Отговори
# 90
Квазиии, аз вече снимам... очите на лелиния мъжльок  Flutter
Пуснала съм му една в албумчето, можеш да го видиш... съвсем пресничка е от преди няколко часа  Grinning
Надявам се скоро да имам честта да снимам едни малки розови мамутски краченца  Peace и щастливото лице на неговите мама и тате  Hug Hug Hug

# 91
Видях аз очите на... как беше ooooh! "лелиния мъжльок" Mr. Green , ноооо Naughty твоите повече ми харесват Blush , така че постарай се Praynig
Иначе Hug от мен да мине ще имаш достъп до Мамутчето Heart Eyes ,макар че както ти е известно, някой снимки "стават" заради модела, а не заради уменията на фотографа hahaha и няма да има с какво много да се хвалиш Crossing Arms

Хайде лека нощ на всички пилета Hug Heart Eyes Hug

# 92
Лека нощ на всички и от мен  Hug Hug Hug
Лека да е новата седмичка и да гърми по шевовете от добри новини  Praynig Hug

# 93
Добро утро Mr. Green
Трябва да съм светкавичен, защото много закъснях  ooooh!
Обявявам новата седмица за открита и ви желая да е усмихната и успешна, пилета Hug Heart Eyes Hug

# 94
  • там където мога да си закача хамака
Ще помоля за едни палчета днес между 10.15 и 10.50 часа.

# 95
Ааааа... виж сега Party така няма да се разберем Crossing Arms Чуваме за любимия ни Зеленчук само когато го водите по доктори Crazy
Стискаме ти палчета и после искаме отчет на две ситно изписани страници Praynig Heart Eyes Hug

# 96
  • На планетата Земя
Добро утро и от мен!

Веднъж и аз да съм съгласна с заКвасенияMr. Green Паполино, такива да ги нямаме. Коя си, откъде си и за какво да стискаме палците? Съвсем се забравихме.

Усмихната седмица на всички малки и големи птички!  Laughing

# 97
Еееее... не така де, не така Crossing Arms Тя Поли ще се поправи и ще ни зарадва по обяд с подробен отчет Praynig Heart Eyes Praynig

# 98
  • На планетата Земя
Ееееее, шегичка де, шегичка де  Mr. Green

Или викаш, с бременни шеги не бива.  Blush

Лошо момиче, лошо момиче!  Twisted Evil Самонаказвам се!  Tired

# 99
Добро утро! Кафенце, закусчица - заповядайте

Паполино - пръсчетата ги имаш, но наистина пиши по-често, защото те мислим тук и се тревожим как си!

Квази, Лора вие купувате сериозни фотоапарати.....значи Канон е добрата фирма, а? Аз имам един смешен Сони и е малко вече съвсем се е раздрънкал, но не знам дали бих купила чак толкова скъп апарат, но поне да знам коя фирма да гледам.

Хубав ден и седмица!!!!

# 100
Ха Mr. Green най-после някой сериозен и загрижен Rolling Eyes
Йоси Hug Heart Eyes Hug благодаря за кафенцето Mr. Green Не се захващай с тази краста фотографията Crazy Вярно, че е изкушаващо, но... абе ти така, като си намислила да се оглеждаш Mr. Green май, май няма да ме послушаш, така че ще си спестя разумните съвети за друг повод Hug

# 101
  • там където мога да си закача хамака
Квази той доклада ще е кратък. Днес беше само виждане с акушерката. Както се и очакваше накара ми се за килограмите. Каза, че по нейни сметки съм качила 9 кг и ми остават още 3 до 12. Каза че не иска аз да отслабвам, но ако може да не качвам - да ги задържа. Пък аз не папам много /поне аз така си мисля/ и съм се видяла в чудо направо. Каза ми да хапвам по един грейпфрут на ден и да забравя за сладкото. Кръвното ми е пак 60 на 90, но както каза тя по-добре ниско отколкото високо. Мериха ми талията и едно друго разстояние - там не ми казаха мерките. Пулса на Зеленчука е 146 - каза че е ок. Изследванията на кръвта и урината от предния преглед били добре - хемоглобина е ок, нямам антитела /нали съм резус отрицателен/. Говорихме си за разни неща, които ме тревожат като болки в кръста, подуване на пръстите на ръцете, киселини, тежко и затруднено дишане, учестен сърцетуп и други екстри към това състояние. В общи линии нищо необичайно. Следващ преглед на 8 декември - тогава ще го гледаме и зеленчука на скан.

Не съм се загубила - е поне само малко - просто едва смогвам да ви изчета тук и там, а на отчетните направо им загубих нишката.

Да ви се похваля - любимото и една негова колежка Лилия Петрова са на трето място в конкурса за Алея първа. Емоциите преди, по време на защитата и след това ще ви ги спестя - просто се опитвам да забравя и да запомня момента само с неочаквания добър краен резултат.

Квази на няколко пъти коментира мирното съвместно съжителство с представителите на зодията скорпион. На времето бях прочела, че начина за спасение е нисък старт и бягане колкото ти държат краката - е аз побягнах, но любопитството характерно за един водолей надви и обърнах глава да видя що е туй то скорпион и има ли то почва у нас - резултата е ясен - забавяне, а и нали не съм добра в бягането на дълги разстояния..... Единствения начин да оцелееш в тази ситуация е да ги обичаш. Милото е такъв и вчера имаше РД /не питайте  - вчера готвих за цялата му рода - смятам да си почивам поне една седмица Sunglasses/. Виртуално ви почерпвам  newsm38.

На Пипи и Зази стискам палци.

Видях и снимките на Ванхорне и Петьо. Много сте сладки Hug.

# 102
Здравейте и от мен,

тези дни ме е обхванала някаква мания за филми. Да не ви казвам колко изгледах през седмицата и уикенда  #Crazy Първо всички скорошни "хитове" - 2012, 10000 преди Христа, Отново на 17, Професия Жиголо и т.н. плюс още няколко отпреди десетина години. Тотално съм се вманиачила, а аз никога не съм имала страст за филми преди. Дано ми размине скоро  Grinning

# 103
Тесс - и мен ме е хванала сыщата мания. Я кажи някой заглавия, на забавни, комични или развлекателни филми ( сега нещо не мога да гледам тежки филни или драми). Вчера гледах за Коко Шанел - много ме изкефи (американската версия), та нещо подобно пак ми се гледа.

# 104
Илче, аз нещо налитам на тийнейджърски комедии  Crazy 10 things I hate about you, Mamma Mia, Can't hardly wait, Sweet Home Alabama, всичките са много позитивни и весели. Но ти може да харесваш друг тип (аз например филм за Коко Шанел не бих се сетила да изгледам). Ама аз съм и отявлен фен на Хари Потър и въобще ме влече към  някакви младежки филми.  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт