Отговори
# 30
Добро утро, пилета Hug
И аз да стисна тук едни палчета за Пипи Praynig в този "фатален"  Crazy ден Mr. Green
Аз съм роден на 13-ти, така че  най-малко от тогава числото е освободено от лошо вибрации Mr. Green А?!? Как се изразих само - като виден нумеролог Crazy Тичам към лабораторията, че закъснях и после пак ще ви нагледам Shocked

didre Hug Praynig Heart Eyes Praynig Hug Прелестно чорапче сте си заформили Mr. Green Пазете си го и дано всичко е наред до края Praynig

# 31
Привет на всички в този прекрасен и слънчев петък 13-ти  Hug

Пипи стискам ти палци и дано това ти  бъде най-щастливият ден  Praynig

Чичо Скрудж сега ти виждам аватарчето и е много сладурско.

didre браво на теб. Спретнали сте си едно страхотно коледно чорапче. Дано всичко върви по вода. И забравих да ти кажа традиционното добре дошла сред нас. Дано се чувстваш уютно тук.

Пожелавам ви лек ден  Hug

# 32

Чичо Скрудж сега ти виждам аватарчето и е много сладурско.

Смених го - още веднъж.  Simple Smile Да не стават обърквания...  Whistling  Mr. Green

Дидре, страхотна новина е това - след цели 9 години! Лека бременност и безпроблемно раждане ти желая!

# 33
  • София
Дидре  Heart Eyes благодаря ти, че ни даваш кураж!

Дани, бях се затъжила за теб. Звучиш много ведро. хубави новини покрай теб, давай все така  Peace

Илче, добро решение си взела. Аз да ви кажа, се успокоих напълно относно грипа, не че съм се била притеснила кой знае колко де.... Аз от понеделник съм всеки ден по болници, поликлиники, лаборатории. При личната беше....  Close  тарапана от кашлящи хора. Е, мисля че устисках да не се заразя. Щото казват, че до 48 часа се появяват първите симптоми след заразяването. То да чукам на дърво все пак....  Wink

Квазко, в каква лаборатория ходиш ти, какво изследвате?

Фиорка, малко остана. Когато и да е, пожелавам ти леко раждане и живо и здраво бебе! И да ни известиш, ей!  Hug

Усмихнат ден ви желая!  Laughing

# 34
Здравейте и от мен  Hug
Първо да стисна още по-силно палчета за Пипинка Praynig Praynig Praynig.

Дидре, добре дошла  Hug. Честито Коледно чудо и леки и безпроблемни месеци на бременеене  Hug

Ех, дано твоята поява с тази прекрасна новина  е късметлийски знак за Пипилота  Praynig

Гушкам ви всички Hug Heart Eyes Hug. Всеки поне по 13 пъти  Mr. Green

# 35
Я да се отчета, че виждам Зази тръпне в желание за знания и просветление hahaha
Три дни пускаме проби на моето девойче за микробиологична посявка на урина. След третия ден лекарите си казват тежката дума има ли проблем или не. Засега положението е на шест, но ни остава още една проба Praynig
И тук да кажа, за бременните девойки особено, това изследване е важно и никак не е за пренебрегване Naughty Има съвестни лекари, които дори не биха ви позволили да родите, ако имате определена бактериална зараза. Поне не и преди да сте се излекували. От друга страна някои бктерии могат да ви спретнат много и изключително неприятни изненади Crossing Arms Излседването е свръх евтино. Дори не си заслужава да киснете при личния си лекар или гинеколог за направление. Макар че ви се полага.

Данито Hug ама така да беше ми домъчняло за теб Heart Eyes Много се радвам на настроението в поста ти и стискам палци то да доведе и до някои други радващи резултати Praynig

Чичко Hug Ти си готина Party И ooooh! как така стана леля, бе newsm78 обърка ме малко hahaha А и... младо парче си още, къде се натискаш да си леля на цял един народ Crazy

Вики Hug дано този път не си останете само с удоволствието Praynig

На притеснените за благополучието на Мамутчетата Heart Eyes да кажа - мен не ми дава сърце да ги тормозя Blush което обаче не може да се каже за тях Crossing Arms Гърчат ме на всякакво основание Crossing Arms

Прегръдки за всички и усмихнат, слънчев петък 13-ти Mr. Green

# 36

Чичко Hug Ти си готина Party И ooooh! как така стана леля, бе newsm78 обърка ме малко hahaha

Ами като ще бременея, да не решите, че правя римейк на "Джуниър" с Арнолд Шварценегер.  hahaha

# 37
Ехххх... така хубаво си живеех с илюзията, че не съм единствения мъж в темата Blush Crazy

# 38
Момичета и момченце,здравейте,
знам , че това, което ще напиша не е за тук, но цялата се люлея, а ви чета   от месеци и знам каква подкрепа си оказвате.
Започнах допълнителна работа в един езиков център. Казаха, че в началото ще има някакъв пробен период без договор за да се види дали ще тръгнат нещата. Още в началото бе ясно, че не са ми в кръвната група, но пък криза е.  Преди 3 4 дни  организаторката им се опита да промени графика във време, в което нямаше да мога да успея да отида. Опита се да бъде рязка като отказах, но наистина си има обективни причини за да не мога в този момент. Тогава ми каза, че има такава практика при тях и след като аз не успявам да отреагирам ще преустановим отношения. МИ тези заплахи на дребно........естествено на момента се съгласих.
Няколко дни по-късно ми звънят(междувременно мои ученици ми звъннаха и ми казаха, че са говорили с управителката, че искат да им остане същия  преподавател) и искат да си довърша работата. Е хайде сега! Единият път- прекратяваме отношения, след 3 дни-върни се! Да не съм дете:( Отказах.
След малко се обади управителката и каза, че ако не се върна няма да ми изплатят дължимата сума! Междудругото курсистите са си заплатили като начало половината сума и отказвайки да продължат тези губят сума.
Толкова съм ядосана в момента, че ми се иска да си потърся по някякъв начин правата.
Какво бих могла да направя, как мислите?
Пак се извинявам, че ви занимавам с битовизмите си, ама на....да си го излея Rolling Eyes

# 39
stanex spoko Да ти го кажа направо, а?!? Нищо не можеш да направиш Confused Реално иамш права, естествено, но... не и в тази държава и начина, по който "отговорните" инстанции изпълняват задълженията си.
Лошото е, че си притисната от обстоятелствата да се съгласяваш с всякакви безумия от рода на "Да пробваме за известно време БЕЗ договор?!?", "Ако не се съгласиш ти казваме КЪШ?!?" и други подобни простотии #Cussing out

Единственото вярно решение, което можеш да вземеш ще е това, което ще ти даде морална удовлетвореност Mr. Green Не е кой знае какво, но... все е нещо.
Иначе, ако решиш да се заяждаш, пътища има много. За съжаление не съм убеден, че някой от тях ще те отведе до добър резултат Confused А и повярвай - сама няма да успееш да се заядеш качествено Naughty Трябва човек, който да знае точните магически думи за точното място и човек. Обикновено такива хора са адвокатите, но ако имат насреща си корав противник и те гълтат вода с нашата система.

Много съжалявам, че мнението ми верочтно ти се струва пораженческо, но... дано някой друг има добра идея, която да докаже, че не съм прав Hug

# 40
Квази Confused
Наясно съм, въпреки бяса си в момента. Но  ми се иска поне малко да им стъжня животеца. Така ми се иска да пусна една жалбичка в ИТ. Знам , че и другите там са без договор......ей тъй, мъничка глоба да им тръснат.
А сумата е толкова малка, че не си заслужава дело.Просто ми се иска да ги поразтърся и за миг дори
Ама сигурно щото сега треперя от яд  Sad

# 41
Инспекцията по труда hahaha Това за съжаление е едно от най-смешните словосъчетания за мен Crazy

Да Peace Това е едно от решенията и ДА - това е възможност да им стъжниш живота. Вероятността обаче да успееш зависи от много субективни фактори. За съжаление не знам, как стои въпросът с ИТ в София. Ако попаднеш на някой навитак и хитър служител и ако му се занимава сериозно, и ако в момента не са го подгонили с някаква Планова проверка Crazy, и ако..., и ако...
Определено има шанс! Нищо не ти пречи да опиташ. На проверяваните им се дава срок да представят доказателства за съществуването на трудови или други договорни отношения със засечените при проверката лица. Това са няколко дни. Ужасно много време, през което те могата да направят хиляди врътки. Не могат да регистрират трудови договори със задна дата естествено, но повечето ти колеги ще сключат под някаква форма граждански договори и... как да ти кажа Thinking Шансът е малък Sad

# 42
Станекс съм, ама нещо не мога да си вляза с ника:(
Не ми върви днес с този петък Wink
А имаше нещо за безплатен адвокат при такива трудови дела?
Или се бъркам нещо?

# 43
stanex , прати им ИТ ,  но безплатен адвокат не е добра идея. Така мисля аз но провери все пак.

Quasimodo, упражненията не са за бременни. Забранено е да имаш храна, кафе, вода в стомахчето си като ги правиш за да не ти стане лошо. А пък да не говорим за цяло мамутче вътре Heart Eyes Иначе ако започнеш да ги правиш днес и след десет години ще изглеждаш така, на тази възраст ккато си ги започнал. Това са само отзиви  newsm78 нямам опитност.

# 44
Гуши за всички Круши  от Ugly Betty Mr. Green Hug Hug Hug

Eй да не вземете сега да ме издадете  Naughty Кой се сети да си трае  smile3505 smile3503

Общи условия

Активация на акаунт