С ръчичка или пък с краче почуква по корема МАЙското дете. N7

• 27 761
  • 750
  •   1
Отговори
# 90
  • гр. София
angelka , препоръчително е вечер /тъй като после има силно течение/.
Вторият път апликация се прави на седмият ден, а и е желателно да нямаш сексуални контакти първите три дни от апликацията /уф, как го обясних/
Например - днес е първата апликация - три дни въздържание. След 3+4 дни нова апликация и пак 3 дни въздържание
 Heart Eyes

# 91
Аз за жалост ще се включа с една тъжна новина. Чудих се дали изобщо да пиша за това, обаче някак от вътре така ми тежи и ми стана толкова мъчно, че не мога да го побера в себе си. Чух се по телефона с моята кума, на която сестра й днес трябваше да роди с планирано секцио. Сутринта когато са й мерили тоновете всичко било наред, чакала си реда в реаниманията да я оперират и в един момент се оказало че сърчицето на бебо не издържало и загубила бебето ...  Cry Кумата ми казва, че ако секциото е било направено 10-15мин по-рано са щели да го спасят ... но уви ... вече съврши ..  Cry Тя винаги е искала момиченце, има едно момченце и сега с втората бременност през цялото време се молеше да е момиче ... и момиченце се оказа но ... много ми е мъчно... Много се извинявам ако съм ви разстроила много и вас, но просто не можах да не го споделя. Искренно се надявам само, всички мами да издържим до края и да си имаме живи и здрави бебенца.  Hug Praynig Praynig Praynig Hug

# 92
Това е ужасно, точно накрая. Cry Нормално е да споделиш.не е добре обаче да се притесневаш много сега.

# 93
Ужасна новина! Cry Направо като се поставя на мястото на майката и направо ми става зле! Дано не ни се случва! Praynig Много е ужасяващо  когато на финала точно се случи такова нещо!

# 94
Милкинис, това е най - ужасното нещо, ще се разплача, незнам как ще се съвземат тези хора..., Ужасно е! Съжалявам, никои не трябва да преживява такова нещо....... Hug

Лина много благодаря, добре, че каза за течението, сигурно щях да се изплаша

# 95
Като чуя такава ужасна новина и започват да ми идват някакви суеверни мисли относно пазаруването за бебето и така нататъка! Оф, момче или момиче дано да е живо и здраво само! Praynig

# 96
Не исках да ви разтойвам и вас ... но .... излезнах за малко от офиса, поплаках си малко, ама трябваше да се върна, въпреки че не ми излиза от главата това. Тя кумата ми сега е на инжекции защото се подготвят за ин-витро, че правят опити вече 5 години и нещо и не става и не става ... и предполагам като си е представила "ами ако ни се случи и на нас" и направо ужас. Опитах се да я успокоя, макар че аз самата се давих в сълзите си... довечера ще им ходим на гости да се успокояваме взаимно, а и все пак в такива моменти е добре да се подкрепяме. Само се моля за всички майчета и бебчета за напред да са живи и здрави.  Praynig Praynig Praynig

# 97
момичета ето за капките за нос с клеева тинктура http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=336338.0

аз ще си направя тази вечер, но ще трябва да отида на лекар, защото преди 3 години лежах в болница заради такъв проблем, разранила съм го много и после не спря да ми тече кръв от носа доста време и ходихме до бърза помощ и така  ooooh!  
за случая който разказа милкинис, много съжелявам но не искам да коментирам и да мисля даже за това Sad толкова е тъжно, ужасна трагедия и  ме разстройва мн

# 98
как може за толкова кратко време да му спре сърчицето безвъзвратно? Ужас

# 99
мамчета нека да не говорим за това повече  newsm45

# 100
  • София
˙·•● milkinis ●•·˙ , ще се опитам да те разведря малко (ако въобще е възможно) с историята на най-добрата ми приятелка. 3 години се бориха със стерилитет... Оказа се, че мъжът й е с много рядко генетично заболяване, което е причина за това. Една сюрия лекари изредиха, тя междувременно се оказа със жестоки кисти. Шансовете им за успех според всички бяха не повече от 5%. На пук на всички прогнози тя забременя от първи опит ин витро и сега чака момченце края на януари-началото на февруари.

# 101
˙·•● milkinis ●•·˙ , ще се опитам да те разведря малко (ако въобще е възможно) с историята на най-добрата ми приятелка. 3 години се бориха със стерилитет... Оказа се, че мъжът й е с много рядко генетично заболяване, което е причина за това. Една сюрия лекари изредиха, тя междувременно се оказа със жестоки кисти. Шансовете им за успех според всички бяха не повече от 5%. На пук на всички прогнози тя забременя от първи опит ин витро и сега чака момченце края на януари-началото на февруари.

smile3501

# 102
и аз да кажа за мойто забременяване Simple Smile

аз сключих брак с моя дългогодишен приятел преди 4 месеца, правихме сватба,
след 1 месец разбрахме че кумата ни е  бременна и покрай сватбата е заченала, Simple Smile
и ние като се ентусиазирахме с моя мъж, решихме да пробваме един път и ако стане стане ако не си казахме ще го оставим за догодина бебеправенето, но то взе че се прихвана още от първия път Simple Smile
и сега двете сме бременни, тя ще ражда март, а аз май  Hug

# 103
Не мога 3 дена да смогна да ви изчетаааа!
angelka просто невероятно красива булка си!  Hug
˙·•● milkinis ●•·˙ просто това което се е случило е ужасно! Искрено съжалявам!

Lina_n_n и аз съм в Тина Киркова Simple Smile Кой доктор те следи там?

dudunski аз си взех да пия HIPP - Natal Aktiv  Simple Smile ...с предната бременност пиех Пренатал но сега съм решила да мина само с това сокче. Naughty...гладът определено не е от витамините, защото аз за разлика от теб съм постоянно гладнааааааааа
alexxana ти къде ходи на 3Д?
Аз имам час при Томова на 17-ти ноемврии и дамо не се разочаровам  Blush....тези дни почти нищо освен ГЛАД не усещам и започвам да се филмирам без причина, пък докато ми се гадеше и повръщах само си мечтаех за този момент...нямам угодия! Joy

...айде работаркииии стига за днес защото е smile3558
Winnie и ти ли искаш 4 дечица...то...нормално при вас...но...4 ми се виждат много наистина #Crazy hahaha

Добре дошли на всички нови мамчета  newsm51

...сигурна съм че в този ред на мисли който започнахте всяка една от нас има да извади поне по една история от познати и близки, затова да се върнем към нашата прекрасна тема а именно:С ръчичка или пък с краче почуква по корема МАЙското дете. N7

# 104
http://www.vesti.bg/?tid=40&oid=2567631
  но грипната епидемия продължава и пак няма ЖК.Ще мисля май при кой да отида да си видя бебенцето,че взех да се шашкам и аз.

Общи условия

Активация на акаунт