Жената зодия Риби 11

• 20 590
  • 742
  •   1
Отговори
# 645

Привет Heart Eyes
Напразнувахте ли се?

# 646
  • Не от София.
Ние с любимият излязохме на романтична вечеря.  Hug
Тя обаче продължи точно два часа-от 20:30 до 22:30.
И хем си приказвахме,пихме си,хапвахме...ама само два часа...
Като помня преди как сме осъмвали в приказки...и други работи..
Остаряхме ли вече,бе хора?!?  newsm78
или пък ни завлече сивото ежедневие.. Thinking
Сега ако трябав и връзката да освежавам,ще ми дойде в повече.. ooooh!
малко са ми грижите на работа... Crossing Arms

# 647
 solei  Hug
От ЕГН-то ще е ooooh!

# 648
  • Не от София.
И ся кво?  Thinking

# 649
Тъй ще си кретаме  Crossing Arms
Абе да сме живи и здрави  Laughing

# 650
  • София
Здравейте рибки,дано вчерашния празник ви е заредил с емоциии за дълго време напред.  Hug
Ще се почерпя с кафе и да ви разкажа малката вчера какво ни направи.Прибира се мъжа чинно купил подарък и хубав букет от червени рози и малката като ревна,че за нея нямалко и тя искала букет,на моя му увисна ченето  hahaha  hahaha И аз като добра майка и го дадох,цяла вечер не спря да му се радва.Моя само ме гушна и вика аз съм си за бой,имам си две жени що не купих и на нея  Hug Обеща че за 8-ми март ще и купи и на нея.И така седнахме и си вечеряхме тихо и скромно у дома,гледахме се влюбено и се усмихвахме.Продължение имаше разбира се  Mr. Green Така че да не чувам никакви ЕГН-та че скоро иостарявам с още една годинка  ooooh! Най важно е да сме живи и здрави.
solei  най важно е че сте била заедно,няма значение дали е много или малко.Аз нямах желание за излизане вчера бях на лекции цял ден.
delicate смятам че половинката те обича,просто на мъжете им трябва малко хмм стимул от време на време.
Силвърче мерси мила ще имам нужда от успех,карам 2 семестъра на куп.

# 651

О да,зная,че ме обича Laughing
Аз съвсем друго нещо имах впредвид Wink

# 652
  • София
delicate  е аз като спя и чета ко да се прави  hahaha Ако не те обича я колко риби сме ще го ухапем,еле я цела пираня съм  Joy Няма да ми обръщате внимание откачам тотално,още ми е весело ма не знам до кога ще е така.

# 653
Оо рибки как сте?Честит ви празник на патерици.  bouquet
Ами аз какво да се похваля за вчера? newsm78 newsm78В събота скорпиончето като се прибра от работа донесе за мен и за Ния по едно шоколадово яйце. GrinningМного готино.И това беше.Аз така и неможах да му взема подарък. Rolling EyesМного съм завеяна.Нещо нямах и настроениа за празнуване.Бяхме си в къщи и лежахме и си гледахме тв а малката си пакани приятелче и си играха.Така ни мимна празника.Друга година опганизирам разни неща но този път бях много смачкана.Усещам се че работата много ме изтисква.Абе да сме живи и здрави.Другата ще се нареди.didolinaa  тя и малката така прави.Имахме веднъж подобна сцена и сега татко й на всеки празник купува и за Ния букет или там каквото и на мен.Да няма сърдити. :lol:solei  не е от егн-то а от претрупаното ежедневие.Не ни остава време да се насладим на сладките моменти.

# 654
Чакайте сега и аз да се оплача Sad
То ми е не само за оплакване ами ми се и реве чак Sad

Вчера за празника,готвих,струвах,картички и валентинка с пожелания пращах по мейла на моя ОВЕН, а той едно голямо нищо!!!

Тръгна после той за работа-нощна смяна, а аз му викам сутринта да откараш детенце на училище,защото трябва да носи едни сладки за Св.Валентин( правихме ги с нея за училищен конкурс).

И за капак днес получавам СМС от него в който пише - " Благодаря ти , че ме държа още час и половина буден за 5 сладки"

Ееееееееееееееее, кажете ми това на какво прилича????
Аз вече нямам отговори,нямам и желание за нищо Sad

# 655
  • София
Даничка1979 съжалявам мила,то и моя ОВЕН и бая рогат ама аз лесно го излекувах.  hahaha  hahaha 3 години нищо не съм му купувала за каквито и да било празници.А миналата година колегите като ми купиха 30 червени + 1 бяла роза моя откачи.Ей цяла вечер не му говорих и той ама жено ще се държиш така.Е толкова ми требва и като кипнах всичко му казах,сега обаче не пропуска да ми купи нещо.Вчера след букета които взе малката  Joy ,вечеряме и си лягаме,а аз нищо не съм му дала до тоя момент.Малко нацупено ме попита дали поне едно мече не съм му купила а подаръка му бе на леглото.Обеща че винаги може да е нещо дребно но ще гледа да ми купи нещо,разбра че каквото и да е жеста е важен.Опитай нещо подобно или нещо което знаеш че ще помогне.Вие се познавате най добре.

# 656
  • София
Да бе, жеста бил важен  newsm78
Снощи се прибирам от бачкане и минавам през пазара. Едно момиче продаваше червени балони-сърчица. Реших да му купя на моичкия едно балонче, нали жеста е важен, не цената на подаръка.
Ама изобщо не го отчете, видях, че го беше поставил на сушилнята за съдове  Mr. Green
И после ми вика - скъпа, ела да седнеш до мен, да се чукнем за здраве и да ... погледаме мача  ooooh!
Повече подаръци за Валентин - никога  Joy Joy Joy

# 657
  • София
Здравей Хули одавна не съм те засичала  Hug
Ма какво им става на тия мъже  newsm78 аз ви предлагам бойкот,а да не им готвите 3 дена да видите как ще се сещат за вас   Whistling И само да пита що няма за ядене е с точилката по главата.Аз да ви кажа си го наказвам моя овен  hahaha  hahaha и знае че някъде е съгрешил и си пита ама защо.Сърдила съм му се по месец,така го научих да си пере бельото и чорапите и от години си ги пере сам  Joy

# 658
Хули,баш ми драго да те видя Crazy
Амиии,наздраве Laughing

# 659
didolinaa , мен не ме е яд миличка,че не ми е взел нищо.
Яд ме е от постъпката му.
Как може да ми се цупи, зато че съм го накарала да закара детето. #2gunfire #Cussing out

Общи условия

Активация на акаунт