111 Американски Пилигримки и пилигримчета пият Мейфлауърска бира в Плимут, МА!

• 34 300
  • 744
  •   1
Отговори
# 75
И аз като Бенс кипя от яд ( тя сподели в темата) ... да се налага детето да преминава през всичко това . Не му стига болестта ...
 Ей казвам ви ,като ме обхванат носталгични мисли само си припомням нещо подобно и ми минава всякакъв мерак за България.

Фонда за лечение в чужбина сигурно само на "чичовото и лелиното " отпуска пари  #Cussing out

# 76
Момичета,и аз ще го разпратя на приятели и ще пратя с paypal.Малко, но наистина ако всеки даде пак е полза.

И да ви се оплача.....бяснаааа съм. #Cussing outЦял ден беснея та пушек се вдига.На сестра ми и приятелката ми са има отказали визи.Но най ме е яд, че са им дали малоумни причини.
Извикали приятелката ми първо и я разпитвали какво ли не.Накрая и казали да изчака.Извикали сестра ми и пак същото.Накрая и казала, че не и е ясно дали наистина съм legal, а на поканата написах номера на зелената ми карта и паспорта на мъжа ми.Предния път беше само неговия паспорт, защото аз още нямах.Нямаше нито копия от паспорта или мои документи , нито нищо.Сега и казали това.Когато е казала, че ние може да изпратим на консулството отказала оФцата.После и казала как може предния път да стои 5 месеца като и дали виза за 3.А тук на влизане имиграционните са и набили печат за 6 и тия пак си тръгна месец по-рано.казала и още, че как можела да си позволи толкова дълга почивка.И сестра ми и отговорила, че учи и има лятна ваканция и ние поемаме разходите.Представяте ли си-да и държат сметка колко време ще и е vacation.И последно и казала, че работата и не е stable.А тя работи и кара магистратура.предния път дори не работеше.А и кой може да е сигурен в работата си в днешно време.И колко стаж искат да има като е на 24 години.
После като и отказали визата извикали приятелката ми и и отказали и на нея.Не са и дали конкретна причина, но и на нея и смънкали нещо от рода, че работата и не е stable.А тия работи там от 6 години и фирмата е английски фонд.По-stable незнам на къде...абе подигравка.... #2gunfire

Бесниях, бесниях сутринта.Мъжа ми звъня в консулството и доста грубо му казали оплаквания на е-мейла.И сега сестра му , която е адвокат ще пише писмо до консула.Направо ми се ще да ги удоша всичките #2gunfire #2gunfire.

Ох казах си, но пак не ми е по-леко....но по-друго е да сподели човек.Знам, че ще ме разберете... Tired
Ако някои има други идеи-приемам всякакви...

# 77
Мики много съжалявам, голяма простотия  ooooh! . Имаше една тема на venera26 дано не бъркам ника. Търси в чужбинския. На нейните родители бяха отказали визи, но тя май успя да се пребори. Стискам палци да оправите нещата  Peace

# 78
Мики щом стане дума за Американското Консулство и отказване на виза - логика не търси . Никога не е имало .Съжалявам  Tired

# 79
Знам момичета, че няма логика, но съм толкова ядосана, че просто няма да оставя нещата така.Фръцлата дето ги е интервюирала не си е мръднала пръста, а в края на краищата мъжа ми е гражданин, а аз съм съвсем легално тук и си плащаме данъци, за да може такива като нея да си вършат работата.
Слава богу имаме адвокат в семейството и ще се пише до консула да преразгледат случая.
Преди 2 години на племенника на мъжа ми също му е отказана виза, но майка му се свързала с консулството и му дали виза накрая.Но тя е адвоката.До там ли трябва да стигат нещата?

# 80
мики, виж и тази тема

# 81
Мики, съжалявам

Бърз  въпрос- правя пилешка супа, но съм забравила да купя кисело мляко за застройка, може ли само с яйце? прясно мляко? как да я направя, без такава няма да я ядат. Мерси.

# 82
Хи-хи, тъкмо давах инструкции за застройка на супа (не пилешка  Mr. Green).
Яйце + 1-2 с.л. брашно + прясно/кисело мляко + малка бучка масло (може да пропуснеш, ако има вече мазнина) се вари на слаб огън за минута-две като се бърка постоянно. После сипваш малко супа и разбъркваш. После сипваш в супата.

От къде да си купя прополис?
Клер? Ники? Идеи?

# 83
аз бих сложила само 1-2 жълтъка без мляко.

Кюбит, не съм поръчвала тук. Не зная.

Последна редакция: пт, 13 ное 2009, 02:51 от Niki1

# 84

От къде да си купя прополис?
Клер? Ники? Идеи?

Kюбит ,от руска аптека.Ако искаш ще проверя  уикенда и ще ти пиша дали имат,но почти съм сигурна,аз там съм купувала 30 мл за 15.49$ -пред мен е шишето.

# 85
Кюбит, Ники, мерси, спасихте положението Hug

# 86
И аз слагам само жълтъци,  Peace но и 1 л. кисело мляко и 1 л. брашно. Не ми вкусна иначе.  Blush
Белтъци не понасям от предната бременност. И преди не им бях фен, но ги ядях поне. Но сега не мога да ги гледам просто в никаква форма. Само пъдпъдъчи обичам, защото имат голям жълтък и тънко белтъче.
А в печива успешно замествам яйцата изобщо.   chef

Цонка, само ако ти е на път.  Hug Аз ще се обадя на мойта украинска дружина в Бруклин и ще питам.
А тоя прополис органик ли е, ала-бала...? Че в руските аптеки понякога е страшно...  Rolling Eyes

О, Мики, сега прочетох.  Confused За яд си е... Има ли шанс за ново интервю?  newsm78

# 87
Мики на моя приятелка и отказаха, след писмо от роднините(американци) я викнаха отново, като не забравиха да и вземат отново пари. И пак и отказаха.
И не че ще те успокой, но на мен по същия начин ми отказаха транзитна за Канада (нищо, че имам няколко фирми, носих отчетите и куп нотариални актове с моето име). Причината за отказа беше - нямате достатъчно връзки в страната на местопребиваване + черен печат.

# 88
Клер мерси мила,намерих я темата,прочетох, че и даже писах и дано моят горчив опит помогне и на други.
Juturna и твоя link прочетох-за съжаление няма достатъчно инфо.
Благодаря на всички за милите думи.  bouquet
Кюбит сега ще пишем писмо до консула.Мъжа ми е говорил със сестра си тя е почти сигурна, че ще има резултат.На сина и преди време беше отказана по същия начин.Те живеят в Бразилия, но тя е американка.Той искаше да дойде на гости на баба си.Е, след нейни писма до консула е получил виза.Дано и сега успеем.За съжаление за приятелката ми шанса е малък, въпреки че на нея не са дали реално причина, а според нас са и отказали тъй като са отказали и на сестра ми.

Титина, дано ако ни вземат парите поне да си ги заслужат,иначе са за убиване... #2gunfire

# 89
Ауууу мики ,съжалявам .Отвратителни гаври си правят  Sad .Представям си как се чувстваш! (((гуш))) ,стискам палци да подейства това което предприемате!

Общи условия

Активация на акаунт