Ти какво сготви? Снимай, покажи! - 53-та тема

• 115 182
  • 721
  •   1
Отговори
# 495
@ИВКА@,браво за тръбичките! smile3501
Aredhel ,много ми допаднаха твоите яйца на очи! Grinning Crazy

# 496
Добре, че ходим на гости на по-близки хора, та да си начеша крастата, че моят мъж не иска вече да меся, дебел ставал...да се чудиш?! Thinking

Козуначените кифлички и импровизираният козунак ги изтървах, че правех украсата на питката и станаха малко като негърчета Laughing

# 497
Мини кексчета с ябълки и канела,по лично изобретена рецепта Wink:

И вечерята - баница с дърпани кори на сач.Впечатлена съм от резултата,перфектен вкус  chef

# 498
  • София

Аз да си покажа тиквените творения от днес  Mr. Green

Тиквена баклава

Тиквена баница

maqaami
, много ти е красива питката!  bouquet

Маме, как има търпение и кръст/особено предвид деликатното ти положение/ да я дърпаш тая баница? Много ги харесвам, обаче нещо не ми идват отръки  Thinking Веднъж в годината се наемам да я правя, но повече от това - не  Naughty

Приятна вечер!

# 499
  • При елфите ...
@ИВКА@,браво за тръбичките! smile3501
Aredhel ,много ми допаднаха твоите яйца на очи! Grinning Crazy

Селма, много благодаря!   bouquet

# 500
Магаами, страхотна питка, браво   bouquet
Дес, може ли рецептичката за дърпаната баница. Ще правя и аз подкокуросана от Мамето и от теб  Peace
Цеце, разкошно изглежда тиквената баклава  Heart Eyes

Ето и нашата вечеря:
Салатка

и Скаридки

Лека нощ на всички  Hug

# 501
Добър вечер майсторки .
Отново видях големи вкусотийки и големи красоти  Flutter Поздравления за всички  newsm51

dixi- привет  wavey чудна тортичка си направила за рожд. ден на малката  Heart Eyes
Ех....ако можеше сега тези пияни монахини да ми " кацнат "  Simple Smile на масата.... Party ще помоля и аз за рецептата, Lois ?   chef
Вчера като видях картофената запеканка на labrex колко апетитно изглежда и днес я направих и аз  Simple Smile че много ми се хапваше.... Crazy

картофена запеканка на TheNMaster

домашна царска туршия

и много вкусни и ароматни мъфини с дюли, по рецепта на Umbra   bouquet

# 502
  • София /Абсурдистан
Благодаря   bouquet
Можеш ли да ме ориентираш все пак колко брашно отива, поне приблизително?

# 503
трейси,аз я правих с готови кори Белла,дърпани на сач.Ти сигурно искаш рецепта за това как се правят самите кори newsm78

# 504
 tracy_t може ли рецептата за скаридите.Благодаря предварително  chef

# 505
  • Пазарджик/Лондон
Благодаря   bouquet
Можеш ли да ме ориентираш все пак колко брашно отива, поне приблизително?

Unknown_lady , трябваше да го премеря, като ще публикувам рецепта Embarassed.Повече от 500 гр. отне при мен, сложи си в тавата, в която ще месиш пресято брашно окопо 400 гр., забъркай с вилица, като стане гъсто меси с ръце и добавяй брашно дотогава, докато престане да ти лепне по ръцете, оформи питката и във фурната Heart Eyes.Ако искаш на лични ще си пишем, много ми се иска да ти се получи Hug.

И аз ще чакам рецептата за монахинята Heart Eyes.

От мен "Сладкиш Софи":

И парченца:

# 506
  • Географският център на България-Габрово
Аелис много изкушяващ е този сладкиш може ли рецептата моля!

# 507
  • София
Mнооого шоколадов кекс:

# 508
Веси, благодаря ти!  Hug Не знаех, че съм липсвала на някого, но много се радвам!  Grinning

Дес, баницата ти е разкошна! Heart Eyes Аз съм любителка на банците със сирене (и не само), особено такива бухнали като твоята.   bouquet Суупер! И на мен не ми стана ясно за корите? Какви кори на Белла, че да стават за дърпане?  newsm78 Аз съм купувала фини кори и бутер тесто...  Confused

А кекса с ябълки как го правиш? Може ли рецепта? Simple Smile Тъкмо се чудех какво сладко да забъркам, пък имам и ябълки...   Mr. Green

Аелис, моля за рецепта за сладкиша "Софи". Изглежда така, сякаш е сиропиран. Мисля, че ми се хапва нещо точно такова. (Понякога ми се яде нещо, ама не знам какво точно.  Joy )

А някой да знае рецепта за сладка сиропирана баница? Ходихме в едни познати преди време и ядох такава с локум, но като че ли нещо й липсваше. Търся определен вкус, може би... достатъчно плънка и повече сироп, така че да е достатъчно сочна. Може би търся някакъв определен вкус от детството си, знам ли, мисля, че като дете съм яла за последно такова нещо, но никой от семейството ми не прави такива баници и нямам рецепта. Имате ли предложения?  Rolling Eyes

# 509
Дейзи Крейзи, много лесно се правят:
Измиват се скаридите, леко се заваряват, колкото да се бланшират. Нарязват се две скилитки чесън и дръжки от магданоз и се пържат заедно със скаридите във не много мазнина на тефлонов тиган

Общи условия

Активация на акаунт