ЮЛСКИ бебоци - тема 15 :)

• 18 879
  • 742
  •   1
Отговори
# 705
Шайн, нашият режим е следният: - 7.00-11.00-15.00-19.00-23.00, естествено понякога премърдва с около половин час. Ето днес се събудихме в 8ч.
Цветен прашец, 300мл. мляко, определено ме смаяхте Grinning
Честити месечинки на порастващите днес бебоци! Здрави и весели да са!

# 706
Добър ден , момичета.
Ще помоля да ме ограмотите за тези пусти обиколници.
Имам две кошари, едната е с четири решетки, другата с три и една плътна страна.
Сега какви обиколници да търся? Embarassed

# 707
Mambina относно крещящите ни бебчета - опасен е Ру.Аз мойта принцеса я извеждам,крещи ,вика,но излизаме,не се притеснявам да си вика наволя навън.Но обикновено като излезем спира и почва да гледа любопитно.Е писва и по някое време и мама бута с една ръка празна количка, а другата носи беба  Laughing.Или сядаме на някоя пейка и почваме с лиготиийки и песни.

# 708
  • София
cveten prashec , 300 мл мляко  Shocked, не е ли по-добре да я захранваш вече, или по-начесто да яде?Моята кака изпива толкова, а е на 7 години.

И моля за снимките да ме комбинирате в групата с кротките бебета, дето не пищят LaughingНе искам да си плаша детето  Joy

# 709
Оооо, лоши хора... (аманита, чочо-сан Hug) Отивам да си изям хладилника и ушите.

Яж-яж и заради мен,че аз днес реших да пробвам тая прословута лунна диета и виче озверях от глад  Mr. Green.Едни пържолки,кюфтета и кебапчета ми се привиждат вече...... cook cook ,ама трябва да се изтрае до довечера  smile3505

# 710
Вземете Моника само за няколко дни и няма да ви трябват диети. А пък ако прибавя и каката като бонус, смъкването на килца ви е в кърпа вързано. На мен ми остават само 3кг. до обичайното ми тегло, като се има предвид че качих 20кг., че и отгоре.

# 711
А какво се моташ,че не ми ги пращаш?  Wink

# 712
  • Велико Търново
tan и аз я искам, моля Simple Smile Само да ти я върна като агънце кротка, а аз да стана още по-дебела Peace

# 713
Това, че от недоспиване, постоянни грижи се отслабвало не важи изобщо в моя случай.
4 месеца не съм виждала сън и си влача +5кг. Всички ме "заплашват" с прохождането, че тогава какво ме чакало, ама едва ли ще има ефект.

За крещящото ми бебе - еми не мога да излезна на разходка, да бутам количката, а той да се дере. Дори вкъщи не го оставям да плаче, за това излизаме на разходка, когато имаме настроение и желание за това. Въпрос на усещане - моето се разминава с напрежението, удома може да вика с колкото глас има и ще съм спокойна, но навън ме товари много.
По този повод, сутринта беше малък ад. Зъбите му прогресивно го тормозят, изнервят, а оттам и моите нерви се пилят. Не иска легнал, не иска в люлка, стол, на ръце...просто реве, бута ръцете в устата и полудяваме и двамата. Дано само първите зъбки му избиват толкова трудно, че от всичките 20 ще ми побелеят безвреме косите  Joy

ЕлиГ, за да няма стреснати бебета от моето емоционално такова, сигурно ще потърсим личен контакт от Калина, за да се видим " насаме "  Joy Heart Eyes

Цветен прашец, на Ру вечер преди сън му се събират по толкова. Тогава му е голямото плюскане  Joy  Crazy

Последна редакция: вт, 17 ное 2009, 11:59 от Mambina

# 714
  • София
Аааа,тази сутрин направо прекалихте! smile3515

За колко часа се разбрахте да се видите в Борисовата?Много ми се иска този път да се организирам.

Шайн
,при нас бръмбарко е така.Нямаме точен режим,но обикновено сбутвам поледните 2 хранения-примерно в 18-18,30ч. яде,около 19,30-20ч.баня и след това хапва пак.

# 715
Не ги давам smile3534 smile3503
tan и аз я искам, моля Simple Smile Само да ти я върна като агънце кротка, а аз да стана още по-дебела Peace
3des, недей, че няма да зная какво да правя с послушно и кротко бебе. Simple Smile
[Мамбина, разбирам те и ти съчувствам, и при нас днес Моника от как е станала не е спряла да мрънка.

# 716
Навън е 15 градуса по моя термометър. Кеф, така да се каже... Аз със сигурност ще сляза в Борисовата с малката, защото довечера ще ми вземат колата и следващите дни ще ми е по-трудно. Чакам само Калина да се събуди за хапване и потегляме.

Мила, часа е около 13.30 в заведението на стадиона на ЦСКА - вляво от централния вход.

# 717
Добро утро, Мама Мише, ти ли се притесняваше, че лягате късно? Щото и ние така... Ама ставаме 10:30-11:00  Embarassed  Embarassed  Embarassed

Много се радвам, че парите за Анджи са почти събрани, избягвам да гледам подобни истории понеже сестра ми в момента е в подобен филм, тя обаче не живее в Бг, жалкото е, че за 2 години всякакви лечения се изчерпаха и минаха през общо 2 химиотерапии,едната с присаждане на костен мозък, една операция на белия дроб и пак се появиха разсейки в белия дроб, за съжаление вече нищо не може да се направи освен експериментално лечение което се провежда в Щатите и струва $350 000, парадокса е че в болницата до тях доскоро се е провеждало, но сега вече не. Стана ми чудно, че според нея няма как там да се събере такава сума с благотворителност, при условие че хората взимат много повече от нас, а тук в Бг се е събрала. То верно че тука и телевизия се е включила, а и все пак парите не са за експериментално лечение... ама как да е да не натоварваме темата излишно и без това е достатъчно гадна темата рак, остава да си пожелаем някой най-после да намери лек, че когато племенника ми се разболя и идея си нямах, че съществуват чак толкова ужасни видове рак с толкова висока смъртност и такива мъчения  Sad

Ние пак бухаме, ма кво се чудя на детето като и аз се разкашлях нещо сутринта...

Тия синоптици пак не познаха времето в Пловдив, уж щеше да е 17 градуса, нъцки.

# 718
разменяте деца гледам Mr. Green имам три броя, няма да откажа малко помощ Laughing

Никой не ми отразява питането за обиколниците.моля , обяснете ми че ми е спешно Embarassed

# 719
Касиди, аз не мога да помогна много с обиколниците. Сложих един на сгъваемата кошара, която ползваме за легло (ама по-скоро за идеята, не защото ми е много полезен). Той е предвиден да покрива частта зад главата на бебето и около две трети от двете страни на леглото (на буквата П), не знам дали го обясних добре. Мисля че сестра ми го беше купила в Премама. Иначе има и такива, които покриват три страни ма леглото и не се слагат само там, където се маха решетката.

Тан, и аз имам нужда от отслабване... давай децата насам. Whistling Като се върнах от болницата бях свалила 12 от общо 15-те кила на бременността. До момента съм качила още 5, ужас някакъв.

Общи условия

Активация на акаунт