111 Американски Пилигримки и пилигримчета пият Мейфлауърска бира в Плимут, МА!

• 34 352
  • 744
  •   1
Отговори
# 615
цоне, ние имаме огромни аутлетс до нас и от Потъри Барн взех пожарната. От магазина не се впе4атлявам, но игра4ките са супер-имаше миниатюрни кухни, даже с миялна и вътре 4инии, много готини по $30. Имаше и от тия по $300, де Wink

Моя мъжа ми не ми казва, 4е съм дебела, а се притеснява за здравето ми Joy

муцунка, то нищо не останало до 16-ти. По4ивай си!

облак, да кажеш как е скейтборда, 4е аз съм го запланувала за РД.

нас само ми плашеха със сняг, нищо не валя.

# 616
Бенс, Joy.

Само аз май изоставам от нашата американска дружинка с подаръците за Коледа.Нямам абсолютно никаква идея на кой какво.....Имат си всичко,много трудно да се измислят подаръци.Гледах в оомпа.ком,но нищо не харесах.Сега ще погледна потери барн,дано от там изникне някаква идея.

# 617
Подаръци-пиксос на Ниа,Стефан иска секейтоборд и туй то. Ние от години не си подаряваме безсмислености,аз съм вещо-мразка ужасна станала и за компенсация ще ходим до Мексико през феб.Никакъв стрес не предвиждам,споко,с доста театри и Коледни занимавки за децата,лампи-санти-бисквити-окраси-гостита и пр..

# 618
Цонке, не си сама-идея си нямам какво да купувам и какво да измислям, даже не съм украсила и може и изобщо да не украся тази година. Нещо хич не ми е коледно и т'ва си е.

# 619
Украсих елхата преди час, а навън пече едно слънце  Grinning (студено е инак, де). Подаръци- една част са закупени, другите са измислени.

ЧРД н Дени Иркина! Да ви е здрава!!!

# 620
Ирка, да е здрава, усмихната и все така чаровна Дени! Честит празник и на теб!   bouquet

Елхата е украсена, вали дъжд и е 3 градуса по Целзий тук.
Подаръци в България не пращам. С мъжът ми отново решихме единодушно да си подарим нещо полезно - билети, почивка... ще го мъдрим. Символични подаръци, които така или иначе ни трябват, опаковам и слагам под елхата за кеф - книги, свещи и прочие. Само брат ми е тук, неговите подаръци да поръчани и скоро ще пристигнат. За най-близката ми приятелка (в НЙ е) само купих подарък. Всички други ще се разминат с поздрав и усмивка, а някои по-щастливи ще опитат сърми, пълнени чушки, тиквеник и баница.  Joy

Клер, защо не ти е празнично? Украси елхата, ще ти дойде муза...  Hug

# 621
Аз не обичам елхи, но обичам лампички, ще взема да се напъна и да си украся  Grinning , но преди това трябва да се напъна и да си изчистя, че положението е трагично  Blush .

ЧРД на Дени   bouquet

# 622
И аз не пращам подаръци за БГ, само картички. За нас си, ако имаме нужда от нещо, може и да "си подарим", инак не се вживяваме... Виж малкият, там е друга история....
 Клер, пускай коледни песнички, вади елхата, завърти една торта-елф..аре...

# 623
Ирка, жива и здрава да ви е Дени!  newsm67

# 624
  • Чикаго / София
Мерси за пожеланията.

Ние се готвим за празнуване. В нас в момента е украсено с балони, Честит Рожден Ден надписи на български и  английски и пр. рожденнически украси. Утре ще вадя Коледните украси и елхата.

# 625
Клер, сакън, не се напъвай.  Naughty Полека и с желание е по-гот.  Hug Лампички и аз обичам.  Party

Марлела, нищо не каза, как сте?  Hug

Ирка, весело и забавно да е.  Grinning

# 626
Ирка, честита ти рожденничка!!!   bouquet
Да ти расте здрава, щастлива и разумна  Hug

Аз не съм купила подаръци, даже не съм и измислила

Последна редакция: нд, 06 дек 2009, 06:26 от Лeни

# 627
Ирка, честита рожденничка. Да Ви носи здраве и късмет.

# 628
ирка, ЧРД на Дени   bouquet

Само ние ли украсяваме елхата по български обичай на 24ти?  Thinking. За подаръци си подаряваме един общ (тази година май ще си купим камера). Изприщвам се достатъчно да купувам подарък за рожден и имен ден през годината  Laughing.

# 629
Кюбит, написах още две изречения, но ги изтрих, липсва ми коледното настроение. Специално тези дни лизинг офиса ми скъсаха нервите, изтича ни скоро договора, видяхме че предлагат същите дупки като нашата със $135 по-малко, решихме че можем да сменим. Да, ама едни абсурдни условия поставиха, чак не мога да повярвам, че те сами си вярват че можем да се съгласим. Не ми се говори. И украсата стои извадена от началото на седмицата и чака някoй да я накичи. Нищо не съм купувала, нищо не съм мислила, дори и картичките още не съм купила. За нищо не ставам тези дни.  ooooh!

Лени, забравих да ти кажа добре дошла и да ти пожелая все така добре да се чувстваш!

Общи условия

Активация на акаунт