ПрЪвУписТните мЪнЯци не са КОНСКИ ПАЦИ- 37 тема

• 40 291
  • 748
  •   1
Отговори
# 675

Аз сериозно питам - на какъв език е?

# 676
my God - на английски
mein Gott - на немски

# 677
  • София
Ach Mein Got! Е възклицание на немски. Използвах го, защото знам немски, колкото колежката потребителка български. По този начин иронизирам и себе си, съжалявайки, че нямам възможност и аз да съм в Лондон и да си по преглъщам граматиката на какъв да е език. Mr. Green

# 678
my God - на английски
mein Gott - на немски

Съжалявам за сарказма си.

Истината е, че Бояна Ламбер се опита да бъде иронична на английски...
Жалко, че няма достойнството да признае собствената си грешка.  Peace

# 679
Не мисля, че има нужда от сарказъм. Аз лично приех възклицанието като ирония.

# 680
  • София
Цитат
Момичета ,много са хората които биха писали ,не е само един човек,но проверките които текат са достатъчна тежки и
     обстоини .Нека се произнесат компетентните органи .Те са най-важни .Аз бях  провокирана от поредната измислица
      за  пижамите . Просто е невероятно
Пустите му интервали или липсват след препинателните знаци, или ги има пред тях.  ooooh! Запетайките е важно да ги има, без значение дали са необходими и къде им е мястото...

# 681
  • София
my God - на английски
mein Gott - на немски

Съжалявам за сарказма си.

Истината е, че Бояна Ламбер се опита да бъде иронична на английски...
Жалко, че няма достойнството да признае собствената си грешка.  Peace
Жалко, но при толкова телепати във форума е трудно да скриеш каквото и да е. Mr. Green

# 682
Тъкмо бЕх влЕзЪла,видЕх  темата,и почнах да се шокирВам,все едно съм в едно от телевизионните шоА.От реалититУ,имах Впредвид,Напредвид,де.Аман от теди вашите филмоВЕ #Crazy Rolling Eyes Rolling Eyes Joy

# 683
Цитат
Аз ту-ку що си я закупих.

# 684
Може да е рускиня.
праздник и празднично в една публикация- жената е убедена, че това е правилната дума.

Това е по-стар правопис мисля, както сърДце. Едно време са се пишели така тези думи ...

# 685
До кога вдигахте детето да урига? - заглавие на тема....Помислих, че е някаква случайна грешка, ама не:
Цитат
Това ми е въпроса. До кога с това уригане. Особено през нощта. Като я вдигна, тя се разсъни и после едно гукане по лампата....по един час. Дайте съвети...до кога? (Моля, ако темата не е за тук, да ме извините, че създавам излишна работа)

# 686
Цитат
Първо да поздравя малката принцеса да е здрава и щаслива, а после поздрави и за майката аз също бях така близо 4г. , но с появата на второто дете приключихме с кърменето сега възнамерявам да продължавам така докато малката сама реши да спре, не виждам нищо лошо в това, а само прекрасни и незабравими моменти, една силна връзка между майка и дете, в началото мислех да приключа с кърменето до първата годинка, а не като някой изхвърлящи се майки /визирам зълва си/ която казваше че ще кърми до 2г. но се отказа в 5 месец. Не виждам нищо лошо и подигравателно в случая просто хорска злоба.
Поздравявам те и те прегръщам.
С уважение.

Първото изречение съдържа в себе си поне осем изречения. Може би е вид скороговорка или някаква мантра  Thinking Изобилието от запетаи(й) се компенсира от липсата им във второто.

# 687
Цитат
Растителната сметана се води заместител на истинската и се предпочита от хора, които си броят калориите   Не знам обаче доколко ще има равностоен ефект при говнене на ястия
Неволна грешка, но сладка  Laughing

# 688
  • София
Цитат
Растителната сметана се води заместител на истинската и се предпочита от хора, които си броят калориите   Не знам обаче доколко ще има равностоен ефект при говнене на ястия
Неволна грешка, но сладка  Laughing

Joy Joy Joy

# 689
  • София
Цитат
корепитоторката на гимнастичките
Най-вероятно е грешка на пръстите, обаче се вързах на възел, докато го прочета.

Общи условия

Активация на акаунт