С ръчичка или пък с краче почуква по корема МАЙското дете. N7

• 27 772
  • 750
  •   1
Отговори
# 240
Кенга може и да не си само ти със серклаж. Аз в сряда ще разбера за себе си. Доколкото знам се прави с пълна упойка и нищо не разбираш, но като наближи момента за раждане било доста неприятно отстраняването на конците. Ох, какво да се прави, ако трябва ще изтърпим и това  Confused

# 241
Здравейте , момичета Simple Smile

Беборанче, много се радвам, че си по-добре, че и бебчо е добре. Цифричките дето си дала са супер, бебчо е пораснал Simple Smile))))  Но за МД съм потресена, аз се колебаех за раждане в МД или Шейново, чух лоши отзиви и за двете, но за съжаление няма да мога да си позволя платено в болница и вече се притесних... Може ли да има такива хора !!! Наистина са за  #2gunfire

Змейче, количката е супер Simple Smile

Точе, съгласна съм с теб за коледните намаления. Наистина може би ще пуснат много хубави работи на още по ниски цени Simple Smile)))

Кенга, Синя птичка, явно се по-запознати, кога е необходим серклаж?

# 242
  • Русе
sinq pti4ka, на ЖК ли си в сряда? Аз трябва да съм във вторник, но до колкото знам са отменени и утре мисля да се обадя за да попитам кога все пак трябва да отида.
Змейче, количката и на мен много ми харесва. В червено звучи много добре.  Mr. Green Аз все по такива цветове се заглеждам.
Славчето, аз до колкото знам в 16 г.с. се прави преглед и ако е необходимо се прави серклаж. Може да се направи до 20 г.с.

# 243
Здравейте, момичета, аз малко се губя тези дни, но все се каня да пиша и се захващам с нещо друго. И на мен ми се иска да търся вече неща за бебко, но още е рано все пак, макар, че вчера влязох в C & A с една позната да купува дрешки за дъщеря си и аз се лепнах на дрешките за бебчета, но не знам защо на синичките, толкова сладки, мънички и мекички, че ми идваше да си купя нещо, но се отказах разбира се, че дори и не знаем какво бебоче ще е. Исках да споделя и с вас едно клипче с вас за свинския грип, аз определено съм решена за никакви ваксини, не смея да изпия едно хапче, ако ми стане зле, че ще давам да ми слагат измислени ваксини, ето и клипчето, макар, че може много хора да са го гледали http://www.youtube.com/watch?v=roSSO4fxIe4. Много целувки от мен и отивам да папам мекици, които си замесих сама и станаха доста добри.   chef   bouquet  bouquet  bouquet Засега цунки и се пазете всички , мами  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 244
 Беборанче дано да се оправяш бързичко и да си изкараш до края една прекрасна берменност.

Относно грипната епидемия,дочух че щяла да е до Вторник,така че има светлинка в тунела  Simple Smile

Много ми хареса и на мен количката,супер е.

# 245
  • Пловдив
Брагодаря ви за мненията за количката  Hug
Аз все пак ще послушам здравия разум и ще изчакам до януари-февруари поне  Laughing
Това не е бяло, а е бледо сиво, всичко се сваля и пере в пералня  Peace
Червеният вариант и на мен много ми харесва, но ми се струва много момичешки, а моето усещане е , че този път ще е момченце  Laughing
http://mamasandpapas.scene7.com/is/image/mamasandpapas/276510900_2?$large_img$

Тъкмо като поизчакам ще знам със сигурност каква да взема  Laughing

За фирмата посредник - пишете ми на ЛС, защото може да ме санкционират модераторите специално за това. Преди имаше теми да тях, но вече е забранено  Peace

# 246
Количката в червено е номер едно!
Аз също до сега гледах , има толкова много модели и марки, че се изгубих. Какво се гледа - марката, тежестта и  newsm78?
Моят ще е мъж и се чудя между синьо и зелено, но надали дизайна е най - важен. А всички ли се шерат?

# 247
Здравейте момичета Simple Smile
Тук заваля дъжд Sad Гадост.Няма ли вече да има сняг  newsm78
ИСкам да ви питам в какво случай се прави серклаж?
Змейче количката в червено е супер,така вече и на мен ми харесва,но аз съм решила момиче или момче няма значение-количката ще е в синьо.Ето и фаворита ми: http://www.simonovi-bgshop.com/tsetska/catalog/product_info.php/ … /products_id/9879 Гледах суматии други модели в много сайтовце,но не- ТАЗИ Е КОЛИЧКАТА за мен.Нищо друго не ми грабва окота така.Но ще видим като му дойде времето,то само с бебето и мен всичко да е наред.
Мимак,братовчедка ми е така.И нейния мъж е моряк.С първия им син не беше в БГ като го роди.Видп го на 4 месеца и нещо.За втория беше с нея на раждането,но след 2 седмици замина пак на път и тя сама с 2те деца,добре че извика майка и да и помага.Моят мъж пък е военен.Само че работи в поделението в Шумен,а ние живеем в Разград.Пътува всяка сутрин и вечер за работа.И по едно време искаше и на мисия да ходи,но аз му забранох категорично-я се върне,я не се върне.Само че те пък имат доста често обучения по полигони и го няма по седмица-две.Догодина дори май месец пак щели да имат.Добре че той ще може да позва няколкото дни бащинство и ще се отърве-живот и здраве де.
Славче,на теб казаха ли ти кога ще ти правят ФМто,че нали и ти ходиш в МД ВН?Аз на 21 съм на консултация и мисля че тогава ще е ФМ,та се чудя не е ли рано  newsm78 Тогава ще съм в 17 г.с.

