Отговори
# 60
Хъни-Бъни Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes май апетитът и желанието за говене се завръщат, а Party
И два дни подред се записваш на отчет Shocked Така ни е по-спокойничко за теб Heart Eyes

# 61
 smile3503

Викам си, някой ако намине, да не си помисли, че няма кой една усмивка да сподели Mr. Green

# 62
  • На планетата Земя
Отговарям на усмивката

newsm03

Особено се радвам да видя Реге, Цветак, Бъни.

И другите също.  Wink

# 63
И аз наминавам само да ви пусна една усмивчица Grinning Heart Eyes Hug

# 64
  • София
Айде и аз да не остана назад  smile3521

Цвети, писах ти на лични. Ванхорне е добре, вече са си в къщи. Има няколко снимки качени в албумчето.

Регенце, моля те да дойдеш оттатък.  Praynig

# 65
Никакви ви няма днес .хайде и от мен няколко усмивки  Laughing Laughing Laughing

# 66
Здравейте какво да ви кажа пиках му на теста ма той отрицателен но пак и лелята я няма и признаци няма вече направо ще лудна чакам понеделник и отивам на лекар.Защо винаги трябва да е толкова трудно  smile3511

# 67
Demi  Hug за темата

В предишната си заплювахме бебета от първа стр. на шега. Дано шегите станат реалност скоро Simple Smile

Добре дошли на всички новички!!! Успех момичета!

Последна редакция: сб, 14 ное 2009, 20:46 от Мелани

# 68
Добро утро я да се опитам да счерпя по едно кафе приятен ислънчев ден ви желая а на тези като мен който работят лека работа

# 69
Добро утро и от мен!
Благодаря за кафето matreva!
Около теб няма ли някакви новинки, някоя бомбичка?

# 70
Не няма бомба още чакам да дойде или не лелята тестове - абе молим се да е рано да отчете при предишните бремености отчиташе все късно дано и сега е така  Praynig Praynig

# 71
Добро утро и тук на бандичката Hug Heart Eyes Hug

marteva Party дано фитилът се окаже малко по-дълъг, та тревогите ти да се заменят с усмивка Praynig Благодаря за кафенцето и лек работен ден Hug Еххх... само ние с теб имаме съзнание и неизкореними трудови навици Crazy Останалите са малко глезенички Heart Eyes

Вики Hug

Лек и усмихнат ден ви желая Hug

# 72
Добро утро!!! Аз съм зачезващата крушка, която просто нямаше време да седне пред компютъра вече 3 дни.........
Айде Матрева - споко и дано чакането да ти минава по-бързо и в края да излезне положително!!! Благодаря за кафенцето!!!

Бъни добре, че се обаждаш и че си добре!!!! Hug Hug Hug

Идва ми след малко майстор в къщи и пак ще съм доста кратка, но знаете какво значи майстор, нали?

# 73
Йоси Hug , какво означава "зачезваща крушка", бе пиле Thinking Ние си те виждаме ясно Mr. Green
Успех с майсторите и после да се похвалиш, какво са объркали Crazy

# 74
Квази в превод "зачезващ" от Йоскрецки на български означава - някой, който изчезва от време на време в неизвестна посока smile3532

Общи условия

Активация на акаунт