С ръчичка или пък с краче почуква по корема МАЙското дете. N7

• 27 760
  • 750
  •   1
Отговори
# 75
  Ето ме и мен, в новата тема, Тинаина чудесна е! Само хубваи неща в нея!
 Добре дошли на новите мами и леко бременеенеЧ
Аник, аз ходя при Велев в частния му кабинет, затова няма проблем, че е епидемия. Той се намира на Константин Иречек, близо до Пирогов. Прегледа е 50 лева. Много съм доволна от него, мил е, обяснява, когато го питаш, каквото и да е, винаги си вдига телефона или връща обаждания, дори и да е е в чужбина. Когато бях в Шейново идваше да ме вижда и преглежда лично той.
А доколкото знам на консултацията е който лекар се падне. Най - вероятно всички са с опит, за да са там, но е много важно отношението. Иначе има всякаква техника в кабинета и с часовете е лесно около седмица напред, ако се наложи, никога не отказва извънредно да те прегледа.
 Чакаме хубави новини от прегледите Уини, Алексана.
 Благодаря за комплиментите, всички булки са красиви! Hug

Момичета, много мисля за Беборанче, надявам се всичко да е наред с нея и да се оправя!

# 76
lux, и аз имам същия проблем с носа - било нормално от увеличеното количество кръв и повишаване на кръвното налягане, смисъл повече, отколкото преди да си бременна, иначе аз дори съм с ниско, но то така или иначе се променя малко..

# 77
Здравейте момичета, да ни е честита новата темичка, и да си я пълним само с добри новини.
lux аз имам същия проблем от няколко дни. Двете ноздри са ми разранени от вътре и сутрин имам засъхнала кръв. На всичкото отгоре кихам от всичко(миризми, влакънца и др.) а в работата ми има доста такива дразнещи неща. Не съм ходила на лекар, ако се влоши ще отида.

Искам да попитам някоя от вас дали се е записала на курсове за родители или йога. И ако може  да ми препоръчате къде. Благодаря предварително.

# 78
devil_kin къде ще ходиш на ФМ на 4.12?
Аз имам записан час за ФМ на 4.12 при доц. Томова, да не би и ти да си при нея?

Lux дано и при мен да отмине този период, правя каквото се сещам - жабуркане, пасти за зъби сменям, дано намалее скоро.

И аз като green_dawn съм се насочила към Окръжна и също ми харесва това, че там бебетата са при майките си. Предния път раждах в Шейново и бебето само за кърмене го носят.
Дано да приключи само ремонта навреме Praynig
green_dawn може и заедно да си раждаме с тебе, а и доколкото си спомням си от Плевен, аз също съм от там, та после може и там да си разхождаме бебоците в Градската градина Grinning

А за витамините Пренатал какво ви е мнението, доволни ли сте, които ги пие?

# 79
Привет от нас!

Ние след малко тръгваме на преглед - после ще ви се отчета!  Peace

Грийн, забравих да кажа, че това с офиса е много хубаво  Peace Аз много пътувам по цял ден и е гадно да си губиш времето по пътищата, пък и е изморително  Rolling Eyes

Ангелка, направо си приказна! Много хубава булка си била  Heart Eyes
Ох, и аз мисля за Беборанчето - дано всичко е наред и скоро да имаме новини от нея  Praynig

Синя птичка, харесва ми как си променила заглавието  Grinning По принцип забравих да кажа, че идеите за имена на теми, които съм дала може да променята както си пожелаете - нямам никакви претенции  Peace

# 80
  • Sofia
  ако се наложи, никога не отказва извънредно да те прегледа.

Хи-хи, и аз не бих отказала 50-тарка извънредно Wink Сори, шегувам се естествено - аз плащам 30лв. при моят лекар в Шейново и на видеозона му май само очертания се виждат  Grinning На него разчитам за раждането, не за гледането толкова.
Моите венци също кървят, а от носа ми тече кръв през ден. Хич не им се впечатлявам. С предишната бременност бях така и ползвах Парадонтакс, купих и едно мазило за венци, но така си остана. Сега го карам "през просото". Освен това установих, че доста леко понасям пастата на малкия и май нея ще ползвам, че от другите  Sick
Пих Пренатал с предишната бременност и си ги харесвам - сега се чудя още между тях и Прегнанси Кеър.  Peace