# 248
alex88 , аз съм предишния ден т.е. на 20 ноември на БХС и може би и ФМ. Аз ще съм в 16 г.с.. Явно в МД Варна тогава ги правят тези изследвания.

# 249
zdraveite i ot men!(sajalqvam,4e pi6a na latinica,no v mommenta nqmam drug izbor) SadTa iskah da vi kaja,na 12-ti bqh na pregled,vsi4ko e nared ,slava bogu i izpolzvah momenta da zadam nqkolko vaprosa na moq lekar:1)koga nai-rano moje da se vidi pola?-toi mi kaza,4e nai-rano sas sigurnost pola moje da se opredeli mejdu 19-22 g.s.,vsi4ko drugo sa nqkakvi predpolojeniq,bez osnovanie,primerno ako kosti4kata na rakata e po-6iroka ii ne6to takova,nqkoi lekari PREDPOLAGALI mom4e i t.n.,i za dokazatelstvo,tai kato az napravih dosta  Shocked fizionomiq gledahme na videozona mnogo vnimatelno i dvamata(samo da kaja,4e toi e dokazan profesionalist,bil e 6ef mnogo godini na AG-varna,videozona mu e 4D,kombiniran s o6te nqkakvi ne6ta,takiva imalo samo 2 ,drugiq v Sf),kartinata e neveroqtna,puskahme cvetno,4erno-bqlo,neznam o6te kakvo-ami ni6to nemoje da se opredeli,neznam va6ite lekari kakvo sa gledali,no e p1len absurd!!! newsm78

# 250
  • София
Оле, оле! Само 4 дни не съм ви чела, а вие и втората тема ще преполовите скоро.  Браво, бърборанки!
Няма да спамя повече. Утре ще се опитам да ви изчета и да наваксам пропуснатото. Обаче ако продължавате с това темпо да пишете може и да пропусна нещо и да се съсредоточа върху новите въпроси, които засягате.
П.С. За протокола : все по-добре се чувствам, апетита ми се увеличава и вече нямам никакво търпение да усетя бебето да рита. Прегръдки и целувки на всички мами!  bouquet  Hug

# 251
Слънчева ще чакам да кажеш как е минал прегледа и дали са ти правили ФМто.  Hug

# 252
alex88, аз ходих във МД София, лекарката там каза, че ако искам да мина при нея на ФМ2 да отида на 28,12 или 04,01,10 Simple Smile

qilemak , благодаря за отговора за пола Simple Smile Наистина вече се чудех как толкова се разминават мненията на докторите, но явно имало защо Simple Smile

Zlatna_g , много се радвам, че се чувстваш по.добре Simple Smile) Явно много хора чакаме да усетим ритниче в корема Simple Smile)))

Момичета, днес следобед направо се разбих от подреждане и чистене на стаята, с майка преподредихме целия гардероб, изхвърлих всякакви неща, които "можело някога да ми потрябват", а дори не помня, че ги имам хахаха. Много съм доволна, свалихме в мазето неизползваеми работи и сега имам празно място ... толкова ценно за след 5 месеца Simple Smile

Оставям ви , лека вечер и сладки сънища Simple Smile

# 253
  • София
Благодаря ви момичета  Hug
Аз си взех за кашлицата Мукосолван и за нослето имам спрей с изотонична морска вода.
Мисля да ми свършат работа,пък ще видим.
Лека вечер сладурки!

# 254
qilemak на мен пък ми се струва абсурдно твоя лекар да каже, че по костичката на ръката някой ще определи пола  Shocked Аз като ходих на видеозон лекарката се опитваше  да погледне, когато бебето си разтваря и мести краченцата. И въпреки това не е 100% категорична за сега. И все пак ако бебето не е срамежливо до 19г.с. със сигурност ще се види на видиозон, поне аз така знам. В крайна сметка и момиче и момче да е, ще си го обичаме много  Simple Smile
Magi_TM  в сряда съм при Георгиев. Заради терапиите на които съм няма да ми отменят прегледа, а и трябва да разбера за серклажа. Отделно ми трябва направление и за ендокринолог, че и там следя няколко показателя, а вече закъснявам ooooh!
alex88 би трябвало да ти се направи гинекологичен преглед и да се види дали има скъсяване на шийката на матката. Вижда се и при преглед с добър видеозон, но май не е така прецизно както при гинеколкогичен преглед. Серклаж се прави доколкото аз знам от 16 до 20 г.с. А при мен май искат да се презастраховат заради двата аборта. Двама лекари, с които съм говорила са на мнение, че в моя случай по-добре да се направи. Този който ми води ЖК обаче е на мнение, че серклажа нямало кой знае колко да предпази, ако бебето не иска да си стои на мястото  Sad , серклажа според него повече предпазвал от инфекции. Незнам вече. Каквото кажат ще го направя, само всичко да е наред! В русенското АГ отношението е както в МД общо взето (поне според това което разказа беборанче). Хич не искам да съм там, ако ще се прави сррклаж няма мърдане за съжаление. Хайде лека нощ на всички и да сънувате сладки сънища  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт