Спирала за мигли 2

• 93 239
  • 732
  •   1
Отговори
# 630
Момичета, да попитам някой виждал ли е водоустойчивия вариант на Telescоpic в София? Дали се внася изобщо в България? В сайта на Лореал не пише, че е продукт, който не се предлага в Бг, а никъде не съм я виждала  newsm78 За тази спирала става въпрос:

http://www.lorealparisbulgaria.com/makeup/eyes/telescopic/noir-waterproof.aspx
Тази я купих от Сефора, но в Париж. Разбирам, че и в София са открили. Потърси там. А къде се намира магазина?

ralykiss, благодаря ти   bouquet В МОЛ Сердика има магазин на Сефора и в МОЛ -а на Цариградско шосе, ако правилно съм разбрала от съседната тема. Не съм посетила все още нито един от двата, но скоро смятам да го направя и ще проверя и за тази спиралка  Simple Smile

# 631
ще ви кажа само,че съм адски доволна от спиралата ма Maybelline-great lash,оформя ги страхотно,препоръчвам ви я, а и не е скъпа около 7-8 лева е,много повече съм давала за спирали на AVON и ОRIFLAME, докато не открих тази  Heart Eyes

# 632
ще ви кажа само,че съм адски доволна от спиралата ма Maybelline-great lash,оформя ги страхотно,препоръчвам ви я, а и не е скъпа около 7-8 лева е,много повече съм давала за спирали на AVON и ОRIFLAME, докато не открих тази  Heart Eyes
  Може ли някаква снимка на въпросната спиралка, че не се сещам.  Grinning

# 633
# 634
тук накрая на клипчето има кратко ревю на Фолсис на Мейбълин

http://www.vbox7.com/play:decf2593

# 635
за фенките на Мейбълин - жълтата и розовата спирала в Carrefour са по 10 лв. Simple Smile  Sunglasses

# 636
Тази Loreal Voluminous, много я хвалят нещо....
Та имам питане за нея, дали се рони или размазва под очите?

# 637
Тази Loreal Voluminous, много я хвалят нещо....
Та имам питане за нея, дали се рони или размазва под очите?
Не съм забелязала да се рони или размазва, но и аз не съм я ползвала много пъти, защото при мен слепва доста и резултата не ми харесва. Тази, която е Х5 имам аз, но както писах не ми харесва ам никак, може би варианта Х4 да е по/добър.

# 638
Амра ,благодаря.  bouquet
Аз вече и хвърлих око, а и с това намаление в ДМ...

# 639
Hug А какво е това намаление в ДМ? Да не би да става дума за 15% понеделник, вторник и сряда на всичките продукти?

# 640
Много е зле тази спирала, рони се ужасно,все бях с черно под очите и слепва.Твърдо не я препоръчвам Naughty

# 641
Да... Същото намаление...
Ще ме разори... Cry

elinor1985 Нещо я харесах, ще я пробвам пък ако не става, не става.

# 642
Да... Същото намаление...
Ще ме разори... Cry

elinor1985 Нещо я харесах, ще я пробвам пък ако не става, не става.
Дано при теб не е така и да си доволна Peace

# 643
Ааа, много интересно е това намаление Grinning И аз трябва да намина, отдавна не съм ходила.
Пробвай я тогава спиралата Simple Smile излиза не скъпо, а и доста момичета я хвалят, повечето са доволните от нея, отколкото недоволните.

# 644
Къде е това ДМ?

Общи условия

Активация на акаунт