Великобритания-тема 28

• 43 835
  • 737
  •   1
Отговори
# 135
Мами, ще давате ли децата си да бъдат ваксинирани срещу свински грип?
И аз това обмислям в момента.Другата седмица сме на клиника и ще си поговоря със сестрата и другите  майки.Аз по принцип не бих ги ваксинирала поне това ми е мнението за сега но ще видим  Peace

# 136
  • Bristol
Замислили сме да ходим в най-скоро време до Stonehenge - ако имате мнение и препоръки, моля, споделете ги, момичета.  Simple Smile
На мен не ми допадна, на децата още по-малко  Laughing Наистина е много ветровито, вкодът беше 10на паунда. Измисли и още нещо да видиш в района, както е предложила Мишолина, за да не се разочароваш като мен  Crazy
Мами, ще давате ли децата си да бъдат ваксинирани срещу свински грип?
Не  Crossing Arms
Материал за размисъл Swine Flu: Everything You Need To Know

# 137
The Sun*, MisholinaHug  bouquet

# 138
The Sun - Ходила съм, но чесно казано ми хареса гледката от по-отдалече отколкото като бяхме там на място. Дават слушалки да слушаш историята (нещо като ексурзовод). Според мен по-добре да се посети това място когато е сухо (и топло) времето за да може да седнете на тревата. Има малко павилионче за напитки / закуски. Може би заради многото хора аз обаче не можах да усетя нещо по-особено за това място. За входната такса не си спомням колко точно беше, маѝ към 10, но де не те излъжа.

Определено си заслужава Стоунхенж, наистина напролет/лято е по-приятно. Добре се комбинира с разходка в Salisbury, то е на около 15км от там.
Замислили сме да ходим в най-скоро време до Stonehenge - ако имате мнение и препоръки, моля, споделете ги, момичета.  Simple Smile
На мен не ми допадна, на децата още по-малко  Laughing Наистина е много ветровито, вкодът беше 10на паунда. Измисли и още нещо да видиш в района, както е предложила Мишолина, за да не се разочароваш като мен  Crazy

Благодаря ви, момичета, за мненията.  Hug Със сигурност Гери ще скучае докато ние сме със слушалки, а иначе едва ли ще разбере нещо. И ние сме го замислили като е хубаво времето да си направим подобна разходка.

За ваксината - против съм и бих предпочета да наблегна на засилване на имунитет, отколкото да я ваксинирам. Rolling Eyes

# 139
Четох някъде, че ваксините били направени набързо и поради това не са изследвани достатъчно страничните им ефекти ( които били доста)

Моят мъж си е подал документите в NHS.След два месеца ще е готова регистрацията.Предполагам тогава окончателно ще замине, което пък означава, че февруари, март и ние с Анита ще акостираме на английска зема. Rolling Eyes

Как е при вас.Гледам тук по големите магазини започнаха да слагат елхи, гирлянди, украси.И ми става едно такова коледно santa2

# 140
  • Манчестър
По въпроса за ваксината за грип - дори нямам и намерение да се замисля дали да я направя......

# 141
Merry  -  мерси за линка.

# 142
Относно ваксината не мисля да й я слагам, чета по-въпроса и има много различни мнения.Не съм компетентна, но не мисля че една такава ваксина те застрахова, още повече, че действието на ваксината започва след една седмица, ако през тази седмица детето лепне някой вирус, или може би за този период трябва да е като изолирана за да съм сигурна. Thinking

# 143
Merry,много благодаря за линка! Не гледам често ББС и съм пропуснала филма. Според мен предложиха широк обзор ,доколкото може да се обхване темата в 50мин.

Изглежда аз съм единствената ,която ще слага ваксина на детенце.Изборът ми е широко информиран и не  се базира единствено въз основа ТВ предавания или вестникарски статии. Убедена съм ,че вземам правилното решение.Разговарях с педиатър,2 ГП,невролог,познати работещи за фармацевтични компании,роднини с медицинско образование, четох материали и статистики,рових се в нет-а. Решихме да направим ваксината ,когато стане достъпна.Може би  след седмица или две,отговориха в нашето сърджъри.
Училище,активен живот,срещи с деца и приятели,градски транспорт,татко много пътува и всекидневно общува с друг кръг от хора...срещата с вируса ще е неизбежна.
Последствията -може да протече  и като нормален грип,може и да са страшни.
Всеки си преценява сам риска за детето.
Информиран избор!  Peace

# 144
Здравеите  мами! Искам да попитам нещо. Мьжьт ми поставиа кухни в South West London, KT area. Има 1 мом4е което му помага и сега си тьрси още едно. Плаща £65 на ден в на4алото, като може  да стигне до 100 на ден. Триабва да има кола и да е срь4ен в рьцете, да е между 25 и 35 години. Това са на мьжо изискваниата. Досега изпробва 2  новодошли мом4ета ,но нещо не се полу4и, а сега има доста работа и го гледам 4е нанагорно взе да му идва. Ако някои има идеи ,пи6ете ми на ли4ни. Благодаря ви!

# 145
Момичета и аз се включвам с едно питане.Никога не съм се интересувала досега, но синята карта има ли някаква давност?

# 146
Здравеите  мами! Искам да попитам нещо. Мьжьт ми поставиа кухни в South West London, KT area. Има 1 мом4е което му помага и сега си тьрси още едно. Плаща £65 на ден в на4алото, като може  да стигне до 100 на ден. Триабва да има кола и да е срь4ен в рьцете, да е между 25 и 35 години. Това са на мьжо изискваниата. Досега изпробва 2  новодошли мом4ета ,но нещо не се полу4и, а сега има доста работа и го гледам 4е нанагорно взе да му идва. Ако някои има идеи ,пи6ете ми на ли4ни. Благодаря ви!

Това за колата нещо не го разбрах, защо трябва да има кола?

# 147
  • Манчестър
Момичета и аз се включвам с едно питане.Никога не съм се интересувала досега, но синята карта има ли някаква давност?

По принцип има, но зависи на какво основание ти е дадена. Ако ми кажеш основанието ще мога конкретно да ти отговоря.

# 148
  • След завоя в дясно
Мишолина и другите момичета да попитам срещата за утре след 10.30 остава нали, да няма някаква промяна newsm78.
Ако всичко е наред ще се до търкаляме цялото семейство в уречения час, дано да има и други татковци наоколо.

# 149

По принцип има, но зависи на какво основание ти е дадена. Ако ми кажеш основанието ще мога конкретно да ти отговоря.

Аз съм със синя карта, присъединих се към съпруга ми, но не знам защо никога не съм се питала, тази карта има ли давност, ако има каква е?

Общи условия

Активация на акаунт