С ръчичка или пък с краче почуква по корема МАЙското дете. N7

• 27 749
  • 750
  •   1
Отговори
# 615
 И на мен ми предстои да си правя кичури, само че по време на цикъл и бременност боята трудно хваща, пък с безамонячна съвсем....

# 616
  • София
.◦♥Toche♥◦., ако е Клоран-а в орнажева тубичка/туба с помпа отгоре, съм с 2 ръце и 2 крака за него. Аз съм със суха кожа и това е най-доборото мазило за мен. Последно го смених с друго (винаги сменям) и смятам да го изхвърля и да си купя пак Клоран-а  Peace Повече ми харесва от Ексипиал.
Точно за него говоря,  Peace много съм доволна, просто е балсам за сухата кожа. Сега като ми свърши мисля до ползвам за проба на WELEDA, похвалиха ми я като BIO и че била едно от най добрите, но ще видим.  Wink

Змейче, при мен процента е за момиче и не съм се изпъпчила и окосмила, но пък за това косата ми се омазнява бързо.
angelka, аз също съм руса и на дълга и на къса корените хич не са приятна гледка. Аз се боядисвам с крем боя, мисля че няма проблем, стига да не се вдишват изпаренията.
devil_kin, ниска плацента е когато е разположена долу към основата на матката. понякога може да е близко до маточната шийка и да предизвиква кървене от време на време. Води се че в такива случаи трябва мамите да са по предпазливи. В по късен етап може да се вдигне по на високо  Peace

Последна редакция: чт, 19 ное 2009, 15:47 от .◦♥Toche♥◦.

# 617
девил кин, мисля, че плацента ниско долу е разположена по - ниско и трябва повече да се пазиш. Но тя много често се вдига с напредване на бременността. Какво точно ти каза лекаря?

# 618
  • София
angelka спокойно може да продължиш да се боядисваш ако си свикнала да го правиш и не си алергична. Ако нещо особено много те притеснява боядисай се в цвят близък до твоя естествен и преустанови за няколко месеца.

# 619
никс, и аз мислех да я потъмня, но не е едно - няма да задържи върху русото, дори и да е силна боя. Трябва няколко пъти и то не само корените, а цялата. Май корените с безамонячна е най - безобидно

# 620
  • София
 привет,
Нямате изчитане.....
За маста всеки си преценява. Майка ми мнооого настояваше да намаже няколко пъти крачетта на детенце с мас за загряване, но при детенце имаше алергична реакция - зачервяване и сърбеж. Затова не бих я ползвала за мазане по време на бремнността също. Говоря за чиста домашна мас, а не за купувана. пък и ми става лошо само като си помисля за мас.

Виж със зехтин се мажа от дъжд на вятър - екстра върджин или с кремчето Мамма Донна на Чико или нещо подобно беше.
Помня, че след противохепатитната ваксина детенце ми направи алергична реакция към козметиката  и минахме само на медицинска козметика или екстра върджин зехтин  без преваряване по съвет на дерматолог.

Хайде хубав и усмихнат ден!

# 621
Здравейте Stop
Честито на мамите,които са научили пола на бебо baby_neutral
Аз също се изрусявам и вече корените се показват,но мисля да се боядивсам с безамонячна(колкото хване толкоз).
Змейче- на нас също ни казаха момиче.Имам страшни пъпки,в окосмяването нямам промяна,но косата ми се омазнява супер бързо.Направо съм като #Silly
Да се оплача и аз вчера беше кошмарен ден- адско главоболие.Реших да изпия един парацетамол и като почнах да Sick.Днес вече съм добре Praynig
Щях да пиша още неща ама бременния ми мозък изключи ooooh!

# 622
angelka каза че сега наистина е ниско доло , но да не се плаша.По вероятно било да се вдигне в бъдеще.Ако не се случи , се ражда секцио така че да не се шашкам.Каза че  има много време и че  ще я проверяваме всеки път.

# 623
devil_kin, не се вкаравй във филми, виж как ще се развият нещата, наистина в повечето случаи се вдигала, но не забравяй другият път да я попиташ как е.

# 624
  • София
angelka ако в момента си боядисана в светлите тонове на росото ще ти трябват месец – два докато премахнеш тигровия отенък. Само корените с безамонячна боя си е напълно приемлив вариант. Ако не те хване можеш просто да намалиш времето на блондора. Докато бях бременна преди постояно си ходих на фризьор, но тогава имах повече време за себе си, докато сега по- малко но пак не изпускам възможност. Според мен няма проблеми жената да боядисва или къдри косата си, всичко си е до нейна преценка .Виж солариумите , фотоепилацията и сауните не са за препоръчване.

# 625
Имам страшни пъпки,в окосмяването нямам промяна,но косата ми се омазнява супер бързо.Направо съм като #Silly

Ако ги приемем за признаци-може и аз да чакам мадама  Laughing

и аз съм така с омазняването.един ден да не си измия косата и е отвратителна.За окосмяването-за радост на нови места няма ,но много по често ми се налага да прибягвам да бръснача, а и косата ми расте бързичко.

angelka аз не съм се и притеснила много,но определено ще го имам в предвид.Просто ми беше любопитно някой дали знае повече по въпроса. Hug

# 626
  • Sofia
Хей, как няма да се гримирате и боядисвате - няма никакви такива неща. Аз ползвам безамонячна боя и не се гримирам по пирнцип, но ако го правех, нямаше да спра. Най-много се радвам на красиви бременни.
Змейче, сега се епилирах и се сетих, че не коментирах за промените - космите ми растат по-бавно, както и с предишната бременност, а косаата ми не се омазнява - хубава си е. Разликата от преди е, че още нямам линеа негра и кой знае каква пигментация, а понякога ми излиза по 1 пъпка на лицето. Все още не знам сегашното какво ще е. Коремът ми е със същата форма и положение, както с Габи.

dudunski, бонбоните не помагат за слюноотделянето, увеличават го. Може би докато ги смучеш, улесняват преглъщането, та са вариант, ако имаш някаква важна среща, да не плюеш в кърпичката. След това обаче се увеличава слюноотделянето  #Cussing out

devil_kin, плацента превиа си е проблемна. Дано се вдигне, че иначе голямо пазене трябва !

Виж солариумите , фотоепилацията и сауните не са за препоръчване.

Да, да - даже забранени!

# 627

devil_kin, плацента превиа си е проблемна. Дано се вдигне, че иначе голямо пазене трябва !

Още на 4 Декември ще питам Томова ,тя как я вижда.

п.с - сложих си и аз снимка на коремчето в общият албум .

# 628
Мале, досега бях на среща  и щях да се удавя в собствената си плюнка, накрая се извиних излязох и се счупих да плюя в тоалетната, след което срам не срам лапнах една дъвка защото нямах бонбони никакви и спаси малко положението. Момичета, не знам кога ще минат всички лошотии та да почна да се радвам искренно за това което предстои. Когато на повечето от вас ви спряха повръщанията и гаденето, на мене тепърва ми почнаха и тия слюнки направо много съм черногледа станала от 1 седмица насам....добре че идва уикенда, това ми е единственото свежо нещо в акъла:)

# 629
dudunski ,всеки път като ти видя пингвинчето и се сещам за Джордж Майкъл  Grinning и ми става едно забавно

Общи условия

Активация на акаунт