Великобритания-тема 28

• 44 340
  • 737
  •   1
Отговори
# 390
Момичета, с какво лепихте къщичките ? Чак вкъщи прочетох, че се лепи с разтопена захар, това ми е невъзможно  newsm78 Нашата я взехме от Икеа ( от хранителната част, естествено  Joy)

# 391
NBM, ето няколко за които се сещам:

Good luck and I hope you don't have to wait much longer!

Hope it all goes really well with the delivery of your baby.

Hope all goes well with your new arrival.

All the best with the delivery and your baby.

Good luck with your labour!

# 392
  • Sofia
Перфектни са, много ти благодаря  bouquet

# 393
Аз съм на линия след 3 в неделя, ако всичко е наред с времето и т.н. - имам ходене до летището първо.

Къщичките се лепят с разбит белтък с пудра захар - стана много лепкаво, и днес вече сместта е като бетон  Mr. Green Просто трябва да се остави да изсъхне преди да се украсява; ние нямахме търпение...

Ние ще се видим с ДМ в сряда  Whistling

# 394
Здравейте всички !

Нова тема и толкова много страници ... празнично настроение , браво, момичета, поздравявам тези, които са споделили прекрасни новини, попрочетох набързо новините!

В последно време съм затрупана най-вече от проблеми и драми и не съм чела нищо, повече от месец. И пак при вас за съвет. Нали съм нова в британската работна среда и вече почвам да се чудя колко shit работни места ще трябва да сменя, докато уцеля на работодател и условия ... кажете и ми дайте надежда, че започвам да се отчайвам в тази криза. Имам проблем на работа, понасям обиди и унизително отношение - персонално и тенденциозно. Оказва се, че съм без никаква права ... Моля ви, ако сте наясно с правата на employees дайте линкче и съвет...Няма да позволя да ме тъпчат, но искам да запазя работата си и да бъда поне малко подготвена. Четох инфо в случаи на дискриминация и т.н. но не намерих нищо подходящо в моя случай - обидно отношение без причина и възползване от служебното положение. Как ми се иска да си подам оставката точно преди Коледа, но нямам алтернатива за момента в тези времена на криза ... Много разчитам на вас, 10х!
Съжалявам, че внасям неподходяща тема сред Коледните настроения.
Ние сме също към ТалкТалк и в началото си беше супер, но от месеци насам е кошмарен интернетът. Обажда се мъжът ми, пращаха нов рутер, правиха тестове по линията и ... подобриха услугата, но не е това, което беше. Ние не можем да се лишим от безплатните неограничени разговори до БГ. Но се вбесявам, когато пиша кавърлетър и накрая ми дава пейдж нот фаоунд ...

Нека сме живи и здрави, надявам се да доживеем по-добри времена  Rolling Eyes

Последна редакция: сб, 12 дек 2009, 01:12 от S T A R D U S T

# 395
Момичета и аз да ви помоля да помогнете!Интересуваме къде има в Лондон спортни магазини JJB?И още: къде мога да си купя спортни стоки на фирмата LE LOQ SPORTIF, пак Лондон става въпрос?
Благодаря ви предварително!

# 396
Момичета и аз да ви помоля да помогнете!Интересуваме къде има в Лондон спортни магазини JJB?И още: къде мога да си купя спортни стоки на фирмата LE LOQ SPORTIF, пак Лондон става въпрос?

Почти във всеки шопинг център го има.Или по точно навсякъде където има магазини за дрехи има и такъв.
На теб в кой квартал ти трябва?
http://www.jjbsports.com/

# 397
Днес е много пусто в темата  Party
Всички сте на парти а!!! Ще чакаме да пишете как е минало и ако може снимков материал ще бъде добре Heart Eyes

Аз да ви попитам
Някой има ли адреса на BT ,но адрес за оплаквания.Искам да се жалвам от тях ooooh!

# 398

Почти във всеки шопинг център го има.Или по точно навсякъде където има магазини за дрехи има и такъв.
На теб в кой квартал ти трябва?
http://www.jjbsports.com/
За Kensington или Wood Green!Преди имаше магазини JJB и на Оксфорд циркус,и на Кенсингтън и на Ууд Гриин,но ги затвориха.Сега се ще ходя след Нова Година в Лондон и искам да намеря,но не знам къде точно да открия тези спортни магазини.

