С ръчичка или пък с краче почуква по корема МАЙското дете. N7

• 27 775
  • 750
  •   1
Отговори
# 225
  • Пловдив
angelka, просто не пиши целия номер - никой няма да ти се обади оттам  Laughing

Точе, много сладко коремче  Heart Eyes Ама ти нали беше казала, че не си съобщила на работата - че как го криеш това прекрасното  Hug

Беборанче, радвам се, че си вече по-добре. за гърлото пръскай Тантум верде, можеш и хомеожен, Хексоралетен да смучеш  Peace Дано бързо отминава  Hug За отношението в болницата просто оставам безмълвна  #Cussing out

# 226
Здравейте и от мен Simple Smile
Днес си поспах порядъчно.Вчера изчистихме с мъжо из нас и днес само ще мързелуваме.
Беборанче  Hug радвам се че вече си си във вас.Отношението наистина е било безобразно,но така си е в някои болници.Сега като си си във вас ще се възстановиш по-бързо.Почивки,хапвай си здравословно и се радвай на бременността си Simple Smile На теб ти се случиха толкова  много неща,просто ужас....Дано вече всичко е наред  Praynig Ти и бебето да сте здрави  Praynig Hug
Консултациите и при мен са на един месец,така е ..... нали е държавно,ако искаш повече отиваш и си плащаш....И аз още не съм усетила онова "пърхане",но все си мисля че понеже съм бременна за първи път затова.

# 227
Докато ви изчета, забравих какво исках да пиша Crazy
Разгледах албумчето- ама всичките сте много хубави майски мами...с  много сладурести кореми Hug
Беборанче напълно те разбирам за МД. Имах престой там за няколко дена и съм се зарекла,че кракът ми няма да стъпи там #Cussing out
Много се радвам, че вече усещате бебоците. И на мен много ми се иска,но ми е раничко. Чакам с нетърпение да дойде декември,защото си мисля,че тогава ще започнат ритничетата Mr. Green
И аз съм хвърлила око на някои неща от ларедут-най-вече за бебчо, но ще чакам да мина 28г.с. и да се развихря. До сега не съм пазарувала от там,така че се радвам,че има кой да помага  Hug
Aila много полезна информация даваш. Наистина е голяма помощ   bouquet
Аз утре съм на преглед да обсъдим с докторката какво ще правим с този серклаж. Така или иначе до една-две седмици ще трябва да ми го направят и вече взех да се притеснявам за цялата манипулация Tired
Чао за сега от мен Simple Smile

# 228
  • София
Беборанче, ужасно е това през, което ти се е наложило да преминеш. В МД  наистина не са едни от най любезните и внимателните. Според мен обаче не те е пратила докторката на правилното място, те там кой знае колко не могат да ти помогнат. Най-важното е че бебчето е добре и е живо и здраво.  Hug
Почивай си сега, поглези се и дано скоро да пращиш от здраве.  Peace
змейче, аз им казах тази седмица, на шефовете.Laughing Някои от колегите ми обаче ме попитаха, тези които се престрашиха, че то наистина работата вече е доста очебийна. Laughing
И при мен консултациите са на 1месец нищо, че съм на частно и ме водят рискова. Аз също като някои момичета започвам да си вкарвам напрежение като мине повече време. След прегледа съм спокойна за седмица две и после се почва с фантазията и страховете. Сега съм чак на 28-ми и вчера така превъртях, че нали пак бях болна и като започнах да се тръшкам в къщи, че може нещо да му е станало на бебчо. Мъжа ми миля в чудо се видя, даже бяхме решили днес да ходим някъде да ме прегледат.  ooooh!
Мисля си че като почна да усещам бебчо ще съм по спокойна и с нетърпение чакам този момент.  Praynig Laughing

# 229
  • Пловдив
Точе, определено ще си по-спокойна  Peace Предната бременност и аз бях шаш през няколко дни... на 2 седмици поне ходех да ме гледат, но тогава 2 пъти лежах в болница до 12 г.с. само и много си беше напечено положението. Като усетих бебето към 16-17 г.с. и се кротнах и почнах само 1 път в месеца да ходя и си ми беше спокойно. Сега като че ли по-малко се шашкам Laughing и не ходя така често на прегледи... Само че на база предния ми опит по- към края май ще трябва да съм по-редовна  Rolling Eyes
А как реагираха шефовете - помня, че се притесняваше

Аз май се спрях на количка - само дето не съм виждала на живо - тук не мисля, че се предлагат  Rolling Eyes Намерих я на страхотна оферта, реалната й цена е около 400 лири, аз я открих на 150. Четох коментари за нея в нета и доста я хвалят... Уини и другите чужбински мами - можете ли да кажете нещо за нея  Laughing MAMAS & PAPAS ZiKO HERBIE
Ето снимки от албум на една мома англичанка  Laughing
http://www.auctiva.com/hostedimages/showimage.aspx?gid=803250&am … ,0,0&format=0

