С ръчичка или пък с краче почуква по корема МАЙското дете. N7

• 27 742
  • 750
  •   1
Отговори
# 60
janiii , добре дошла  HugЛеко бременеене ти пожелавам
Още една варненска мама в нашите редици newsm53
Наистина ако се появи и майче с близнаци ще е суууупер newsm10

# 61
момичета кажете спешно специалист уши нос гърло, за една приятелка

# 62
  • След завоя в дясно
Аз докато се усетя и вие 5 стр. сте изписали Crazy
Запис от мен

# 63
Здравейте на всички и от мен ... да ни е честита новата темичка и дано да я запълваме само с хубави новинки. Simple Smile
Аник  За лененото семе, аз преди време пих за друго ленено семе, сусамено семе и малко мед и вода и всяка сутрин си кусах по една супена лъжица от него. И между другото специално за стомаха адски много помага. Не трябва изобщо да се вари, за да стане лигаво, просто като престои малко в хлака водичка и става такова леко лигави, но аз да ми е по-вкусно си слагам и сусам и малко мед Wink Както сусаменото семе така и кивито, за запек и нередовни стомаси като моя, много помагат.

Winnie Много добре го каза това, че всеки трябва да си прави сметката как ще научи мъжа си. Моят е истинско съкровище. Няма мъжка или женска работа винаги ми помага с каквото може и той без да се налага да го карам. И мисля също да му поверя голяма част от грижите и задълженията за бебо, хем да не се чувства изолиран, а и аз определено ще имам нужда от помощ. 

angelka Страхотна булка си ... като тези от списанията  Grinning Аз до ден два ще си взема снимките от фотографа и ще качуря из нета ... като съм обещала - снимки ще има (макар и с малко закъснение)  Rolling Eyes

desex Честита принцеска ... да е много здрава, слънчева, усмихната и спокойна.   bouquet

janiii Добре дошла  Hug Пожелавам ти леко бременеене и да ни радваш само с хубави новинки Simple Smile

P.S. Май наистина само близначета си нямаме още ?!  Thinking Laughing

# 64
Благодаря момичета за сърдечното приветстване.  Hug

# 65
  • Sofia
janiii, напиши на колко години си и дали е първо бебенце, за да те включи Тинaina в списъка на първа стр.  Hug
˙·•● milkinis ●•·˙, като тръгнах да изхвърлям лененото семе, видях, че е станало лигавко  Grinning Ти смилаше ли го или така го ядеше? Все пак при бременност май по-добре да не се взима  Confused Целият зор да оправя стомаха е, за да мога спокойно да си ям любимите салати, цитруси и т.н.  Embarassed Rolling Eyes
Моят мъж много се промени, откакто имаме дете. Едно време си беше младеж - аз постоянно по пътищата или в Банско, той "ерген" в София  Mr. Green Сега във всичко ми помага, а като бях най-зле направо пое цялото домакинство. Обаче вече съм по-добре и гледам да му върна "жеста". С детето много се занимава - когато са бебета, мъжете са малко по-боязливи с тях, но после татковците стават по-интересни за децата Wink

# 66
Пиша веднага:  Simple Smile 25 години - първа бременност

# 67
aniK  За лененото семе, са ми казвали че ако искам мога да си го понамачкам малко или смеля, но аз си го кусах цяло. Направо от пликчето си правя "сместа", ленено, сусам, малко мед и малко вода ... и готово. Даже понякога се олисвам с похапването му защото то става приятно на вкус, хрупкам си семенцата ... и така.

Иначе аз нямам търпение да го му видя изражението на моя в момента в който се появи бебо. Сега хем се радва, върти се около мен, но на моменти имам чувството че сякаш не осъзнава какво ни предстои. Но вече няма връщане назад .  Laughing Laughing Laughing

# 68
  • Русе
janiii welcome
angelka ,наистина си много хубава булка! smile3521
desex, да е жива и здрава принцеската!

# 69
...
Бръмбазелка, "не чувам, та ми лесно" - хич не съм чула през нощта детски плач в Шейново  Mr. Green Обаче бях на долния етаж, който по мое време не беше ремонтиран и супер мизерен. Чувам, че сега го ремонтират и за нас ще е тъкмо новичък Wink Едва ли ще направят повече тоалетни и бани  #Cussing out...

