Как се лекува непоносимост към човек

• 7 735
  • 34
  •   2
Отговори
# 30
  • София
Аз мисля, че авторката на темата знае, че да се изнесе е най- добре, но не го е направила 10 години, защото не е можело по 1 или друга причина!!!! И ЯВНО ВСЕ ОЩЕ НЕ МОЖЕ, щом пише че иска да си лекува непоносимостта  newsm78
То ако мъжа и беше нормален, пръв той щеше да поиска да се махне от майка си, а не да чака толкова години и да търпи  Stop Аз по моя съдя: обича майка си, помага и когато и с каквото може, тя на нас също, но от момента на навършване на пълнолетието си се  изнесъл от тях си и се справя сам (сега вече сме двама).......... Под един покрив не може да се живее нормално, но който няма воля и средства страда  Sick

# 31
  • В градината...
Абе, средства, Господ винаги помага на тези, които са направили крачка към по-доброто на семейството си! Само смелост трябва!

# 32
Ти се оплакваш , но щом търпиш 10 години , значи ти е удобно някой да ти готви , да ти чистиииии
Друго обяснение нямам
Аз не бих стояла и един ден!
Ами почакай още 10 години - може и да се реши 'проблема'

# 33
Съветите на всички преди мен са еднакви - изнесете се! Аз подкрепям това решение.
Ако не убедиш мъжа си да го направите и не можеш да си позволиш да го напуснеш, тогава прочети специални книги за справяне с досадници. Сещам се сега за "Как да се справяме с хора, които ни вбесяват". Има и много други вече. Изчети каквото намериш и дано откриеш свой подход, който да ти помогне да си решиш проблема.

# 34
Здравей мила,
аз също смятам, че трябва незабавно да се изнесете. Бъди благодарна, че има поне какво да направиш, защото аз съм с подобен проблем, без идея какво да направя.
Моята свекърва живее на 500 км от нас, но е тази която се бърка постоянно в нашите взаимоотношени, властна до безкрай, свикнала всички да и се подмазват и ходят след нея...срещна мен, напълно различната снаха, на която всичко това и е чуждо, която е свикнала да бъде самостоятелна и за която истината е най-важното и ценно нещо при взаимоотношенията между хората....спирам да не навлизам в подробности, просто искам да попитам какво бихте направили ако разберете, че свекърва ви говори на мъжа ви срещу вас /имам доказателство за което - страшно обидни думи по мой адрес, след научаването на които не мога и не искам да я погледна в очите/ и още нещо, имам доказателство, че мъжат ми ме е излъгал веднъж и вместо в командировка е ходил на гости при майка си..........при положение, че никога не му е забранявано да ходи там.
Аз как мога вече да вярвам дори на мъжа си, след като знам нейното намерение, как следва да се държа и с двамата.........до скоро имах пълно доверие в него и мислех, че сме едно добро семейство /всъшност имаме едно страхотно детенце-почти 3 год./ но след като научих всичко това незнам как е правилно да постъпя. Факт е, че със свекито винаги е имало търкания от самото начало щото "аз не бях достойна за тяхното семейство", но откакто се роди детето, тя не спря да ме дразни както намери за добре, да но аз не издържах и реших че трябва просто да се дистанцирам от нея, така и направих, но явно това не и допадна, явно няма с кой друг да се занимава и сега настройва мъжа ми срещу мен........Мола ви дайте съвет как да постъпя,

Благодаря на всички !

Общи условия

Активация на акаунт