Отговори
# 45
Оооооо, Бетииииии,

welcome back to the jungle, baby!!!  Joy

# 46
Ооо, Бети! Wink

Честит ви петък 13-и! Явно за някои е щастлив ден - Квази например. Hug

Надявам се и другите новини да са добри. Praynig

Хубава вечер ви желая... и до скоро! Grinning

# 47
  • София
Станекс, мъчно ми стана като прочетох за твоите проблеми. И на мен ми се е случвало. Непременно отиди в ИТ, там питай за такъв адвокат. Поне някой да те консултира. Знам ли и аз... Верно, че в нашата държава .... абе думи нямам  Close

Бети, радвам се да те видя  Heart Eyes

Квази, само така - от тук нататък всички изследвания да са с отлични резултати!  Grinning

# 48
Еййй, Кари какъв пейзаж си си спретнала - мно`о е як  Peace!
Бети, какви ъгли какво чудо, сядай на масата   bouquet.
Stanex, пази си нервните клетки и не се нервирай за тези, които не заслужават. В някои фирми е стара практика, когато искат да те изгонят да ти поставят неизпълними условия - понижаване в ранг, по-ниска заплата, неудобен график, промяна на работното място (например долу в склада ако искаш) и т.н. Списъкът с номерца е безкраен. Изчакай да ти размине и на спокойна глава размисли как ще действаш. Ако държиш на учениците си можеш да поддържаш връзка с тях и да ги уведомиш къде се местиш. Нямат право да задържат пари за невзети часове и ако се съберат по-голяма група и поставят нещата ребром трудно ще им откажат. Според мен, ако те искат обратно, можеш да си договориш удобни за теб часове. Дай си време да намериш по-добро място и не го взимай навътре.
Дидре, благодаря ти за топлите думи   bouquet! Дано всичко е благополучно при вас  Praynig!
Зази, к`во праиш Wink?
Фиорски, остана малко до срещи от третия вид. Скоро ще му видиш муцунката на този, дето рита отвътре  Hug.
Деми, темата е един път   bouquet!
Илче, мисля, че това е решението - маска и чисти ръце, пазят доктора далеч от мен.
Ейй, старост-нерадост - три пъти се връщам да дочета постовете ви и все забравям. Нищо, здраве желая и весел уикенд   bouquet
А-а, за малко да забравя - преди години се молих на св.Мина за детенце - сбъдна ми се. Имам да му казвам едно благодаря на този светия.

# 49
Хъх... Shocked тая Бети току що  се появи и вече погази едно правило във форума Crazy Дано да са го забравили модераторите, че пак изгорехме hahaha

Благодарим forski Hug Хи-хи... Crazy Казвам ви аз, че напоследък звездите са в особено разположение Thinking Ей го поредния мъж, позволил си да надникне в женските мечти и терзания Hug

Плъхче Hug Heart Eyes Hug Взему му благодари подобаващо на св. Мина Party Сигурен съм че е твоя "човек" Mr. Green

stanex, може имаш предвид, че трудовите дела са безплатни за работника. Това обаче не означава по презумция, че адвокатите са безплатни Naughty Инспекцията по труда и някой синдикати поддържат адвокати даващи безплатни консултации и понякога водещи безплатно дела, но... аз и там не съм оптимист Confused

Последна редакция: пт, 13 ное 2009, 18:53 от Quasimodo.

# 50
Аз да се похваля , че ми мина бяса. Ами ......здраве да е, да кажем!
Имах идейка все пак за ИТ, но до понеделник и тя ще се изпари вероятно
Мерси, че ме "изслушахте"  bouquet

# 51
БЕТИИИИИ, много Миличко си излязла на фотоса!!! hahaha
Докато ти четях постчето ми замириса на някакво сладкишче от рода на курабийките ли що ли?! newsm78
Ако пък си и припяваш песничката "Партизан за бой се стяяягааа..........." #2gunfire втасахме я пак....

# 52
dara26 ooooh! 'що спряха да му мърдат пръстчетата на твоя шморц?!? Точно бях свикнал да ги гледам с влюбено хипнотизиран поглед hahaha

# 53
Тук сме Квази , тук сме - #Crazyи тук и там.
пръстчетата ги мърдолим като се засилваме от тук на там и обратно /не че нещо гъбички имаме Embarassed/
абе все сме си на педал дето се вика  tantrum, ама след едно обстойно домашно изоснови ремонтче на кухничката трябва и там да действам , та времето ми за отдих и почивка е към един -два през нощта и направо се включвам с американките на часови пояс. Rolling Eyes

# 54
forski, я кажи какво те води насам ?
Къде сте всички, още не сте се записали в новата тема.
Ще ви пишат отсъствия.  #Cussing out

# 55
Честита нова тема на всички.
Прегръщам ви и ви пожелавам чудеса преди коледа
 Hug

# 56
  • Лондон
Аз ще се запиша, че вече се засрамих...Чета и нищо не схващам, нови лица, нови идеали, нови смешки, но нещо не ги схващам newsm78

Както и да е, радвам се, че всички сте в добро здраве и разположение на духа Hug

Да питам някой знае ли нещо за бебе Петьо, гледам че не са се включвали Thinking надявам се да са добре?!

За нас не знам какво точно да кажа, добре сме в момента, аз съм в една дълбока тръстика по 10-12 часа на ден, за друго почти не остава време, дори детенце не бях виждала 3 дни, все спеше когато съм в къщи, и все си казвам, че е временно и после всичко ще ние е по-лесно...такива работи. Малката е много активна в градината и вечер едва гледа, днес заспа на връщане още в колата в 6 часа, очаквам ставане от сън утре към 4 сутринта най-късно Crazy и после да не си нервен, как става тази работа, не знам Simple Smile

На stanex не знам какво да кажа, отстрани е лесно да съветваш, но в това отношение тази държава е направо #Cussing out най-гадно е чувството за безпомощност и безсилие...Аз лично, ако имах време, бих опитала да си потърся правата, но само ако имаш време и възможност. И не се ядосвай прекалено, на никой от тях не му пука Hug

Желая на всички хубав уикенд, успех в начинанията и си пазете нервите колкото можете

# 57
Здравейте и от мен Hug.Добре съм Hug

# 58
Заяц, tzvetak, _re_ge Hug Heart Eyes Hug

# 59
Добро утро.
Преди малко се излюпихме от леглата и нещо музата ме хвана та правя мекици.Да не кажете, че ще се претрепя Joy - машината за хляб ги меси.
Нещо на тестяна вълна съм.Снощи до никое време ги сънувах тези мекици ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт