С ръчичка или пък с краче почуква по корема МАЙското дете. N7

• 27 762
  • 750
  •   1
Отговори
# 600
Nyx Ментоловите дъвки направо ги отказах, но и аз налитам на Ментос от време на време. Проблема с него обаче, както и с почти всичко, е че докато си го смучкам нямам никакви ядове, много освежаващо ... обаче точно след 10мин, гадният вкус си е отново в устата  ooooh! Явно просто ще трябва да си го преживеем и това.  Rolling Eyes

# 601
 Това за свинската мас - и мен ме е гнус, честно казано... днес съм на лекар и ще попитам той какво ми препоръчва, въпреки че е мъж, но сигурно има някакво инфо.
  Трябва да го запитам и за боята за коса - пред голяма дилема съм. Естествената ми коса е тъмно кестенява, а иначе от години се правя руса, а и е до кръста и расте много бързо. Представете си ме с корени на 3-4 месеца................. кошмар.
Четох, че не само боята, а и всякакви гримове , шампоани, кремове, прониквали през кожата и на гдали безамонячната одина било около 2 килограма.
 Една колежка, която пушеше през бременността, всеки момент ще ражда/ дано всичко е наред/, каза, че няма да се боядисва, за да не вреди на бебето.
А маските и балсамите, и дали безамонячната боя  е вредна? newsm78

Синя  птичка, мъжът ти е герой - моят веднъж я сложи инж и щеше да припадне, а и аз, какво работи?
Девил кин, ти взе ли си резултатите от изследванията, кога си при Тодорова, чу ли я?

Много дълго стана....  bouquet

# 602
  • Sofia
Аз ментов вкус сега не мога да понасям. Жабите бяха с гадни коремчета и си купих червейчета (за желирани бонбони говоря  Mr. Green), но от всичко смучещо ми се засилва слюноотделянето  #2gunfire Не знам защо съветват за него да се смуче твърд бонбон - твърд, мек, като спреш да смучеш...двойно по-гадно е.
˙·•● milkinis ●•·˙, аз доста пъти пробвах да оправям вкуса - сладко, солено, плод... не помага, само дето с това "оправяне" изяждам и непредвидени неща. Абе каточели вече не е толкова зле.
angelka, направи си списък с въпросите Simple Smile Подсещам за слюноотделянето Wink Едва ли ще може да ти отговори на всичко - лекарите знаят това, което са учили, а ние имаме още хиляда други "женски" въпроси.

# 603
Ангелка ами ти каза, че майка ти е на разположение, а ние сме си двамца. Аз съм го предупредила, че гък няма да кажа. Ако много ме заболи само правя физиономия и после си охкам на спокойствие  Rolling Eyes Иначе той се занимава с търговия и с диграма (далеч е от инжекциите, но от зор...  Laughing )

# 604
ох, за слюноотделянето вече ми идва на мене да си завра зъболекарска тръба в устата, нищо не помага, сега ще ходя да си купя гумени бонбони щом казвате че има някакъв ефект......

# 605
Аник, слюнкоотделянето ще е първият ми въпрос, колко ролки с домакинска хартия съм изхабила до сегааа/защото съм в къщи/
  Браво на мъжът ти, синя птичк, направо е супер, моят го е страх повече от мен, незнае до къде да вкара иглата, и единствения път, когато ми я би, беше пиинал една чашка, та му дойде малко смелост! Иначе мама и тати живеят на по - малко от километър и горката всеки ден преди, след работа идва за това.
  Тя ми каза и за главоболието - повече течности, те по принцип са си добре, особено за бременни, въпреки че аз съм извън всякакви граници - 3- 4 на ден, и постоянно съм в 00

# 606
   Моля, кажете нещо за боядисването, мисля че Слънчева сподели, че го е правила вече, някой чел ли е нещо. И аз искам да сондирам мнения.

# 607
аз си правя кичури попринцип, направих си нови преди 2 седмици с безамонячна боя нама проблем а и в крайна сметка не знам как точно ще навреди боята, те същото казват и за лака за нокти, грима и какво ли още не.....Аз гледам да не се панирам много, но настоях за безамонячна боя за кичурите. Казах на лекарката и тя не направи проблем

# 608
Втора бременност ми е ! Боядисвам си се на спокойствие всеки месец, с първата бременност също съм се боядисвала пък гледам на детето нищо му няма! Grinning Важно е да не се вдишва много от боята, ако е амонячна!
Много по вредно е жена да пуши, да се храни и живее нездравословно по време на бременност отколкото боядисването!
Аз имам толкова много бели косми , че ако не се боядисвам известно време ще заприличам на бабичка, така че .... Laughing

# 609
angelkaМного бавно излизат резултатите.1ак утре сутринта

Много по вредно е жена да пуши, да се храни и живее нездравословно по време на бременност отколкото боядисването!
ама това даже е странно изказване, цигарите ще си ги пафкам ,ама няма да се боядисвам защото е вредно  Joy

# 610
Не се учудвайте! Има и такива случаи! Laughing Laughing Laughing

# 611
да, има такива случай, дори в работата имаме една стая за пушене, около 20 квадрата, има и прозорец, който постоянно е отворен, но аз не мога да вляза там, дори и да няма пушещи в момента.... Мислех, че все пак тя се е консултирала и са и казали, че е много вредно боядисването, скед като с пушенето е ок, дори да е по - вредно. 
  Аз гледам и да не се гримирам - само крем си слагам. А по принцип фон дьо тен, спирала, гланц, понякога сенки и молив...
сега само за случай, но косата ми е вече много порастнала...
 Наистина е химикал, но ако е безамонячна и е на проветриво място..
А козметик? за почистване на лице имам в предвид

# 612
да си призная за гримирането не знаех.Това ми е хоби много жалко Sad
Някой беше споменал ,че каната не вредяла толкова.Аз мисля да се каносам , така  поне няма и да си горя много косата. 

Някой може ли да ми обясни какво е точно плацента ниско доло

Последна редакция: чт, 19 ное 2009, 15:35 от devil_kin

# 613
и аз знам за каната, но няма как да се направя руса..... Sad

# 614
За козметика знам ,че не е хубво да се почиства лицето чрез стискане на пъпките!Спомням си че ми правиха само почистващи маски и ми втриваха витамини в кожата на лицето!
С какви ли бои се боядисват световно известните бременни личности?? До сега не съм видяла някоя небоядисана! Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт