Отговори
# 15
Ето ме и мен!! Много слаба активност днеска бре, кыде сте се скрили??!!

Прекрасна темичка и дано да янапылнил с много бомби!

Матрева - стискаме палци и чакаме хубави новини!

Аз сым добре и май се поуспокоих - аз реших да не се ваксинирам (поне засега това реших) и някак си ми олекна. Но ставам параноична на тема предпазване и в кыщата отделям таванската гостна стая за изолаотр!  хе хе  Я някой се е разкихал - спи горе и си полузава храната в пластмасови чиний и чаши за еднократна употреба. Ако Виктор се разболее - се изолирам аз горе - това засега план за аварийно действие и дано не се наложи да го изпробваме. Още се чудя дали да не ваксинирам Виктор - най-вече, че той може да е главният вирусоносител за малкото бебе, когато се роди, но за това имам още малко време за мислене.

# 16
Здравейте!
Деми,поздравления за красивото оформление на темата!  bouquet
Дано е изпълнена с положителни емоции!!! Hug
Но защо няма никой? newsm78
Аз минавам да се отчета-прегледа мина,всичко за сега е наред,ако не се случи нещо неочаквано,към края на месеца ще
трябва да се роди.Това е от мен,моя мъж е по добре-дано ни подмине и нас,че до края на месеца си има доста време! Praynig
Лека и спокойна нощ! Hug

# 17
# 18
Фиорка, радвам се че всичко с бебо е ок. Хубаво е, че и мъжът ти е по-добре. Дано наистина вас ви подмине. Значи има няма още поне 2 седмици ще трябва да стискаш зъби. Стискам ти палци всичко да се нареди.

Илче взела си вече някакво решение и поне си се поуспокоила. Дано пък да не се налага и да използваш изолатора. А малкия ще го спираш ли от градина като се роди бебето или ще продължава да ходи? Теб за кога да те мислим. За 1-ви вече знам за изпита, но някаква ориентировъчна седмица за раждане имаш ли?

Лека и спокойна нощ и от мен   smile3524

# 19
Страхотна Деми   bouquet добра работа си спретнала

# 20
Деми - страхотна темичка  Hug  bouquet
Дано има много нови бомбички и в нея и дано се наложи да пуснем още 2-3 преди КОЛЕДА!!!
Фиорче, прекрасни новини стискаме палци и се опитай да си починеш колкото може сега.
На всички спокойна вечер и прекрасен петък 13-ти  Wink

# 21
Уааааааааууууу, страшно оформление.......Деми, благодаря и браво за старанието и толкова успешния облик на новата тема......Какъв весел сладур си сложила в чорапчето......страшно пожелание за късметска темичка за всички!!!!!

Браво Фиолче за хубавите новина!!! Еййййй къде го края на месеца, знаеш ли колко бързо ще мине.......или ще ми кажеш на чужд гръб и 100 тояги са малко hahaha hahaha hahaha Извинявай, сигурно ти е тежко и притеснено, но времето минава бързо!

# 22
humanis Hug Heart Eyes Hug Страхотни упражнения Hug Само сега трябва да надигна дебелия си мързелив задник и да се наканя да направя поне нещо подобно. Честно казано, напоследък се чудя, дали да не започнем с Пилето Heart Eyes заедно да правим леки упражнения. Спира ме само фактът, че лекарите препоръчват Мамутчетата Heart Eyes да не се претоварват Confused

# 23
Добро утро мили момичета и момче! Темичката е много красива Деми и списъка расте , расте...Фиорка, предполагам ,че ти е трудно в момента , но наистина малко останало...полежавай и си почивай ако си намериш и някакво "седнало " занимание още по добре...
Квази , ако твоите момичета се чувстват по добре без упражнения...ми не са задължителни...и една хубава разходка върши работа хем е полезно, хем е приятно...Прасковка , тази сутрин съм се сетила за теб...затова    Hug. И за Тесси моята прекрасна и търпелива съгражданка Hug
Ние сме добре - здрави...Аз малкия го спрях от училище малко преди да ги пуснат ваканция...за всеки случай , а и много се паникьосах по едно време с този грип...Иначе ,когато съм почивка ...помагам за подготовката за сватбата на брат ми , която е на 05.12...водя родата за тоалети , прически ( особени грижи полагам по свекървата  Laughing) От месец и баща ми не ходи на химиотерапия, може би ще подновят курса след януари...и аз не знам, но знам ,че са много щастливи в момента родителите ми...подскачат около булката , грижат се много за нея...а тя ще ни роди бебчето през май някъде средата живот и здраве...
Моето момче от месец и нещо е на нова работа...тежка е ,но той се справя отлично и се старае , което пък позволява на мен да си вземам повече почивки и да ги уплътнявам с "мързелуване" понякога...А синът ми си стой у дома и е наблегнал на някакви серияли...опитахме да решаваме задачи по физика и математика , но се оказа ,че и двамата не се оправяме много добре Embarassed особено аз  Embarassed Embarassed и ги зарязахме....Ми това е ...желая ви  лек ,усмихнат и спокоен ден !

# 24
Добро утрооооооооооо! Благодаря на Данито за кафенцето!

Да е късметлийски този , на мен лично ми върви на този ден!
Дано след толкова  luvbed, най-после да видя  EFP.
Стискайте  fingerscrossed ...
Успешен ден на всички бременеещи и на тези, които чакат резултати...

# 25
Добро утро, сладурчета! Hug
Илче, добро решение си взела за ваксината. Дано не се налага никой да качваш на тавана, но пък така си по-спокойна, че имаш вариант.
Още малко, Фиорче, всичко ще е наред!
Квази, не натоварвай мамутчетата, така им е по-добре!
Дани, беше се позагубила, липсваше ни! Сръъъбвам от твоето кафенце!
Звучиш добре, радвам се, че споделяш...
Викториана, стискаме ти палци! fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed
И за мен 13-то число, пък било то и в петък си е хубав ден!
Прегръдки на всички!  Heart Eyes

# 26
Здравейте, готини!  Hug

Илче, звучиш много по-спокойно, радвам се! Добри мерки си взела, дано не се наложи да ги използваш.  Praynig

Фиор, скоро е щастливото събитие значи! Почивай си повечко, събирай сили, че много скоро те чакат безсънни нощи.  Wink

Викториана,
пожелавам ти това щастие с цяло сърце!  Hug

Дани, много позната картинка описваш с тези задачи.  Joy И аз запецвам от време на време, добре че половинката е в час все още и има кой да се притече на помощ. А аз си мислех, че математиката я умея - ей, всичко се забравя!  Embarassed  Rolling Eyes

Слънчев ден ви желая! Не ме плашат и мен никакви тринайсетици, а петъците още по-малко - след тях идва уикендът, ура!  Mr. Green

# 27
ДОБРО УТРО, НЕНАГЛЕДНИ!

ВНИМАНИЕ!ВНИМАНИЕ!  ПЕТЪК 13-ти + петък ден на майстора! Mr. Green
По-кротко днес  , времето навън /поне в щата Хюстън , Южна България/ е чудсно , така че трудещите се помечтайте от днес за идващия уикенд  и внимавайте с палчетата, а нетрудещите се  уплътнете деня с повече игри и закачки и други леки забавления.
 Hug Hug Hug

# 28
Добро утро мили дружки и друже  Hug

Дани, благодаря за кафето  Heart Eyes . Да си кажа и аз, че хем моя син е още малък и пак запецвам на някои упражнения. Бе то много картинки , уж да е улеснено, ама аз се обърквам, в крайна сметка като урок нищо съществено , и вика госпожата- трябва да разказват, ама какво да разказва бе- примери по картинки ли... това уроци ли са..?? . По един предмет 5 тетрадки Rolling Eyes , то аз не мога да ги запомня, камо ли децата - кога, в коя, какво домашно имат. Ама да е жив и здрав- пък колкото- толкова  Simple Smile

Пипи, стискам палчета мила, и на всички които имат нужда

Навън е прекрасен сънчев ден, желая на всички спорен и ползотворен петък  Hug  bouquet

# 29
Добро утро, мили дами   newsm51
Идвам да ви споделя, че след 9 години трепетно очакване, нашето коледно чорапче се напълни с три малки туптящи сърчица!!! На 20 ноември ставам на прекрасните 35г.и това е моят най-очакван подарък. На всички вас , сигурна съм бъдещи мами пожелавам този незабравим момент  babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7
да дойде много скоро и да поплачите вече от радост с вашите момчета!

Общи условия

Активация на акаунт