ПрЪвУписТните мЪнЯци не са КОНСКИ ПАЦИ- 37 тема

• 40 949
  • 748
  •   1
Отговори
# 360
мити цици
конски паци
 hahaha

Добавям още нещо.Който може, нека го разшифрова! Mr. Green

за неска несе надявам но дано утре вече има днеска маи

Последна редакция: чт, 26 ное 2009, 09:46 от Лил

# 361
Цитат
Имах чувсдтвото...
Ама това не е нищо в сравнение с бисерите от предишната страница  Joy Joy Joy медиатър, модулатор, моделиер  Joy Joy Joy

# 362
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
и аз имам болно дте и не са ми превели парите но какво да правим стоя и чакам що се отнася за пенсиите наистена не си права старите хора на нея чакат повече и от нас аз нали имам баба чиждам ако не е нищожната пенсия е зела дала ами ако кажем и така за заплатите що не ги бавят и дават нали няма да имаме какво да ядем не бива така на всеки му е трудно аз мислех че само аз разчитам на  35 лева ,но гледам че има и други мами и аз си викам нестоига че давам мизерни пари поне да не ги закъсняват но уви остава ми само да чакам и надявам че наистена до 30 ще ги преведат

Къде ли са препинателните знаци?  newsm78

Да, наистена.

НОЙ не ги дава  Flutter

# 363
Кое не дава НОЙ?
ДеЦките или знаците? Thinking

# 364
Цитат
айде нека сме сулидарни жените

Крайно време е наистина!

# 365
В темата за детските е нещо страшно  ooooh!

# 366
В темата за детските е нещо страшно  ooooh!

Просто е показателно кои са хората, които разчитат на детски  Tired ...  Не ми се ще да обобщавам, защото мразя обобщенията, но все пак има някаква закономерност между грамотността и това как си се реализирал...

# 367
Просто е показателно кои са хората, които разчитат на детски  Tired ...  Не ми се ще да обобщавам, защото мразя обобщенията, но все пак има някаква закономерност между грамотността и това как си се реализирал...
И аз мразя обобщенията!
Разчитам на тия 105 лв., но не мисля, че грамотността или неграмотността ми зависят от тях.  Wink

# 368

И това е оттам  вече найзтина ми омразна 

Лил, разбира се, че има изключения, но BirdsFlu е много права.

Последна редакция: чт, 26 ное 2009, 12:38 от na_ga

# 369
В темата за детските е нещо страшно  ooooh!

Просто е показателно кои са хората, които разчитат на детски  Tired ...  Не ми се ще да обобщавам, защото мразя обобщенията, но все пак има някаква закономерност между грамотността и това как си се реализирал...

Кое точно е показателно? Че има хора - коне с капаци, които гледат дребнаво на живота? Внимавайте с обобщението. Утре може да се окаже, че сте опровергали собствените си закономерности. Животът е колело. Простащината се крие и в "реализирания" човек.

Последна редакция: чт, 26 ное 2009, 14:23 от Нини (на мама слънчицето)

# 370

Аз мога  Mr. Green

" за неска несе надявам но дано утре вече има днеска маи" = "един гаща плява да яде нащо магаре"

# 371
Нини (на мама слънчицето), тук говорим само и единствено за грамотност.Ти се отклони нещо.

# 372
  • София

Само "маите" накрая не ми се вписват в общата картинка  newsm78

# 373
Нини (на мама слънчицето), тук говорим само и единствено за грамотност.Ти се отклони нещо.

Да, и не виждам закономерността детски добавки - грамотност. И аз разчитам на тях, и въпреки това съм грамотна и добре образована. Сигурно трябва да се чувствам нищожество, защото ги взимам и очевидно не съм се "реализирала добре в живота", както някой се беше изразил по-назад.

# 374
BirdsFlu подчерта, че не обича обобщенията, което означава, че има изключения.
Но моля ви, погледнете в тая тема и вижте за какво иде реч. Там всеки втори пост е безобразен. И съвсем не са случайни грешки.
Глупости, пистолети, глупости и пак пистолети - това преобладава в темата и се надяват някой от управляващите да ги чете.
Кой ще ги вземе на сериозно с тая неграмотност  ooooh!

Пак подчертавам - има изключения.

Общи условия

Активация на акаунт