И аз като добра майка и го дадох,цяла вечер не спря да му се радва.Моя само ме гушна и вика аз съм си за бой,имам си две жени що не купих и на нея
Обеща че за 8-ми март ще и купи и на нея.И така седнахме и си вечеряхме тихо и скромно у дома,гледахме се влюбено и се усмихвахме.Продължение имаше разбира се
Най важно е да сме живи и здрави.
В събота скорпиончето като се прибра от работа донесе за мен и за Ния по едно шоколадово яйце.
Много готино.И това беше.Аз така и неможах да му взема подарък. 

3 години нищо не съм му купувала за каквито и да било празници.А миналата година колегите като ми купиха 30 червени + 1 бяла роза моя откачи.Ей цяла вечер не му говорих и той ама жено ще се държиш така.Е толкова ми требва и като кипнах всичко му казах,сега обаче не пропуска да ми купи нещо.Вчера след букета които взе малката
,вечеряме и си лягаме,а аз нищо не съм му дала до тоя момент.Малко нацупено ме попита дали поне едно мече не съм му купила а подаръка му бе на леглото.Обеща че винаги може да е нещо дребно но ще гледа да ми купи нещо,разбра че каквото и да е жеста е важен.Опитай нещо подобно или нещо което знаеш че ще помогне.Вие се познавате най добре. 

аз ви предлагам бойкот,а да не им готвите 3 дена да видите как ще се сещат за вас
И само да пита що няма за ядене е с точилката по главата.Аз да ви кажа си го наказвам моя овен
и знае че някъде е съгрешил и си пита ама защо.Сърдила съм му се по месец,така го научих да си пере бельото и чорапите и от години си ги пере сам 
Препоръчани теми