Как се лекува непоносимост към човек

• 7 735
  • 34
  •   1
Отговори
# 15
  • В градината...
Да не те плаша, но вече животът ти е станал диагноза. Изобщо няма да ти е лесно, каквото и да предприемеш. Но със сигурност не може да се каже, че имаш семейство. Но това, уви, ще го разбереш, след като предприемеш нещо. Колкото по-скоро - по-добре. За свикване не ще и дума няма как да стане. Да се опитваш да си толерантна с такъв субект - хабиш си силите на вятъра. Излез сама, ако съпругът ти не те последва, значи през тези 10 години си изгубила и него. По-добре сега, отколкото след още 10. Успех!

# 16
Няма шанс да живея така! Всеки, кокйто ме дрази и ми носи негативни мисли държа на дистанция от себе си.

# 17
Събираѝ си багажа и се махаѝте от там,незнам как си издържала до сега ooooh! Какво като прави скандали,ще си гледаш твоя живот и на теб да ти е добре,достатъчно си И ходила по акъла Peace
Аз преди като живеех със свекървата забелязах,че като съм ядосана на нея си го изкарвам на мъжа ми например,влияеше ни на отношенията Confused

# 18
Намираш си квартирка, вземаш си детето и вдигаш гълъбите от там незабавно. На свекито забраняваш категорично да се доближава до домът ти и да говори с теб изобщо.  МиУото ако те обича и иска да живее с вас, ще те последва. Ако ли пък не - да си гукат двамката с мамка му, за какво ти е такъв мъж. Има мъже, които цял живот не се отлепят от полата на мама, вече си се убедила.
Що за мазохизъм е това твоето  Thinking

newsm10

# 19
Като го елиминираш.

# 20
  • Варна
Изчезвай бързо от там! Как си живяла 10 г. Shocked Какъв живот е това някой да ти казва постоянно какво, как и кога да правиш? Не мисля, че бих допуснала такова нещо. Хора, които са ми неприятни , дразнещи и  натоварващи - ами просто прекратявам връзка с тях/ако ще и по грозния начин/. За мен и семейството ми , спокойствието е на първо място.

# 21
Ми устройвало я е, живяла е.
Сега не я устройва и ще си намери пътя към самостоятелния живот:)

# 22
  • София
С раздяла.

# 23
Дано да си доволна от отговорите на момичетата!
Смятам,че темата е изчерпана.
10 години са толкова много време....
Преживявала съм подобно нещо...на втория-третия
месец,след като разбрах,че няма да можем да
съжителстваме нормално,започнахме да си търсим
квартира.Това е изхода!!
Иначе не разбирам,защо толкова дълго си чакала....
може би мъжът ти не те е подкрепил... newsm78

# 24
А ти как я търпиш такава?Багажа и метлата-изнеси се от нейната къща.Потърси си квартира.Като е такава властолюбива,да живее сама!

# 25
Ами според мен наистина не ти е лесно,но щом 10г.си там значи си търпелив човек.по-добре се махнете от там и заживей нов живот властващ от теб.А мъжа ти ако не го дразни майка му и не иска да се махне го зарежи и него.аз също живея с свекър и свекърва.Моя свекър е почти същия гледа колко време готва,колко ток съм изхабила,държи сметка на мъжа ми колко пари изкарва.Даже веднъж си позволи да му каже да си дава парите в него да му ги спестява Shocked,но за сметка на това мъжа ми не им мълчи.

# 26
Аз въобще не разбрах какво е отношението на мъжа ти по тоя въпрос? Той какво мисли за нещата , които ви се случват?

# 27
Към кого задаваш този въпрос?

# 28
Към авторката на темата, разбира се!

# 29
Имаше една песен: "... и ще дойде най-щастливият ден
когато ти ще си далече от мен..." Laughing Laughing Laughing
Та багажа и да те няма, друго решение не виждам !

Общи условия

Активация на акаунт