ПрЪвУписТните мЪнЯци не са КОНСКИ ПАЦИ- 37 тема

• 40 260
  • 748
  •   1
Отговори
# 660
  • Mars Hotel
"Свекито си има традиций,който мисля че е хубаво да се спазват."

"Традиций" звучи толкова... древноримски.

# 661
"Традиций" звучи толкова... древноримски.

Аха, съвременник на Стрий и всеобщия любимец Депресий  Joy

Цитат
Извинете ме за откровинните въпроси, защото подозирам, че съм в нарушение с закона...

# 662
Цитат
a kakvi sa kuchenzata, v smisal kato marka
И домашните любимци станаха маркови. Mr. Green

# 663
Цитат
...кутия бомбони "Мерси"...

# 664
Не мога да се сдържа, от друг форум е:

Цитат
То неостана никой само змий!

# 665
...защото се амбицирах най-накрая да довърша образуванието си.Чака ме и първолак.

Дано не помага на първолака, че .....

Редактирам се.
Върнах се назад да чета и видях, че сте го коментирали вече  Embarassed

Последна редакция: чт, 10 дек 2009, 12:45 от na_ga

# 666
  • някъде другаде
"Защо и защо едно малко беззащитно човече може да предизвика тайфун в отношенията на майката и бащата.Има разбира се хиляди прични да се случи това друга жена в живота му,безпаричието или някой да го настройва срещу семейството му което той предполагам е искал да създаде"

Не разбах , как бебето  предизвиква тайфун дължащ се на друга жена в живота на татко си. newsm78

# 667
  • Mediterraneo
праздник и празднично в една публикация- жената е убедена, че това е правилната дума.

# 668
  • на плажа
 Може да е рускиня.
праздник и празднично в една публикация- жената е убедена, че това е правилната дума.

# 669
 Simple Smile
Цитат
Опс ,отворих линка като мислех че ще видя рецептата ,но само снимка но други красоти,Къде да намеря рецептата на тези вкусотий

# 670
  • София
Цитат
здравей те относно темата за красивите и секси мъже мога да жи споделя нещо.аз жижея в UK и мога да кажа ;тук има страшно красиви и секси мъже.тук са се омешили всякакви нации и резолтатът е много споло4лив.например мъж които е от смесен брак 4ерен и бял ме можете да си представите каква красота.не е задалжително да е висок или мусколест,просто те имат стешно красиви о4и и като те погледнат направо коремат ти се свива  и си казваш на ум O MY GOD.или отдруги нации има много красавци и сексапилни

О, майн год! Joy

# 671
# 672
  • София
А цитатът на какъв език е?  Laughing На суахили.

# 673
Като си е помислила жената за красивите мъже и е забравила правописа . Случва се,не бъдете критични  Mr. Green

# 674
Ами по думите й, там всеки мъж е повече от красив... Всеки би си глътнал граматиката  hahaha

Общи условия

Активация на акаунт