Go Jane - Зима иде люта и студена, с топлички ботушки аз съм заредена! - Тема 8

• 37 663
  • 522
  •   1
Отговори
# 300
В повечето случаи докато се съберат парите от мн хора нещата са вече изчерпани забелязала съм,че 37-8-9 мн бързо свършват и ако се прави такава поръчка момичетата трябва да са мн сериозни и мн бързи Rolling Eyes

# 301
Момичета,имам колет нипристигнал от 5-6 седмици и след коренспонденция с тях в момента към мен пътува втори колет за тяхна сметка.Ако първия колет пристигне междувременно как се процедира?Някой имал лии е подобна ситуация?   bouquet

# 302
Някой ще прави ли обща поръчка да се включа?

# 303
Момичета,имам колет нипристигнал от 5-6 седмици и след коренспонденция с тях в момента към мен пътува втори колет за тяхна сметка.Ако първия колет пристигне междувременно как се процедира?Някой имал лии е подобна ситуация?   bouquet
печелите вие  Mr. Green

# 304
  • Sofia
Според мен ако много държиш да си коректна просто не отиваш да вземеш първия и той би трябвало да се върне при тях newsm78

# 305
Момичета и аз ще се включа в общата поръчка.Хвърлила съм око на това http://www.gojane.com/37846-shoes-multi-print-rain-boot.html. Някой поръчвал ли си ги е да каже как са на живо? И това ми хареса http://www.gojane.com/40933-shoes-open-toe-gathered-side-bootie.html

# 306
мацкии да ви попитам ако утре някой се навие да пусне поръчка кога ще пристигне  ?

# 307
  • Sofia
мацкии да ви попитам ако утре някой се навие да пусне поръчка кога ще пристигне  ?

Божа работа, но приблизително за около 2-3 седмици.

# 308
Някой ще правили порачка че искам много да си порачам едни обувки , които иска да ми пише (пращам парите веднага за да могат да се порачат веднага) rosidotkova92@abv.bg

# 309

Божа работа, но приблизително за около 2-3 седмици.
Нашите още ги няма.  Cry

# 310
Хей,муцки! Някой ще пуска ли поръчка? Бройте ме и мен!!! Ще следя темата!

# 311
И аз чакам да се включа в обща поръчка Wink

# 312
Ако някой компетентен ми обясни как стават нещата с ДДС-то от митница ли ще си вземаме нещата......и ако ме устройва понеже съм с бебче ......бих се навила да пусна поръчкал Peace
Пък ако е от Варна този някой......още по-добре  Grinning

# 313
Мацки,някой да е поръчвал тези http://www.gojane.com/40098-shoes-mid-top-lace-up-sneaker.html ? Или изобщо кецове от този сайт? Искам да знам стелката на номер 41 горе-долу колко см е. Peace

# 314
И  аз тук.Много харесвам обувките и моля ако някои пуска обща порьчка да се включа или ако няма кои да я пусне стига да се саберем бих пуснала и аз.А как стои въпроса с ДДС-то има ли някои които е получил скоро доставка  bouquet

Последна редакция: вт, 19 яну 2010, 14:17 от caramelka

Общи условия

Активация на акаунт