ПрЪвУписТните мЪнЯци не са КОНСКИ ПАЦИ- 37 тема

• 40 228
  • 748
  •   1
Отговори
# 45
Цитат
Мъж да дигне ръка...
 Confused

# 46

хич биля не е смешно - ние до развод ще стигнем особено ако продължава да "пъзарува"  Много бисери има моя мъж ама да не го хваля много. Laughing

# 47
Цитат:

аз знам чи трябва да има уволация за да се зачене бебе.А и съм чела че оволацията може да е по време на цикъл така че според мен трябва да си пресметнете кога е оволацията

Joy Joy Joy

# 48
групостта

С уговорката, че и аз съм допускала тази техническа грешка и то в заглавие на тема, но това се получава като съчетаеш грубост с глупост  Crazy

# 49
групостта

С уговорката, че и аз съм допускала тази техническа грешка и то в заглавие на тема, но това се получава като съчетаеш грубост с глупост  Crazy

точно щях да питам какво означава тази дума  Sunglasses

# 50
Цитат
Искам да ви попитам нещо мами , малко е странно , но от човека , който го чух ме наплаши.тай като от вълнените дрехи , който заради зимата носим засичат пъпчето ми с мъх и съответно с мрасотия и аз за да ги отстраня го почиствам , естествено леко , но се пак то се зачервява , питането ми към вас е , вие почиствахте ли вашите пъпчета и ставаше ли нещо на бебето.просло вутия човек ми каза , че по този начин можело да стане нещо на бебето , щом съм търкала пъпа , вярно ли е това newsm78

Не коментирам липсата на главни букви.  ooooh!

# 51
Цитат
Искам да ви попитам нещо мами , малко е странно , но от човека , който го чух ме наплаши.тай като от вълнените дрехи , който заради зимата носим засичат пъпчето ми с мъх и съответно с мрасотия и аз за да ги отстраня го почиствам , естествено леко , но се пак то се зачервява , питането ми към вас е , вие почиствахте ли вашите пъпчета и ставаше ли нещо на бебето.просло вутия човек ми каза , че по този начин можело да стане нещо на бебето , щом съм търкала пъпа , вярно ли е това newsm78

Не коментирам липсата на главни букви.  ooooh!

Joy пропуснала  си да почерниш се пак    Mr. Green

# 52
скромен запис:

грейпфруди

Laughing

# 53
Еее Франческа, многу си чевръста!!!Испревари мъ. Joy Joy

Искам да попитам тук защо е прието думата канцероген за правилна?

# 54
А как трябва да е?
Канцер от латински е рак, канцероген- ракообразовател един вид...

# 55
А как трябва да е?

Peace newsm78 - по друг начин ли трябва да е newsm78

# 56
Ми за мен е правилно, не знам Антонина защо пита  Rolling Eyes

# 57
Цитат
дрежка

Цитат
Радваисе 4е всичко е минало ,4е сте живи и здрави,радваисе на това 4е си маика Laughing Laughing Laughing

Последна редакция: чт, 12 ное 2009, 16:08 от Франческа Салиери

# 58
А как трябва да е?

Peace newsm78 - по друг начин ли трябва да е newsm78
каркино на гръцки е рак. И аз мисля, че повечето думи медицината са от гръцки език . В думите превеждани от гръцки на бъл-ки, на много места буквата К се замества с Ц, та затова на мен ми се струва, че е по-правилно да е карценоген.Ако преведем ракови образувания на гръцки, ще бъде каркиногона симиа.  И затова ми е интересно!Това не означава, че е вярно, де! Просто по пътя на моята логика....

# 59
Канцерогенен и карцином/карциномен. Просто така е прието.

Общи условия

Активация на акаунт