Игрите във Facebook

• 50 807
  • 734
  •   2
Отговори
# 555
  • Spain
imam edin pasport za mafiqta ...ako nqkoi iska i o6te nqma !
 можете ли да ми кажете дали може да се съхрани по някакъв на4ин и да се изпрати после ? ....

# 556
Здравейте! Влизам да благодаря за номера със затваряне на вратите в кафето- в момента съм с рейтинг 105 Sunglasses  Залоствам ги две поредни вечери клиентите да тъпчат до припадък  Laughing , така не се налага да почвам от 30 рейтинг на следващия ден. Одеве минах на 21 ниво и си наех нов сервитьор, обаче взе да пада рейтинга, сложих още 2 маси /понеже пишеше, че мога да си разширя кафето, видгна се съвсем малко  ooooh! Влизат, седят до вратата, две редици маси празни, а на клиентите часовникът им тиктака, тиктака и си излизат  Thinking Сложих им втора врата на другата стена и като взеха да прииждат  Crazy Сега съм със 105  Grinning  Чета, че някои са си все така, но на мен ми се случва за първи път  Blush

Играя още Yoville /но напоследък не съм се отбивала там/, Country life- ако някой иска съседи, да свирка. И фермата играя  Laughing , но там имам достатъчно и не мога да смогвам с подаръците и торенето.  ooooh! Laughing

# 557
  • Italia
Предлагам виртуална бира, ако ме светнете от къде се пращат тия паспорти за Банкок... Събрах си трите предмета, даде ми паспорт, обаче къде са 3-те паспорта, които мога да пратя  newsm78

# 558
  • Spain
ей все още го имам паспорта - Никол като отвори6 Бакок  ти пише в лилава ленти4ка ако имаш излишни паспорти за изпращане - и има бутон4е със слон4е (ей голямо обяснение )- на мен ли4но ми дава 2-ри паспорт - от изиграни мисии . ... аз не съм 4увала за 3 паспорта , но може и да съм пропуснала - поне ли4но аз нямах такива като  си отклю4их Банкок Simple Smile

# 559
Имам 2 глупави въпроса за мафията  Mr. Green
1. Има ли начин енергията да ми се трупа по-бързо
2. Отключих Куба - да започвам с нея или да си продължа с Ню Йорк

# 560
  • Galaxy 13197853088
приключи три пъти последната мисия на ню-йорк и ще се трупа по-бързо.
качвай най-вече енергията за да напредваш по-бързо

# 561
  • София

2. Отключих Куба - да започвам с нея или да си продължа с Ню Йорк

Играй паралелно.
Малко Куба - вдигаш енегията.
Малко Ню Йорк - докато разработиш бизнес в Куба.
КАто почнаш да трупаш пари в Куба и да ти остават.
Играй Куба да имаш много енергия.

1. Има ли начин енергията да ми се трупа по-бързо

Consigliere ниво - намалява времето за регенериране с 30секунди
И както ти каза Labrador - при минаване на Boss ти дава по две точки за регенерационен период.
И двете помагат да се трупа по бързо.

# 562
  • София
marto12345 пратих ти искане за подарък.
Можеш да изпратиш 5 такива, като са поискани от приятел и да получиш за всяко от тях енергия, точки или жизненост за воюване.
Това е другия начин за получаване на още енергия на мен ми е по 50, но на по ниски нива е по малко, но не знам колко.

Последна редакция: ср, 03 фев 2010, 10:44 от mmm_

# 563
Мерси  Hug
Аз само енергията качвам  Laughing

# 564
  • Ботевград
Инсталирай Зинга тулбар и имаш право на мини енержи на всеки 8 часа освен основният енержи пак ... сори, не ми се превключваше на английски и го написах така  Laughing

# 565
  • Galaxy 13197853088
какъв е този мини енерджи? аз го сложих и махнах само за медалчето.

# 566
  • Ботевград
Голяма грешка си направил, инсталирай го пак, на всеки 8 часа ти дава от самият тулбар 25 % запълване на енергията поне 3 пъти на ден може да се ползва, това си е още един енержи пак почти  Grinning

# 567
  • Galaxy 13197853088
то си пишело , ама чукча писател, не читател ..... Blush

# 568
Това не го знаех
Иначе аз го имам

# 569
  • София
Аз пък често забравям да го ползвам, свикнала съм да играя основно веднъж на ден.
И през останалото време да чуквам бонуси от стената или да повоювам.

Общи условия

Активация на акаунт