Спирала за мигли 2

• 93 221
  • 732
  •   1
Отговори
# 600
Преди няколко дни писах, че съм много доволна от Буржоа Клубинг. Виждам, че има и негативни мнения, но на мен ми харесва.
Ето една моя снимка, на която едното око е без спирала, а другото със. По принцип си слагам и сенки + молив, но сега специално сложих само спирала, за да се види по-добре ефекта.

http://nadidg.snimka.bg/other/spirala.494295

Само да добавя, че в комбинация със сенките и молива ефекта е още по-добър. може да слжа и такава снимка скоро.

Уау! Каква разлика само  Shocked
Ще взема да я пробвам тази спирала.

# 601
  • Бургас
 newsm10 На моя отоговорност!  Wink

# 602
При теб ефектът е страхотен.Shocked
Това е твоята спирала. Peace

# 603
Мацки, наистина нямам никакво време да чета и двете теми. Накратко и синтезирано - за събота ми е нужна действително хубава спиралка, имам много, много важен повод! До 30 лв, да не е от интернет, т.е. да се продава по магазините, да не се рони (от моята на импала все такива едни черни петънца ми падат), като се изпотя от танците да не приличам на черен петър и да е издържлива - цял ден ще съм сред много хора! Да е черна и да прави миглите страхотни...
Благодаря предварително на всички Hug

# 604
  • София
А с какви мигли си? Дълги, къси, гъсти, редки, с плътни косъмчета или по-тънки? И какъв ефект търсиш? Много обемни тип кукленски мигли, добре разделени, извити мигли?

# 605
Нормални мигли имам... средно дълги и прави. В краищата на очите ми обаче са късички. Не знам, искам спирала, която ще стои само на очите ми и няма да се размаже и нарони! Нека да е спирала за обем и удължаване и по възможност да не слепва.
Не искам да се излагам пак Confused и да ме питат какво ми има на очите Confused

# 606
  • София
От моя опит мога да ти препоръчам Мастърпийс Макс на МаксФактор за хубаво разделени и подчертани мигли или Мейбълин Колосал Волюм за повече обем и тип кукленски мигли. Разликата в цената е почти тройна, но и двете спирали са хубави. Нека и другите момичета се изкажат

# 607
  • София
Аз постигам добър ефект (с малко повече игра и старание) с Архитекта на Лореал (сивата опаковка), слагам два слоя от нея, но без да чакам да изсъхне напълно първият слой. След това минавам с четката от Телескопика пак на Лореал, сивата опаковка, или с каква да е силиконова четка, за да разделя миглите  Peace

# 608
Подкрепям Макс Фактор Peace

# 609
Аз също! Вие коя харесвате повече- златистата- Мастерпийс  или черната-Мастерпийс макс?

# 610
  • София
За мен са еднакви.

# 611
Аз също! Вие коя харесвате повече- златистата- Мастерпийс  или черната-Мастерпийс макс?

На мен ми харесва повече Макса.

# 612
А каква е разликата? Аз съм ползвала само златистата, но водоустойчивия вариант.

# 613
А каква е разликата? Аз съм ползвала само златистата, но водоустойчивия вариант.

Ами, златистата ми подреждаше хубаво миглите, но Макса ми ги прави доста обемни и с него успявам да ги извия и фиксирам много по-добре. Това ми е любимата спирала, ползвам и други паралелно, но без тази не оставам. Например за вечерни излизания и за "кукленски" ефект използвам Lash Architect Carbon Gloss на L'oreal, също я харесвам, но само за вечерен грим, за дневен ми е доста "натруфена"  Laughing.

# 614
Да, аз затова харесвам златистата, защото разделя, не слепва, а аз ненавиждам слепени мигли Mr. Green  А Макса разделя ли добре или е по-добър откъм обем?

Общи условия

Активация на акаунт