# 230
змейковица, много е хубава количката Peace и аз съм се спряла на този тип колички
вчера гледах "Футбулни съпруги" и за пореден път се дивях на количката на Деница, много извънземна ми изглеждаше  Shocked http://www.moebebe.com/catalog/product_info.php?cPath=61&pro … 48ac0a5227e33d426

Ти ли беше споменавала, че ползваш фирма-посредник за поръчки от ebay? Напоследък все си харесвам нещо, които не искат да ги пращат до БГ  #Cussing out и се чудя към коя фирма да се обърна  newsm78

п.п. току-що си поръчах един бременски сутиен от ebay, че в ла редута моя номер го няма  Sunglasses

# 231
  • София
змейче, количката е много хубава, на мен много ми харесва от снимките . Изглежда ми стабилна, точно като за нашите улици, а колко килограма е ?.  Hug
Ох, шефовете реагираха добре, даже някои ми се зарадваха, знаят че имах проблеми и че е дълго чакано това бебче. 
Дано го усетя както казваш ти 16-17г.с. така ще мирясам и по малко ще се вкарвам в цветни филми.  Praynig Praynig Praynig Към края и двете май ще сме по редовни, но нали ще сме на финала, това ще ни крепи.  Hug Praynig Heart Eyes

# 232
змейче   и на мен много ми харесва количката можеш ли да дадеш линк към самата оферта там където пише цена и всичко  Rolling Eyes

# 233
Змейче,много е готина количката.Само че това че е черно и бяло не ми допада много,много но иначе е мн сладичка  Simple Smile
Десекс,тази количка.........?!Какво е това?Грам не ми харесва,но то все пак всеки си има различен вкус ....  Thinking

# 234
  • Пловдив
Десекс - да, аз ползвам фирма-посредник и вече изобщо не се занимавам да ги питам ще пратят или не. Защото ако се съгласят да пратят искат невъзможни суми за шипинг  Peace И на мен това извънземното не ми харесва хич...

Точе, 11 кг. е - мисля, че е доста добре за комбинирана. Има някои модели, които са с 1-2 кг. по-леки, но тази казват англичанките, че е много стабилна. Има я и в червената гама  Sunglasses От снощи я сънувам и едва се удържам да я поръчам  Embarassed Мъжът ми я разглежда и той досега и също я хареса, ама пусто много рано бе и не смея  Embarassed

Николе, нарочно не давам офертата, че още се колебая да я поръчам или не - само 1 бр е  Embarassed
Ето линк от сайта на производителя
http://www.mamasandpapas.com/range/herbie/2620/

# 235
  • София
И на мен ми се вижда раничко,  newsm78 но пък ако се притесняваш, че ще я изпуснеш, то си заслужава риска. Чудя се те след нова година там покрай празниците май правят зверски намаления, дали пък няма да е добре да се види, какво ще предлагат. Може да си харесаш някоя друга повече от тази сега. Ох, не знам и аз съм като теб, много добре те разбирам как те тресе треската.  Laughing

# 236
споко  Hug аз много я харесвам но е малко скъпичка почти 900лв ,пък и аз само за информация разглеждам  Wink иначе смятам някъде от Варна да си купя...но даже не знам къде продават  newsm78 като му дойде времето ще търся.

# 237
  • София
  Kenga_  радвам се че съм от помощ, а за серклажа, който доколкото си спомням при теб е задължителен не се притеснявай изобщо. Стискам палци всичко да мине бързо и леко и без проблеми  Praynig

# 238
Змейче, ще кажеш ли коя е фирмата посредник за и бей, защото това май е най - удобно.
Количката е много сладка, но наистина това черно и мен малко не ме кефи, а и видях, че бялото е в средата, точно, където лежи бебето, няма ли много да се цапа? а то сваля ли се за пране?

# 239
  • Русе
Привет и от мен днес! Grinning
Ние ходихме на разходка извън града,ама заваля.Накрая завършихме с дъждобрани. Mr. Green
Беборанче,раздвам се ,че си добре!За гърлото можеш да си направиш компрес с извара,много помага особенно за налепи.Слага се с дебилина около 1см на хартия и найлон увиваш с шал и спиш.Хубаво е да се държи 8 часа. Peace
alex88 , моят мъж вече го няма месец. Cry Моряк е и е на път.Ей това пък е съвсем гадно.Сами с малкият и бременна,че после и бебето. ooooh! Абе ще свикна. Peace
змейковица ,количката е супер. Peace

Общи условия

Активация на акаунт