Спирала за мигли 2

• 93 221
  • 732
  •   1
Отговори
# 570
  • Belgium

Не знам дали ще ми повярваш, но тя просто нищо не прави. Пробвай и ще видиш. Много съм разочарована. Sad

Хмм, много противоречиви отзиви за тази спирала. За сега оставам на ниво обмисляне  Laughing

Благодаря че сподели и друга гледна точка  Laughing

# 571
Не знам дали ще ми повярваш, но тя просто нищо не прави. Пробвай и ще видиш. Много съм разочарована. Sad

Хмм, много противоречиви отзиви за тази спирала. За сега оставам на ниво обмисляне  Laughing

Благодаря че сподели и друга гледна точка  Laughing
Нормално е да има различни мнения....много е индивидуално...зависи какво търсиш, какви са ти миглите то това си го знаете де  Laughing...най-добре отиди и виж на място.  Peace

# 572
Аз я чакам тази на Диор, дано ми допадне,че се стреснах от отзивите Rolling Eyes

# 573
  • Бургас
Спиралата, за която мога да гласувам с две ръце и ползвам от 2 години е Буржоа клубинг. Разликата, която се постига е ОГРОМНА. Струва около 18 лева, но си заслужава. Пробвайте, няма да съжалявате!

# 574
Спиралата, за която мога да гласувам с две ръце и ползвам от 2 години е Буржоа клубинг. Разликата, която се постига е ОГРОМНА. Струва около 18 лева, но си заслужава. Пробвайте, няма да съжалявате!

Дай картинка/линкче, че да я видим. Какъв ефект постигаш?

# 575
# 576
  • софия

На "първо четене" намирам това. Не съм впечатлена, както и девойката с блог-а. Peace

# 577

На "първо четене" намирам това. Не съм впечатлена, както и девойката с блог-а. Peace

В makeupalley.com има средна оценка 3.2 (от макс. 5) от ревютата на 134 човека. т.е. средна хубост, според миглите и желанията може и да допадне на някой.

Лу diorshow extase пак там има оценка 3.6 от ревюта на 24 човека...

Аз като цяло напоследък си поставих за цел да не си купувам никакъв козметичен продукт който на този сайт има оценка под 4 от поне 50 човека, и да ви кажа откакто го правя не съм съжалила за нито една покупка...

# 578
  • софия
MissNellie, много полезен сайт   bouquet Запазвам си го.

# 579
тази която я рекламират на Maybelline розовата за ефект изкуствени мигли има ли я вече по магазините, някой тествал ли я е?
http://imworld.aufeminin.com/dossiers/D20100121/Maybelline-The-F … cara-175704_L.jpg

# 580
  • в Кошера
тази която я рекламират на Maybelline розовата за ефект изкуствени мигли има ли я вече по магазините, някой тествал ли я е?
http://imworld.aufeminin.com/dossiers/D20100121/Maybelline-The-F … cara-175704_L.jpg

Няколко странички по-назад е обсъждана  Peace

# 581

Аз също съм ползвала Volume Clubing на Bourjois, нищо общо нямаше ефекта с показания. Определено останах доста доволна от спиралата. Но и миглите ми са много дълги и достатъчно гъсти, няма как да се постигне същия резултат, ако са късички и редки.  Много обем, направо огромни и тежки мигли, но пък точно затова не я предпочитах за ежедневието, ефектът беше прекалено натрапчив. Не, че е чак нещо невероятно и изключително, но и определено резултатът не беше това нещо от снимката – едно слепено снопче мигли...  Peace

# 582
  • София

Аз я тествах вчера. Нищо особено и никакви изкуствени мигли.

# 583
Аз се записвам с отрицателен отзив за Буржоа Клубинг, даже най-отрицателния. Нямам по-гадна спирала...слепва, клепа, нито удължава, нито сгъстява...миглите ми са нормални, може би по-скоро къси, но не редки. Е, тая спирала е ужасна ...ЗА МЕН!

# 584
  • в Кошера
Аз се записвам с отрицателен отзив за Буржоа Клубинг, даже най-отрицателния. Нямам по-гадна спирала...слепва, клепа, нито удължава, нито сгъстява...

newsm10 smile3501 smile3521

Общи условия

Активация на акаунт