# 81
Върнах се сега от консултацията и да ви разкажа!
Гледахме бебето на 3д , много е пораснало, направо си е човек вече! Гледахме го 15 минути някъде, всички органи, главичката мери, крачетата, ръчичките , тоновете на сърцето, там нещо на вратлето и така!Отначало спеше, а така ми се искаше да видя как мърда и по едно време като се събуди изапочна да мърда все едно танцува! За пола , доктора каза да отида другата седмица да ми каже със сигурност, но........ клоняло към момиченце!  Grinning Веднага погледнах мъжът ми и видях разочарованият му поглед ! TiredАма какво да се прави ,такова е посадил! Laughing

# 82
Аз сега пия пренатал и съм доволна, не ми е увеличен апетите повече от нормалното Simple Smile, а и за сега нямам проблеми с ноктите и косата и кожата. Само са много огромни самите хапчета...

# 83
И аз имам проблеми с венците и носа, изглежда е нормално.........но на мен венците не само ми кървят ами се и подуват и боли малко но жабуркам с разни води за уста.....
Някой пие ли витамини на HIPP - Natal Aktiv? Аз имам чувството че откакто ги пия нямам никакъв апетит ама нищо не мисе яде и само като ми замирише на ядене и ми става лошо? А HIPP все пак е хубава марка, мислите ли че може да е от това и дали да ги спра сама или да питам първо утре като отида на преглед?

# 84
devil_kin къде ще ходиш на ФМ на 4.12?
Аз имам записан час за ФМ на 4.12 при доц. Томова, да не би и ти да си при нея?

На 4.12 в 14:оо съм там  Laughing, може да се засечем

за кървенето от носа и аз съм заинтересована, имам хрема от месец ,и явно се е появила раничка.И аз се чудя обаче защо точно сутрин,при положение ,че вечер носът ми е най-необезпокояван  Laughing
 Днес си купих клеева тинктура - ако няко знае  рецепта за капки за нос да пише  Praynig Praynig Praynig

# 85
  • София
green_dawn може и заедно да си раждаме с тебе, а и доколкото си спомням си от Плевен, аз също съм от там, та после може и там да си разхождаме бебоците в Градската градина Grinning

Би било чудесно  Simple Smile, аз и без друго мисля лятото да го изкарам в Плевен с децата (мъжо не знае за тези ми мераци, обаче, ще го светна по някое време; той и без друго пак ще каже, че не помни какво съм му говорила)  Sunglasses

# 86
  • гр. София
Здравей didka25  Hug
На мен лекарят ми предписа Центрум матерна, но изрично ме помоли да не вманиачавам, тъй като показателите ми не били за допълнителен прием на витамини  Rolling Eyes. По принцип за витамините доста от познатите ми се изказват с лоши отзиви, единствено етърва ми ги пие почти без прекъсване  Naughty
За отвратителното бяло течение 2 пъти с крем Гиназол - и после изследване пак  Confused
За резултатите от БХС - аз съм в болнични и предпочитам лично да си ги взема и за да ми разяснят какво означават стойностите.

# 87
аз клеевата тинктура я пия в сокче за имуностимулант - и капки за нос ли се правят с нея ? Shocked

# 88
Лина, извини невежеството ми, но и аз имам предписан гиназол - има ли значение сутрин или вечер, през колко време са двата пъти и влагалищно ли? newsm78

# 89
  • гр. София
Момичета, всички ли ходите в частни кабинети?
Аз ходя на ЖК в бившата Тина Киркова и не мога да се оплача. Вярно е, че имам и допълнително здравно осигуряване и почти нямам преглед или изследване, за което трябва да платя, или пък ми се възстановява сумата. Смятате ли, че като давате толкова много пари на докторите в частните кабинети е по-добър вариант за вас и бъдещите ви деца? newsm78 newsm78

Общи условия

Активация на акаунт