Ти какво сготви? Снимай, покажи! - 53-та тема

• 115 179
  • 721
  •   1
Отговори
# 480
Може ли рецепта за бърканата пица на maia 4444,благодаря предварително  bouquet
Заповядай - http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=418520.0

# 481
  • София

рени55 ,може ли рецептата на голите сърми и на шоколадовата ти грис-халва/обожавам я,но не съм пробвала шоколадов вариант/. Hug

Голите сарми са по рецептата на Пепчо - http://pep-4o.blogspot.com/

Ето и  ШОКОЛАДОВА  ГРИС  ХАЛВА

# 482
# 483
Пепчо, Еси, Роца, благодаря ви!  bouquet  bouquet  bouquet
martin4e, тортата ти е перфектна!
TheNMaster, крайно време е да ни покажеш вкусотиите си! Crossing Arms Наближава Никулден, май пак ще правя шарана по твоята рецепта(ако намеря такъв, де  Laughing).  Hug
nordina, харесва ми предложението ти за махамара. Ще я пробвам, но без лютата чушка, по определени съображения.  bouquet
maqaami, гъбите ти фантазия изглеждат фантастично! Ако може да разкажеш как ги направи. И аз се точа на мъфините отдавна. Никога не съм правила, но вчера си купих хартиени формички, имам си и метална форма, та остава да намеря сега моята рецепта. И време, де...
Ето и от мен някои простички нещица: разядка със сирене и чесън, за която ме подсети Селма, спаначена супа и ванилено кремче с ягодово сладко:

И две от пюретата за бебето: спанак с ориз и сирене и картофена яхния –  много ми харесват цветовете, които се получават, след като се пасират различните зеленчуци и просто не се стърпях да ви ги покажа! Blush

# 484
  • забравих си мисълта...
Толкова много вкусотии сте сътворили, момичета. Чудесни ястия, професионални снимки, всичко е просто перфектно.
От мен една обикновена, но вкусна баница със сирене.

# 485
Чудни нещица.
Венетка, разкошна баница, как ми липсват българските кори  Confused
Мама Цоцоланка, и твоята е страхотна, изглежда просто невероятно съблазнително, домашно приготвени ли са корите? Ако да, може ли рецептата?
Енаморада, може ли рецептичка за бадемовия сос към пържолките?
От мен днес за обед пълнени чушки с кайма и ориз

Последна редакция: пт, 20 ное 2009, 18:17 от tracy_t

# 486
Мама Цоцоланка,моите уважения за баницата ти! newsm20

# 487
Добър вечер, аз наобяд правих бърканата пица. Този път я сложих в по-малка тава, за да стане по-дебела и страшно много ми хареса. Стана много пухкава и мека, вече само така ще я правя:

# 488
Вкусно-вкусно-вкусно и много апетитно е тук от всички вас. HugДнес цял ден нямаше интернет и с удоволствие ще вкуся от всичко.

# 489
от мен днес десерт. нещо ме е обзела носталгия по едновремешните рецепти  hahaha.
та от тефтера на майка ми - пияни монахини  Mr. Green

# 490
  • София
SvetletoS,благодаря за хубавите думи BlushЗа качамака не използвам някаква специална техника,просто следвам указанията на опаковката Peace

Венета, много апетитна баничка,макар и обикновена Wink

Мама Цоцоланка , срахотно изглежда тази дърпана баница,а предполагам колко трудно се прави Simple Smile

Marieta , с тази пица ми предизвика силно слюнкоотделяне,много е изкушаваща Peace

И всички други- големи красоти приготвяте,а не се съмнявам че са и вкусни Grinning

# 491
Lois,изглежда невероятно вкусно !Може ли рецептата?   bouquet

# 492
  • Варна
Добър вечер и от мен.Да се отчета и аз с нашата петъчна вечеря,картофена запеканка с купешка туршийка. Simple Smile

# 493
  • При елфите ...
Комплименти за вкусотийките, които видях!   bouquet
От мен нещо аламинутно - Яйца на очи в доматено сосче.

# 494
Поздравления за всички, набързо ви разгледах и всичко е страхотно   bouquet
dixi радвам се да те видя отново тук, бях се затъжила за теб и естествено забележително завръщане и тортата и всичко останало е супер  Hug
Утре ще кача някои снимки, че днес нямам батерии на апарата. Blush
Приятни почивни дни  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт