, но това е самата истина. Даже глади по-хубаво от мен (ние всичко гладим, дори хавлиите) - навик.
Иначе и на мен често ми става кофти, но се старая детето да не го усеща и таткото да не ме вижда, че и него много го ядосват в работата. Какво да се прави, такава ни е държавата, за нищо няма сигурност, колкото и усилия да полагаш. Извинете ме за кофти мнението, но понякога ми идва да си съберем багажа и да заминем някъде.
Момичета, помагайте. При нас коликите се върнаха с пълна сила (продължавам да внимавам какво ям, така че не мисля, че е от храната). Само на кърма сме и продължава да пие сутрин Биогая. Преди ни помагаше само Лефакс, но ми го бяха донесли от Германия, а скоро нашия приятел няма да си идва. Срещали ли сте Лефакс в някоя от Софийските аптеки. Моля, ако е така да ме насочите от къде мога да купя.Жал ми е за детенце, не може да се нахрани, каквото хапне и го връща, толкова и е твърдо коремчето. Благодаря предварително!

И на мен още не са ми изплатили майчинството по декларацията, но то в нашата фирма, на никой не му пука, че някой може да разчита на тези пари (не стига, че не ме осигуряват на реалното)

Хубав и усмихнат ден!
Все пак децата растат като гъбки и се променят с часове

Вчера пак ми вдигна Т и си знаех,че така ще стане.