Спирала за мигли 2

• 93 238
  • 732
  •   1
Отговори
# 615
Да, аз затова харесвам златистата, защото разделя, не слепва, а аз ненавиждам слепени мигли Mr. Green  А Макса разделя ли добре или е по-добър откъм обем?

Според мен и двете разделят добре, най-вече заради четката.

# 616
Ще пробвам Макса!

# 617
Значи Мастърпийс макс Simple Smile Как изглежда?

# 618
# 619
Отзиви за тази- ?

# 620
Мацки, наистина нямам никакво време да чета и двете теми. Накратко и синтезирано - за събота ми е нужна действително хубава спиралка, имам много, много важен повод! До 30 лв, да не е от интернет, т.е. да се продава по магазините, да не се рони (от моята на импала все такива едни черни петънца ми падат), като се изпотя от танците да не приличам на черен петър и да е издържлива - цял ден ще съм сред много хора! Да е черна и да прави миглите страхотни...
Благодаря предварително на всички Hug

И аз съм за Masterpiece на Max factor, само че водоустойчивата - ето тази . Дори и при най-бурни вечери няма шанс за разтичане и размазване  Wink Не знам как е при другите момичета, но при мен никога една неводоустойчива спирала не е толкова издържлива, колкото водоустойчивите. Дори и в ежедневието, не само за вечер, изпълнена с танци и изпотяване. Спиралката разделя много добре, не слепва, дава добър обем и хубаво оформя  Peace

# 621
Благодаря ви за съветите за мейбълинките - щом не по - лоша от жълтата ще пробвам розовата, обичам да тествам нови неща, ако пък проблема е в четката ще си мацам със старата  Grinning

# 622
Момичета, да попитам някой виждал ли е водоустойчивия вариант на Telescоpic в София? Дали се внася изобщо в България? В сайта на Лореал не пише, че е продукт, който не се предлага в Бг, а никъде не съм я виждала  newsm78 За тази спирала става въпрос:

http://www.lorealparisbulgaria.com/makeup/eyes/telescopic/noir-waterproof.aspx

# 623
http://www.dkoopjeswinkel.nl/images/max_factor_lash_lift_mascara.jpg
Някой ползвал ли е тази? Днес я видях в един магазин, беше намалена на около 12лв. Търся нещо да повдига и разделя...  Praynig

И мен ме интересува тази спирала, обаче никой нищо не казва уви...

# 624
Мацки, наистина нямам никакво време да чета и двете теми. Накратко и синтезирано - за събота ми е нужна действително хубава спиралка, имам много, много важен повод! До 30 лв, да не е от интернет, т.е. да се продава по магазините, да не се рони (от моята на импала все такива едни черни петънца ми падат), като се изпотя от танците да не приличам на черен петър и да е издържлива - цял ден ще съм сред много хора! Да е черна и да прави миглите страхотни...
Благодаря предварително на всички

Аз ти препоръчвам All in one на Artdeco, аз си я купувам за 21лв. от Дъгласа, най-добрата която съм ползвала

# 625
Днес не си купих нищо. Забравила си бях картата у дома #Cussing out, а колегите ми се втурнаха на покупки( превели са ни заплатите)
Утре! Истината обаче е, че се колебая...Други отзиви за All in one на Artdeco?

# 626
http://www.dkoopjeswinkel.nl/images/max_factor_lash_lift_mascara.jpg
Някой ползвал ли е тази? Днес я видях в един магазин, беше намалена на около 12лв. Търся нещо да повдига и разделя...  Praynig

И мен ме интересува тази спирала, обаче никой нищо не казва уви...

Къде я намери толкова евтина? Провери й срока на годност все пак.

# 627
Днес не си купих нищо. Забравила си бях картата у дома #Cussing out, а колегите ми се втурнаха на покупки( превели са ни заплатите)
Утре! Истината обаче е, че се колебая...Други отзиви за All in one на Artdeco?
наистина много добра спирала  Peace

# 628
  • Пловдив
Момичета, да попитам някой виждал ли е водоустойчивия вариант на Telescоpic в София? Дали се внася изобщо в България? В сайта на Лореал не пише, че е продукт, който не се предлага в Бг, а никъде не съм я виждала  newsm78 За тази спирала става въпрос:

http://www.lorealparisbulgaria.com/makeup/eyes/telescopic/noir-waterproof.aspx
Тази я купих от Сефора, но в Париж. Разбирам, че и в София са открили. Потърси там. А къде се намира магазина?

# 629
Има много доволни от нея,но на мен не ми допада много.Аз търся обем,но тази ми слепва миглите и малко удължава.Сега я ползвам в комбинация с друга отдолу е ефекта и ефекта е много добре,но пак казвам,че има страшно много доволни от нея и аз затова реших да я пробвам

Общи условия

Активация на акаунт