Ти какво сготви? Снимай, покажи! - 53-та тема

• 115 197
  • 721
  •   1
Отговори
# 465
цеце, роца, алхимика
благодаря ви, милички, за хубавите думи, радвам се че ви харесва, и най-вече добре че не си бременна, алхимика  hahaha
ох, много ме разсмя!

# 466
Чудесни предложения Dixi !Поздравления!
А хляба на Мамето е умопомрачителен  Naughty

Постни мъфини с конфитюр от сини сливи

# 467
и от мен мъфини, с ръжено брашно и овесени ядки

и крем-супичка от моркови и тиквички за обяд

# 468
  • Пазарджик/Лондон
 Unknown_lady , ето рецептата :

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=447977.msg13192812#msg13192812

рени55 , благодаря ти  bouquet!

SvetletoS , пробвай качамака на Бордовски, аз от него се научих да правя качамак - много бързо става и е много вкусен, ето линк :

http://www.gotvetesmen.com/forum/index.php/topic,1002.msg26788.html#msg26788

# 469
  • София
Сега се сещам защо толкова време отлагах заколението на тиквата  Mr. Green Освен че останах без ръце от рязане и белене, всичките ми пръсти са рендосани и с лепенки  ooooh! Ей това ми е една от най-неприятните дейности в кухнята.

Иначе си спретнах най накрая

Тиквени баклавички   chef

Още не са изстинали, довечера ще ги покажа в разрез. Че и една тиквена баница спретнах покрай тях  bowuu

Хубав ден, момичета!  bouquet

# 470
Привет неуморни кулинарки.Да покажа и нашия обяд,гюведжета и тръбички с вишни на Селма.

# 471
рени55 ,може ли рецептата на голите сърми и на шоколадовата ти грис-халва/обожавам я,но не съм пробвала шоколадов вариант/. Hug
Аелис,негърското дупе по рецептата на марулка ли е?Ако не е, може ли твоята рецепта?

# 472
Благодаря, момичета!  Hug Тортата се прави буквално за 10 минути. Понеже за рождени дни готвя не с часове, а с дни,  ooooh! този път реших да правя по-бързи неща, включително и тортата, и пак едва успях. Simple Smile Тортата е с готови кафяви блатове и сладка сметана за разбиване. Леко сиропирана и с банани по средата. Отгоре - шоколадови бонбони и праскови. Бързо, лесно, вкусно и свежо. Simple Smile

Нордина,  Hug , твоите ястия само като ги видя - веднага познавам, че ти си ги снимала, има нещо специфично в тях.  Simple Smile

Желая ви хубав ден, а аз ще гледам да се включвам по-често. Стига толкова работа!  Laughing

# 473
  • Пазарджик/Лондон
PURE ELIXIR , по рецептата на Марулка е, само бих добавила, че сладкиша трябва да се консумира добре охладен Wink.

# 474
  • област Софийска
Здравейте, кулинарки! Пак сте творили, творили...
alximika, много привлекателно изглежда тази картофена бърканица, мммммм
dixi, чудна трапеза!
Аелис, много вкусни нещица!
Няма какво да ви изброявам, всичко е чудесно, вие си знаете  Hug
От мен днес
Таратор

Мусака

Кекс с кайсиев аромат

# 475
PURE ELIXIR , по рецептата на Марулка е, само бих добавила, че сладкиша трябва да се консумира добре охладен Wink.
  bouquet  bouquet
Само що си мисля,че нейния не беше сиропиран,а и сметаната й не беше подсладена Thinking,ей сега ще вляза в нейните любими  за справка. Peace

# 476
  • Пазарджик/Лондон
 bouquet  bouquet
Само що си мисля,че нейния не беше сиропиран,а и сметаната й не беше подсладена Thinking,ей сега ще вляза в нейните любими  за справка. Peace

Ето линк към рецептата Hug:

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=258128.msg9366733#msg9366733

Сиропиран си е сладкиша, а захарта в сметаната и орехите ги добавих от себе си Wink.

# 477

Сиропиран си е сладкиша, а захарта в сметаната и орехите ги добавих от себе си Wink.
И добре си направила,и аз така ще го реализирам. Peace

# 478
От мен пиле в бадемов сос и картофена салатка за гарнитура.

# 479
  • Бургас
Може ли рецепта за бърканата пица на maia 4444,благодаря предварително  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт