Спирала за мигли 2

• 93 210
  • 732
  •   1
Отговори
# 645
  • в Кошера

В подлеза на Софийския и в Сердика център на най-долния етаж  Peace

# 646
Хубаво е да се използва Google!
Иначе тук можеш да се ориентираш, даже мисля, че има цели теми във форума за този магазин.

# 647
Едно бързо ревю на спиралата на Lumene за чувствителни очи. Изглежда така:

Цената и е 20лв и в общи линии това е най-лошата спирала, която съм ползвала.
1. Миглите са максимално слепени
2. Не придава никакъв обем, нито дължина
3. Свалянето й е супер неприятно, понеже за да постигне нещо, трябва да се нанесат поне няколко слоя, в резултат, на което свалянето й става почти невъзможно и то дори с техния собствен продукт на Lumene за почистване на грим!
Просто споделям за да не се излъжете като мен.

Иначе сега си взех отново жълтата на Maybelline (взех я от мола за 10лв), тъй като ефекта, който ми дава тази спирала е отдавна доказан!

# 648
Купих си Loreal  Volumissime x 5 Carbon Black

Прави миглите ми да изглеждат абсолютно като fake, тоест изкуствени.Удължава ги много, прави обем ,лудница направо.

# 649
Някой ще ми сподели ли дали спиралата на Макс Фактор Фолс ефект лашес се сваля трудно? newsm78 Мисля да си я купя скоро, но се надявам да не е остава по миглите и да лепне

# 650

Прави миглите ми да изглеждат абсолютно като fake, тоест изкуствени.Удължава ги много, прави обем ,лудница направо.

И аз съм я ползвала. Наистина е много добра.  Peace

# 651

Арихитекът е още по-як!!!Тази е добра и също една от любимите ми!!!

И аз съм я ползвала. Наистина е много добра.  Peace

# 652
а като я сравните с архитекта коя е по-добра!

# 653
а като я сравните с архитекта коя е по-добра!
За мен Архитекта е на светлинни години, много по-добра е, но си е индивидуално Peace Ето на Мечоши примерно и харесва Volumissime, има и други страшно доволни момичета от тази спирала. Но аз намирам Архитекта за една от най-добрите спирали изобщо! Сивата обаче. Защото наскоро си взех водоустойчивия вариант на Lash Architect и не съм доволна от него - слепва, впоследствие трябва да реша с гребенче и разбира се започва да се рони. Да не говорим, че ми смъди на очите от нея. Не може да се сравнява с обикновения и класически вариант в сребристата опаковка, която удължава, разделя много добре, не се рони, не ми дразни на очите, въобще страхотна. Докато я носех са ме питали с каква спирала съм Flutter

# 654
Някой ще ми сподели ли дали спиралата на Макс Фактор Фолс ефект лашес се сваля трудно? newsm78 Мисля да си я купя скоро, но се надявам да не е остава по миглите и да лепне

Аз я ползвам, но дали се сваля трудно...хм, не мога да кажа със сигурност, тъй като аз използвам водоустойчивия вариант и я свалям с  двуфазния лосион на Лореал.  А някакви отзиви за новата Мейбалин-тази, която рекламират по ТВ -   в лилавата опаковка, с извита четка?

# 655

В подлеза на Софийския и в Сердика център на най-долния етаж  Peace

ДМ= Дрогерия маркет

на бул Стамболийски в горната част
и в 2 та нови МОЛ-а

# 656

Аз я ползвам, но дали се сваля трудно...хм, не мога да кажа със сигурност, тъй като аз използвам водоустойчивия вариант и я свалям с  двуфазния лосион на Лореал.  А някакви отзиви за новата Мейбалин-тази, която рекламират по ТВ -   в лилавата опаковка, с извита четка?

newsm10 аз я ползвам и съм доволна, но чак такива мигли като на ракламата не стават  Mr. Green; аз сега се запалих по Volumissime x 5 Carbon Black

# 657
  • София
Трябваше ми нова спирала и се спрях на тази: http://cosmetic-candy.com/wp-content/uploads/2009/11/max-factor- … ension-effect.jpg Разделя наистина перфектно, за мен 1 нанасяне не е достатъчно, но ако имам време да си поиграя малко - внимателно да извивам нагоре миглите и  да сложа 2-3 слоя, ефектът е много добър - миглите изглеждат по-дълги, което исках аз.

# 658
  • Miami
Момичета, имате ли впечатления от спиралата на Буржоа 1001 lashes black quartz http://www.bourjois.co.uk/catalog/make_up/eyes/mascara/1001_lashes_black_quartz   и от лосиона за почистване на грим за чувствителни очи пак на Буржоа? Видях, че през месец май, ако закупиш спиралата ти подаряват лосиона.
Аз по принцип си търся спирала за удължаване на миглите и разбира се да не ги слепва.  Видях, че има доволни от спиралата на кларинс http://oth.strawberrynet.com/makeup/clarins/wonder-length-mascar … der/73870/#DETAIL и сега се чудя между буржоа и тази.

# 659
Като цяло съм доволна от спиралата  bourjois glamour с розова капачка. Някой може ли да направи сравнение между нея и тази с черната капачка? Коя от двете е по-добра?

Последна редакция: нд, 09 май 2010, 14:43 от sonya83

Общи условия

Активация на акаунт