Аз раждах в края на юни в адска жега и прозорците бяха денонощно отворени. И аз бях на първия етаж, но всичко се чуваше. Изкарахме 5 дена заради силна жълтеница и на няколко пъти ми идеше да атакувам Неонатология и да си открадна бебето.  Cry

Ох, както и да е, май все пак ще ходя в Шейново. Връщам се сега от Майчин дом - няма друга такава мизерия в София - резултатите от БХС са идеални, но генетичката ме стресна заради моята анемия и предишната ми бременност и следродов период. Та, сега ще ми пускат куп изследвания, но няма как.

момичета кажете спешно специалист уши нос гърло, за една приятелка

В София ли е? Мога да ти дам тел. на един доцент, при който водя детето и мъжа ми.

Змейковица, ще ми обясниш ли като старо другарче, как става тая работа с Ла Редут, че хем ми се ще, хем ни ми стиска нещо.  Blush  Hug

# 70
Не звучи ли по-добре : С ръчичка или пък с крачеНЦЕ, почуква майското детеНЦЕ. Сега ми хрумна, само да не обидя автора.
И на мен ми се иска да усетя вече бебчето. Дано да е скоро  Simple Smile
Имах един период, в който сънувах страшни фантасмагории или страхотии. Успокоиха се нещата, но отминалата нощ пак се почна  Whistling

# 71
Привет майчета!
Не мога да успея да ви изчета от сутринта! Честита ни нова темичка, само хубави емоции да има в нея! Praynig

Вчера успях да свърша всичко, но после не ми остана време да пиша, че веднага с работата се захванах. Та съм доволна от всичко - ходих на преглед, видяхме бебока, беше се обърнал с гръб към нас, докторката взе размерите за БХС-то. Изписа ми витамини Пренатал.
Разбрах, че били хубави тези витамини, вие какво мислите за тях?
И за кандидата ми изписа 3 глобули да се лекува доколкото е възможно. По-нататък пак.
После отидох до Майчин дом, успях бързо да свърша - бързо ми взеха кръв. Резултатите ще излязат във вторник - добре е, че може и по интернет вече да си ги вземеш.
Там се запознах и с една от новите майчета - Lina_n_n, добре дошла при нас   bouquet Лека бременност и само приятни емоции!!!

devil_kin ти ходи ли на БХС? Беше ми писала, че може да се засечем в Майчин дом. Аз бях в Майчин дом в София, а ти не си ли в Бургас?

Някой има ли връзка с Беборанче? Дано бързо да се оправи, стискам палци скоро да си е удома!!!

Искам да ви попитам някой от вас има проблем с кървенето на венците? Аз скоро преди да забременея си чистих зъбния камък и сега знам, че не ми кървят от него, докторката каза, че е от бременността. Мия се с Парадонтакс и се надявам да намалее.

А от дрехите на Рени съм си купувала и аз с първата бременност, доволна съм от тях, а и май не са на чак толкова високи цени. Имам все още един панталон, който скоро ще поднося пак.

Хубав слънчев ден на всички - най-хубавото е, че идва уикенда Simple Smile Hug

# 72
  • София
Бръмбазела , в Окръжна родилното е малко. Там бебета са си при майките. Подкрепят кърменето и недаването на вода. В момента тече сериозен ремонт в родилното, който се очаква да приключи до средата на февруари, т.е. като дойде нашия ред ще е готово новото отделение. Лекарите са добри. Може да помислиш в тази посока ако държиш бебето да е с теб.

# 73

devil_kin ти ходи ли на БХС? Беше ми писала, че може да се засечем в Майчин дом. Аз бях в Майчин дом в София, а ти не си ли в Бургас?

Аз имам записан час за ФМ на 4.12 , а за  БХС питах и най вероятно на 3 или 4 Декември.Иначе съм от Бургас .-но нашите лекари не ги  признавам .

# 74
дидка 25, и на мен венците 1 месец ми кървяха и сега но само от време на време, сега имам нов проблем с носа, имам някаква раничка в носа и всяка сутрин ми тече кръв от носа
Sad знам че трябва да отида на лекар но ме е страх да ходя по поликлиниката че мн болни

Общи условия

Активация на акаунт