Спирала за мигли 2

• 93 254
  • 732
  •   1
Отговори
# 585
Да похваля Iconic na Dior. Днес се сдобих със страхотни мигли Crazy

# 586
Аз се записвам с отрицателен отзив за Буржоа Клубинг, даже най-отрицателния. Нямам по-гадна спирала...слепва, клепа, нито удължава, нито сгъстява...

newsm10 smile3501 smile3521

Ами явно аз съм "дефектна", но спиралата наистина ми харесва  Peace Впрочем така е и с някои други спирали, за които има доста отрицателни отзиви. Добре, че първо купувам, после чета  Mr. Green Peace

# 587
MissNellie, много полезен сайт   bouquet Запазвам си го.

Моля Grinning Иска елементарна регистрация, но оттам нататък е супер лесен и полезен...освен ревюта с оценка на продукти, има и полезни форуми, а и потребителите често водят 'бележник' ако имат определен проблем описват стъпка по стъпка как се борят и с какви продукти (примерно суха кожа, пъпки, ранни бръчки, суха коса и т.н.)

За да не е пълен спам, най-доволна съм била от спиралите на Макс Фактор през годините, за съжаление вече се продават само  в Европа...А най-разочароващите спирали за мен  са били тези на МАС!

# 588
  • софия
A аз точно днес се бях сетила, че някой беше похвалил спирала на МАС в темата и чаках да отворят магазина им  Confused

# 589
Аз се записвам с отрицателен отзив за Буржоа Клубинг, даже най-отрицателния. Нямам по-гадна спирала...слепва, клепа, нито удължава, нито сгъстява...миглите ми са нормални, може би по-скоро къси, но не редки. Е, тая спирала е ужасна ...ЗА МЕН!

И за мен също! Ужасна е Mr. Green

# 590
Zoom Lash е такъв провал че наскоро я бяха пуснали на промоцийка със купуването на три продукта или нещо от сорта (аз така я получих, иначе нямаше да си я купя) а те правят много, много рядко такива промоции.
Преди това съм си купувала мисля че Pro или Plush, не беше кошмарно гадна, но нищо особено, разните Ревлони и Лореали  удряха в земята, и са ме гримирали  в МАС магазин два три пъти с не знам кои техни, и бяха пак нищо особено, даже последния път си говорих с гримьорката и тя си призна че когато не е в МАС, никога не ползва техни спирали нито за себе си, нито за клиенти, въпреки че иначе по-голямата част от кита й е с гримове на МАС. ПОне не са скъпи да се ядосва човек... Wink

# 591
  • софия
Окончателно ме разубеди  Simple Smile Ще взема да си купя някоя на maybelline, че съм ги позабравила, а нещо в момента нямам желание за някоя скъпа. Сега ще прегледам сайт-а, който пусна да се ориентирам.

# 592
Няколко странички по-назад е обсъждана  Peace
Blush сега видях, да , мерси Simple Smile

Значи да разбирам, че повечето сте доволни от нея и единственият проблем е, че слепва миглите? Дали е по - добра от жълтата мейбълника, аз бях мн доволна от нея като я ползвах.  Rolling Eyes Ако ги сравним двете, какво ще кажете. Понеже съм разочарована от една на Ланком, с която съм сега, смятам да си взема жълтата или розовата на Мейбълин. Съвет плиииийз   bouquet

# 593
  • в Кошера

Значи да разбирам, че повечето сте доволни от нея и единственият проблем е, че слепва миглите? Дали е по - добра от жълтата мейбълника, аз бях мн доволна от нея като я ползвах.  Rolling Eyes Ако ги сравним двете, какво ще кажете. Понеже съм разочарована от една на Ланком, с която съм сега, смятам да си взема жълтата или розовата на Мейбълин. Съвет плиииийз   bouquet

Честно казано не намирам разлика м/у двете  Rolling Eyes Wink

# 594
Ето сещо и от мен.Момичета,зосега винаги съм купувала само марка спирали ,то не ряха -кристиан Диор,Ланком,Хелена Рубенсън и т.н.Наложи ми се да пътувам и трябваше набързо са си купя спирала,е купих си на Мейбелин-жълтата ,останах невероятно изненадана,колко много е добра,мога да кажа възхитена,а да не говорим че в Б-я са много ефтини...

# 595
  • София
http://www.dkoopjeswinkel.nl/images/max_factor_lash_lift_mascara.jpg
Някой ползвал ли е тази? Днес я видях в един магазин, беше намалена на около 12лв. Търся нещо да повдига и разделя...  Praynig

# 596
аз ползвам на MAC-plush lash,и съм много доволна,не смятам,че лореал или мейбалин са по-добри Simple Smile

# 597
  • София

Аз харесвам много повече жълтата Мейбълинка от розовата. Четката ми е много неудобна и заради това ми се слепват. Иначе като консистенция самата спирала май е същата, само четката е различна.

# 598
  • Бургас
Преди няколко дни писах, че съм много доволна от Буржоа Клубинг. Виждам, че има и негативни мнения, но на мен ми харесва.
Ето една моя снимка, на която едното око е без спирала, а другото със. По принцип си слагам и сенки + молив, но сега специално сложих само спирала, за да се види по-добре ефекта.

http://nadidg.snimka.bg/other/spirala.494295

Само да добавя, че в комбинация със сенките и молива ефекта е още по-добър. може да слжа и такава снимка скоро.

# 599
nadi_dg, чудесно ти стои спиралата  Peace И аз много я харесвам, мисля дори да я повторя в някой от цветните й варианти, но в крайна сметка всичко си е индивидуално - от всеки продукт има и доволни, и недоволни  Wink

Общи условия

Активация на акаунт