Последна редакция: сб, 12 дек 2009, 19:24 от monii

# 399
  • Манчестър
Здравейте всички !

Нова тема и толкова много страници ... празнично настроение , браво, момичета, поздравявам тези, които са споделили прекрасни новини, попрочетох набързо новините!

В последно време съм затрупана най-вече от проблеми и драми и не съм чела нищо, повече от месец. И пак при вас за съвет. Нали съм нова в британската работна среда и вече почвам да се чудя колко shit работни места ще трябва да сменя, докато уцеля на работодател и условия ... кажете и ми дайте надежда, че започвам да се отчайвам в тази криза. Имам проблем на работа, понасям обиди и унизително отношение - персонално и тенденциозно. Оказва се, че съм без никаква права ... Моля ви, ако сте наясно с правата на employees дайте линкче и съвет...Няма да позволя да ме тъпчат, но искам да запазя работата си и да бъда поне малко подготвена. Четох инфо в случаи на дискриминация и т.н. но не намерих нищо подходящо в моя случай - обидно отношение без причина и възползване от служебното положение. Как ми се иска да си подам оставката точно преди Коледа, но нямам алтернатива за момента в тези времена на криза ... Много разчитам на вас, 10х!
Съжалявам, че внасям неподходяща тема сред Коледните настроения.
Ние сме също към ТалкТалк и в началото си беше супер, но от месеци насам е кошмарен интернетът. Обажда се мъжът ми, пращаха нов рутер, правиха тестове по линията и ... подобриха услугата, но не е това, което беше. Ние не можем да се лишим от безплатните неограничени разговори до БГ. Но се вбесявам, когато пиша кавърлетър и накрая ми дава пейдж нот фаоунд ...

Нека сме живи и здрави, надявам се да доживеем по-добри времена  Rolling Eyes

Пиши ми на лични с две думи ако искаш за какво става дума за да се опитам да ти дам идея какво да правиш.

# 400
Момичета,незнам дали сте обсъждали темата,но на какъв език учите първоначално децата си?Аз смятам да му говоря само на БГ като се роди,а то като тръгне на градина само ще научи АНГ.Смятате ли че е рационално така?

# 401
  • Манчестър
Момичета,незнам дали сте обсъждали темата,но на какъв език учите първоначално децата си?Аз смятам да му говоря само на БГ като се роди,а то като тръгне на градина само ще научи АНГ.Смятате ли че е рационално така?

Точно това е наи-правилния подход за bi-lingual деца. Моя син на 4,5 г си сменя двата езика с едно кликване...верно е,че си израсна по градините.....

# 402
STARDUST, според мен си жертва на harassment & bullying at work, който може да се изразява в различни неща, но като цяло това е субективно отношение към теб, което накърнява личното ти достойнство и се счита, че има разрушителен ефект върху твоето здраве, увереност, дух, това как си изпълняваш работата и т.н. Важното е как се чувстваш ти, а не дали този, който го върши иска да те накара да се чувстваш така. Има си специална процедура, която трябва да се следва и като цяло този вид проблем в работата се счита за деликатен, чувстителен и доста субективен. Трябва да подходиш много внимателно и да го изразиш правилно (т.е. така че да не бъде подминат).

Дали ще имаш успех зависи много и от това кой е работодателят ти. Например, ако работиш за арабско кафене или сръбски ресторант, по-добре се концентрирай върху намирането на нова работа. Но ако компанията е английска, сериозна, дори и малка (стига да не е семеен бизнес и да те тормози собственика) - би трябвало да те изслушат и да вземат бързи мерки това да се спре, защото иначе можеш да съдиш компанията-работодател.

Ако искаш дай повече подробности за работодателя. Прегледай си и трудовия договор и т.нар. Employment Handbook (трябва да са ти дали копие от нея заедно с договора). Била свидетел на подобно лошо третиране на колежка преди години и е просто ужасно да се наблюдава, дори и само от страни. Съжалявам да чуя, че подобни неща продължават да се случват. Sad

# 403
Девойки, аз се гътнах от кашлица, хрема и повсеместен грипен мор; не ни чакайте на срещата днес.

# 404
Девойки, аз се гътнах от кашлица, хрема и повсеместен грипен мор; не ни чакайте на срещата днес.
И ние сме на същото положение. Бяхме на Коледно парти в детската градина, доста хора се бяхме сбрали на едно място  и има и резултат- София не е  спала цяла нощ ревове, хрема, кашлица .... ужас. Ще пропуснем срещата  Sad
Весело изкарване.

Общи условия

Активация на акаунт