Go Jane - Зима иде люта и студена, с топлички ботушки аз съм заредена! - Тема 8

• 37 669
  • 522
  •   1
Отговори
# 180
И аз да се похваля с тези - http://www.gojane.com/40207-shoes-slouchy-buckle-trim-suede-boot.html
Мога да дам и реална снимка, ако някой се вълнува. Изглеждат много добре.

# 181
И аз да се похваля с тези - http://www.gojane.com/40207-shoes-slouchy-buckle-trim-suede-boot.html
Мога да дам и реална снимка, ако някой се вълнува. Изглеждат много добре.
Ако може, pls! Praynig
Заглеждах ги, но не велурените, а другите. Тези, велура, как са?

# 182
а пък номерата на моите ботушки се е изчерпал   Cry   

честито на всички за новите предобивки  Peace

# 183
Проблемът при мен е, че са ми много много широки отпред на крачето.  Rolling Eyes От прасеца нагоре са ОК, но долу са ми като торба. Иначе са като на снимката.  Simple Smile

# 184
  • pomorie
някой ще прави ли поръчка да се включа с едни ботушки  newsm78

# 185
Момичета, да кажа за нашата поръчка- на STAND-BY съм. Mr. Green
Изчаквам само едно момиче да ми потвърди и пускам. Дано се включи тази вечер.

# 186
И да попитам нещо за размерите. Аз нося м/у 36 и 37. В кошницата съм си сложила 6 - дали ще ми станат? Rolling Eyes

# 187
Аз съм между 38 и 39 поръчах ботуши 8 1/2 (39) и са ми идеални все пак ботуша е затворен може малко по-голям да е, защото се носят и по-дебели чорапки. Дано съм била полезна   bouquet

# 188
  • София
И да попитам нещо за размерите. Аз нося м/у 36 и 37. В кошницата съм си сложила 6 - дали ще ми станат? Rolling Eyes
нося точно 36 и взимам 6 - супер са ми. Моя съвет е да взелеш 6,5, разликата не е мнго голяма  Peace

# 189
  • сусурлево
нося точно 36 и взимам 6 - супер са ми. Моя съвет е да взелеш 6,5, разликата не е мнго голяма  Peace
аз съм като теб нося м/у 36 и 37 , равни сандали съм си взимала 6 , а на ток 6.5 . Равни ботуши 6.5 си взех , все пак и с чорап да ги нося , а не само с  чорапогащник. Не рискувай с 6 , вземи 6.5

# 190
  • София
Момичета от кои дати чакате/получавате?

# 191
Grethen80 какво стана с момичето снощи успя ли да пуснеш поръчка? Не давам зор просто да не ми свърши номера  ooooh!  bouquet

# 192
Grethen80 какво стана с момичето снощи успя ли да пуснеш поръчка? Не давам зор просто да не ми свърши номера  ooooh!  bouquet
Oх, и аз се притеснявам. Не съм я намерила още. Писах на лични, писах на скайп, звънях на скайп (дава ми свободно) - нищо.  ooooh!
Имаше едни боти за26,90$ . Ако някой може да ги запълни, няма да я чакам повече.
Направо немога да повярвам...
И аз треперя за номерата, през половин час поглеждам всичко ли го има.

# 193
Спешно ми трябва някой за обща поръчка. Имам свободни 26$. Една майка ми беше писала, включих я и от тогава ни вест, ни кост, ни пари. Писах и на лични, писах на скайп, даже звънях на скайпа и- не мивдига.  ooooh! Просто немога да чакам повече, другите преведоха вече паричките. 

# 194
Момичета, пуснах поръчката! Молете се всичко да е наред! Praynig

Общи условия

Активация на акаунт